måndag

Min dag...

Kastade mina mönster och min toilé (provplagg) till västen och gjorde om allt från början. En 38 var alldeles för stor, haha som ett jävla tält. Så jag gjorde en 36a men den var också för stor så jag fick sy in den massor.

På samhällskunskapen såg vi på en film om rasbiologi.. Jag somnade. PINSAMT!

På bilden pratade jag med min lärare. Hon betygsatte alla mina bilder. MVG, MVG, MVG osv.. Hur kul är inte det? :) Och som vanligt så satt jag, Evelina och Marie i "lilla rummet". Vi snackade gamla minnen som vanligt (man får aldrig nog av dom) och det blev en hel del sex-snack. Ganska intressant måste jag säga!

Gick hem, pratade med Robert och gjorde mat. Skulle som sagt vara i skolan och sy till 21 ikväll men när jag ringde och hörde om nån kunde komma ner och låsa upp åt mig så var det ingen där. Så jag får sitta hemma istället och det suger fan getpung. Hade varit så skönt att få lite grejer bortgjort. Men samtidigt kan jag få mycket gjort här hemma också. Jag måste skriva mitt förbannade PM eftersom jag har nationella muntligt imorgon. Det kommer gå käpprätt åt helvete, men man måste ju försöka iallafall.

En lista på vad som ska göras idag:

- PM
- Boka tvättsugan
- Städa
- Läsa till provet på onsdag
- Gå ut med soporna
- Slå in Roberts julklappar :)

Gud också, tiden bara rinner iväg. Nu får jag skynda mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0