fredag

Jag har suttit ca en timma nu och försökt skriva, men det går inte!
Jag är så irriterad, så less så jag finner inga ord!

Kommentarer om Robert, otrohet och nu att jag är dum och äcklig..
Allvarligt? Nu räcker det!
Jag vet precis vem det är som skriver eftersom den personen
är så äckligt jävla blond så hon inte fattar att det finns IP adresser.
Om hon nu förstår vad det är för något...
Jag tycker att det är både patetiskt och tragiskt att man kan vara så jävla besatt.
Och om hon nu tycker att jag skriver en sån kass blogg.. Varför läsa den då?
Att skicka kommentarer (förmodligen för att göra mig osäker osv) är ju sjukt...
Att kalla mig dum och äcklig utan att ha någonsin träffat mig tycker inte jag är rättvist.
Jag förstår bara inte varför?
Vill hon fortsätta gorma så varsågod..
Vad tycker ni andra som läser bloggen?
Ska jag lägga ner mitt skrivande på grund av att en gammal hagga
tycker att jag är en omogen tonåring som är dum och äcklig?

NU vill jag ha kommentarer :)


Nu ska jag fara och jobba.

jag tjuvas

Jag satt och läste lite av mina vänners bloggar nyss och såg en grej på Maddes blogg som jag ville ha bara för det var så sant, från min sida iallafall :)

När en tjej:
- Är tyst, så rullar det med miljoner tankar i hennes huvud
- Bråkar med dig, tänker hon väldigt djupt
- Tittar på dig med ögonen fulla av frågor, så undrar hon hur länge du kommer vara vid hennes sida
- Svarar "jag mår bra" efter några sekunder, mår hon inte alls bra
- Tittar sorgset på dig, undrar hon varför du ljuger
- Lägger sitt huvud på din axel, så önskar hon att du är hennes förevigt
- Smsar, vill hon att du svarar åtminstonde en gång
- Säger jag älskar dig, menar hon det
- Säger att hon inte kan leva utan dig, då har hon tänkt klart att du är hennes framtid
- Säger att hon saknar dig, så kan ingen i hela världen sakna dig mer än vad hon gör


torsdag

Jag har bra luktsinne, ibland alldeles för bra och det är garanterat en dålig grej.
Som sagt, har jobbat på H&M idag och det har kommit in ovanligt mycket folk som verkligen luktar!
Och då menar jag luktar!!!
En gubbe luktade så mycket svett, ni vet sån där sur och fruktansvärd svett.
När han lämnade kassan så stannade lukten kvar.
Det var så sjukt pinsamt.
Tänk om kunderna trodde att det var JAG som luktade?
Nån har luktat curry, nån har luktat hash, nån har luktat (ursäkta mig) gammal otvättad pung.
Ja, erkänn fresh haha!
Självklart har det varit bra lukter också, som små tanter med en söt parfym eller clementinlukt :)

Och hash by the way, nu när jag gick från smedjegatan hem så mötte jag två killar som stod och rökte på. Mitt på stan?! Hur sjuk får man bli? Jag andades in precis innan jag kände lukten så självklart smakade det hash i hela käften och dessutom kände jag ju lukten en bra bit framåt. Fy fan vad äckligt!

Nä nu ska jag käka snabbt och sen är det dags för sång :)

Älskar dig!


onsdag

Det blev inte så mycket gjort, hann precis käka innan telefonen ringde. Jobb, jobb och jobb. Så min kväll blev inte så bra men det är ju såklart pengar. Mådde illa som fan, ut på parkeringen och spy i snödrivan. Kul! Sen var det bara att fortsätta jobba.

Idag har jag hunnit sjukt mycket i skolan. Västen ska snart sys upp i det riktiga tyget som blir ett tunt, tunt ulltyg i svart (såklart, vad annars när det gäller mig?). Maskinstickningen tar sig, tröjan börjar bli klar. Det är bara att bandkanta halsringningen klart och ärmsluten också. Sen inlämning. Den är ganska snygg för att jag själv har gjort tyget som är guld och svart randigt med glitter inslag. Är inte det också lite typiskt mig? Alla plagg jag gör, har en tendens att bli svarta med lite guld eller silver.

Nu är jag hemma, har kastat in kycklingen i ugnen så jag väntar på att den ska bli halvfärdig så jag kan börja med riset och så. Ikväll ska jag väl göra det jag inte gjorde igår. Plugga lite och städa. När jag är klar ska jag prata med min underbara gubbe och berätta för han hur mycket jag saknar han :) Faktiskt!



Inget plugg idag heller men däremot har jag städat lite. Alla papper är sorterade och sen så har jag städat i köket, rensat skafferiet och så. Gick en sväng till Statoil och köpte en dosa snus. Det är ju helt omöjligt att sluta snusa när Robert snusar. Ska börja lägga ner med rökningen iallafall. Det är ju så jävla äckligt så det finns inte, men ändå gör man det. Nu ska jag läsa lite materiallära tills jag somnar. Jobbar imorgon på H&M så jag måste vara utvilad. En lång dag imorgon, huija!

Sov gott för fan!

tisdag

Kom precis hem från skolan. Inga lektioner alls idag, bara modevisningssnack. Jag hatar min klass, jag hatar den! Tänk ca 20 kråkor som kraxar samtidigt, och högt som fan? Eller 20 bebisar som skriker pga hunger eller kolik? Man får huvudvärk... Ca 20 tjejer som alla har väldigt starka åsikter och pratar i mun på varann.
Pallar fan inte!

Slutade vid ett, då gick jag och gjorde klart mönstret på västen och toilén. Sen hade jag ett samtal med båda mina lärare. Gick bättre än jag trodde. Har gjort en tidsplan osv så jag är färdig med allt och lite till innan jul. Hur bra som helst. Känner mig jätte taggad. Så nu ska jag sätta igång direkt, ska bara ta något att tugga på ;)

jag är så stolt över lilla pappa :)

En artikel ur dagens tidning. Igår hade han presskonferens och jag är så stolt över lilla pappsen, nog för att jag inte fullt ut fattar vad han egentligen ska göra. I alla år när han har varit på tv, i radio och en massa olika tidningar så har jag krupit undan. Men jag tänker inte göra det, nu tänker jag äta frukost och gå till skolan :)

- Åh, Magda.. Din pappa är i tidningen idag.
- eehe ööh, han är inte min pappa..
- Jag såg din pappa på tv förra veckan..
- Nej, du måste ha blandat ihop han med nån annan.


IT-chef blir mediachef


LULEÅ.
Han är känd från IT-världen och bär titeln Årets Företagare.
Nu ska Peter Ericson bygga upp Norrbottens Media, samarbetet mellan dagstidningarna i Norrbotten.
- Det här blir spännande.


En del av arbetet som ny VD i Norrbottens Media består i att hantera den traditionella papperstidningen.

- Jag läser många tidningar och läser tidningen mer i pappersform än vad jag gör på nätet, avslöjade i går Peter Ericson, teknikföretagare till trots.

Ett stort uppdrag framöver blir att sjösätta nya medier, där bland annat utsikterna för att driva TV ska hanteras. Han tillträder formellt vid nyår och medan han ännu är VD-praktikant ska fortsatta beslut fattas i december kring nya tryckeriet, gemensamt för flera tidningar.

"Driftig"
Innan Peter Ericson i går presenterades som ny VD hölls MBL-förhandlingar med facken från berörda tidningar.

- Han framstår som driftig och kunnig och pratar mycket om att han vill ha bra kontakt med personalen, konstaterade Ethel Keisu, ordförande i HTF-klubben vid Norrbottens-Kuriren, efteråt.

Att det blev en chefslösning utifrån och inte från någon av tidningarna kommenteras inte utförligt av ägarsidan. Ethel Keisu tror att affärerna spelar in. Att välja en person från endera tidningen är inte okomplicerat.

Läget är att Sture Bergman alltjämt är tidningschef på Kuriren och Lennart Håkansson har samma jobb på NSD.

Må bättre, jobba mer
Peter Ericson är känd som VD och delägare i IT-företaget Exait. Han lämnade företaget operativt för ett antal månader sedan. Såväl Exait som Peter Ericson har fått ta emot utmärkelser. I våras fick Ericson Företagarnas näringslivspris "Årets Företagare i Luleå" bland annat för att han använder nya och ovanliga grepp i sitt ledarskap.

Han beskriver sig själv som social, utåtriktad och målinriktad.

- En förutsättning för ett företag är att tjäna pengar, det är grundplåten. Jag är resultatinriktad, men människan är ju verksamheten. I Sverige är vi bra på att sköta om anläggningstillgångar fast inte lika duktiga på kunskapsorienterad verksamhet, alltså människan. Den som mår bra gör mer än den som tycker det är trist att vara där, säger Peter Ericson.

Sitt nya jobb ska han sätta sig in i men han konstaterar att tidningsbranschen, som andra, är påverkad av omvärldsfaktorer. Hans två barn läser nättidningar, fast ett av dem läser ändå papperstidningen. De är framtidens konsumenter.

Peter Ericson är född i Stockholm men uppväxt i Boden och flyttade till Luleå som tonåring. Sedan blev det studier vid KTH i Stockholm innan han återvände till Luleå. Han har arbetat på Televerket Radio och Teracom och hamnade på den tiden i Japan och USA.

måndag

Dagarna går och jag får ingenting gjort känns det som.
Har strukit några grejer från min "to do-list" men är långt ifrån klar.

Det är egentligen inte så mycket som ska göras men det känns hemskt när man inte vet var tusan man ska börja och vad man egentligen ska göra.

Imorse var jag till tandläkarn sen gick jag till skolan och ritade mönstret till min väst, sen lunch och sen kom smärtan.. Då gick jag hem, fan vad jobbigt. Men ändå ganska skönt. Har legat i soffan och kollat på en snyftis samtidigt som jag har tryckt i mig en halv pepparkaksburk och mjölk. Gotteligotta!

Idag ska jag skriva ett PM, kanske göra lite silkesfrågor och KANSKE städa lite ^^,

söndag

Åh fyfan vilken kväll det blev igår!
Började med världens godaste välkomstdrink, en lek där man skulle dra en lott där det stod vem man skulle rita av, jätte god förrät och sen varmrätt.. Karaoke, bada badtunna och skållas, vinstutdelning där jag och Emmelie hamnade på delad 2:a plats. YEAH ;) Jag fick ett par jätte söta och gosiga hello kitty strumpor.

Massor med alkohol och galenskap slutade med att jag är sängliggande idag. Huvudvärken dunkar och illamåendet är inte att leka med kan jag säga. Vet inte om det är för att jag är bakfull eller vad det är.. För så mycket drack jag inte och dessutom är det inte "bakis" känslan jag har. Mår bara skit. Har på mig pyjamasen fortfarande. Klev upp för en liten stund sen bara för att käka lite, nu är det dags för sängen och tv'n igen. Idag blir det inte mycket gjort alls. Orkar inte ens gå ut på balkongen och ta en cigg, alldeles för jobbigt och alldeles för kallt.

lördag

Jag har julkänslor och det känns helt underbart :)

Jag vaknade imorse av min TV som skrålade ut julmusik och jag blev verkligen jätte glad. Kollade ut genom fönstret och ser självklart all snö. Ja, jag kanske är lite för tidig men det struntar jag i. Har redan hunnit köpa lite julklappar och planerat allt jag ska köpa. Snacka om att vara ute i god tid. Men samtidigt är det väl onödigt att stressa ihjäl sig när det väl gäller? Och sen är det ganska svårt att inte få julkänslor när man ser att vissa redan har börjat julpynta. Något som jag hade kunnat tänka mig att göra nu på förmiddagen är att baka pepparkakor men jag orkar inte fara och köpa deg eller göra en egen. Nej det får vänta.

Alltså, jag hatar egentligen julen och har gjort det i många år men jag tror att det håller på att vända :) Kan det bero på Robert kanske? Att jag ska "jula" med han? Att jag är lycklig när jag är med han? Jag kommer inte på något annat..

Nåja, igår jobbade jag på H&M. Åkte till Jimmy efter jobbet men umgicks mest med Patrik The Pric. Det var väldigt kul måste jag säga. Blev många skratt attacker. For hem ganska tidigt, var så hemskt trött.

Och idag? :) Idag är det en stressig dag. Jag ska städa lite, det ska inhandlas alkohol, göra mig iordning. Personalfest med H&M och det ska bli jätte trevligt :)

Nu ska jag sätta igång, hej bara hej!

image39

fredag

Jag brukar vanligtvis inte lägga märke till alla kunder på H&M eftersom det är så många, men vissa går inte att undvika.

Förra veckan när jag jobbade så kom det en ganska söt mörkhyad tjej/kvinna och skulle handla. Och efter kundlyftutbildningen så tänker jag ganska mycket på att lägga märke till kunden och ha denne i fokus. Så jag tittade på henne, fick ögonkontakt och hälsade artigt när jag fick syn på resten av ansiktet förutom ögonen. Hon hade så mycket skägg att jag blev ärligt talat illamående. Emmelie stod brevid mig och jag såg att hon också såg det. Jag var tvungen att bita mig i tungan för att inte börja skratta eller kräkas. Det var verkligen hemskt, hon såg ut som en apa. Ni vet som på dokumentärerna med människor som har extrem kroppsbehåring.

Och igår så stod jag i kassan och det kom fram tre tjejer (i min ålder) och skulle köpa "sexiga" underkläder. Det finns inga ord i ordboken som kan beskriva hur gräsliga två av dom såg ut. Riktiga "raggarslynor"! Såna som står på smedjegatan och kedjeröker medan dom väntar på att det ska komma någon riktigt fet raggarmerca eller någon gammal sliten volvo med tonade rutor och baslåda och plocka upp dom. Jag försöker låta bli att bry mig men det går inte. Jag höll på att få ett astmaanfall av dom där stackars tjejerna som tror att dom faktiskt betyder något för blöjraggarna som bara vill ha "teens" i bilen för statusens skull och för att dom inte kan få några andra, "fina" tjejer och tar första bästa fjortis som dom kan skriva upp på listan. Och hur vet jag det? Jo för att jag har hängt med i svängarna. Pinsamt! Men jag kan däremot säga att jag aldrig har varit en sån som bara åker runt med olka killar och bilar för att jag inte har mer till liv. Utan jag var tillsammans med en kille ganska länge som råkade halka in i det träsket efter ett tag. Men det hör inte hit. Varför jag höll på att få ett astmaanfall var för att tjejerna där luktade så mycket ingrodd rök och doftgranar. Det kändes som att dom hade en hel klase granar runt halsen.

Och nu imorse gick jag, Emma och Evelina och tog en cigg efter livskunskapen. Vi stod och pratade gamla minnen från högstadiet då vi alla gick i samma klass. Då studsar det fram en tjej (nämner inga namn)...

hon - HEJ MAGDA!
jag - öh hej.
hon - HUR ÄR LÄGET?
jag - jo det är fint med mig.. blir avbruten med..
hon - DET HÄR ÄR MIN POJKVÄN SOM JAG HAR BERÄTTAT OM!!! :D:D:D:D
jag - öh okej, jaha vad trevligt. hej på dig.
han - häjj blablabla heter jag.
hon - MEN DU.. vi får höras nån dag, du har ju mitt nummer!!!
jag - mmmh

Om jag säger såhär.. Jag känner inte den här människan ALLS! Jag har träffat henne kanske tre gånger under mitt liv och hon tror verkligen att hon känner mig. Första gången så var hon Jimmys dejt på min modevisning och vi pratade inte med varandra. Och andra gången så var hon med min killkompis Josef och helt plötsligt blev jag påtvingad hennes nummer och hon skulle börja fixa in mig gratis på Brasseriet (tack men nejtack). Och tredje gången så mötte jag henne på bussen, vi pratade i fem minuter (den tid det tar för mig att hoppa på och hoppa av) och hon berättade nästan en hel livshistoria för mig. Att hon har skaffat ny pojkvän, han har ett bra jobb (på typ Willys eller McDonalds, haha) och att dom ska flytta ihop.
OCH?!
Verkar jag bry mig? NÄ!
Jag blir fan rädd, jag hatar såna människor. Jag vill inte ha med henne att göra och det är ju inte direkt så att jag är trevlig. En fågel viskade i mitt öra att hon hänger efter mig bara för Bingo Rimér grejen.

Och sen har jag en till onödig grej att skriva om.. När jag gick hem från skolan nu på morgonen så ser jag en typisk lule-kille. Gällivare häng på brallorna, skateskor, en hood med flames, en superböjd keps med flames och en ring i ögonbrynet. Det är ju så FUUUULT! Kan folk skaffa sig lite stil? Är det fattigheten som talar eller? Så man måste gå och köpa en "riktiga män luktar diesel" - tshirt? Det finnshur mycket snygga grejer som helst på H&M för samma pris om inte billigare. Jag fattar det inte. Tycker dom att det är snyggt?

Samma sak med lule tjejerna.. Antingen är det "fina flickor" eller så är det jeans från solgården och någon ful huvtröja. Bortrakade ögonbryn med endast ett ditmålat streck, piercingar (kan jag ju inte säga något om eftersom jag har det själv) men i ansiktet.. Alldeles för kort dunjacka från VeroModa, skateskor, en mini-handväska och alltid en cigg i handen.

Nej nu ska jag fara och jobba.

torsdag

Har jobbat idag, haft världens otursdag. Fick vara på barnavdelningen (som faktiskt brukar vara skoj) men allt var en enda röra. Jag har ju varit på dam nu ett bra tag så jag har ju ingen som helst koll på vad som har hänt på barn.
En lättnad iallafall när jag slutade och fick prata med gubben.

Jag åkte hem fort som attan, hade en halvtimma på mig att hinna hem, käka och ta mig till kören. Och där var det också rörigt. Jag har inte varit där på över en månad så det var konstigt. Har typ glömt hur man sjunger och läser noter. Sen har det börjat två nya karlar också, välkommna! Alltid kul med nykomlingar.

Sen hem, prata med Robert om julen, julklappar, vårat resande under julen osv.
Och nu ser jag att klockan snart är halv 11.
Ska lyckas ta mig upp imorn så det är dags att säga tack för idag :)

onsdag

Har vaxat mig under armarna idag, ajajaj säger jag bara!
Har tagit det ganska lugnt annars idag, jävligt skönt.

Har pratat med Robert hela kvällen i telefon.
Det har varit så skönt att prata med han dom senaste dagarna, inget tjafs alls och vi pratar faktiskt om allt möjligt. Och oj vad jag längtar till både den 21/12 och den 25/12 :D Såå jävla kul! :)
Haha känner mig en grutta euforisk.

Nu ska jag kolla det sista av Greys och sen sova.
Ciao!


tisdag

Vaknade lite senare än jag hade tänkt imorse med panik.
Jag kom på att jag hade en redovisning om psykosocial arbetsmiljö, alohol och droger.
Så jag skrev ut en bunt med papper som handlade om det (trodde jag) men det mesta var bara skit.
Hur som helst så slapp jag redovisa, såg till att jag hamnade sist på redovisningslistan så jag fick en dag till på mig. Och har jag gjort allt färdigt nu ikväll? Nope, jag var tvungen att jobba istället och nu ids jag fan inte. Gör det imorgonbitti istället. Är som mest effektiv då, under stressen haha!

Efter skolan gick jag hem, skissade färdigt min balklänning som jag ska sy. OJ så tjusig den kommer bli :) Sen surrade jag med Sabina, lagade lite käk. Klockan var fyra när dom ringde från jobbet och frågade om jag kunde komma och jobba. "Jajjemen, jag är där om 20 minuter!" Vilket inte var så genomtänkt med tanke på att jag såg ut som ett riktigt träsktroll och med mat i munnen. Men det gick bra. Jag hann och det gick jätte jätte bra.

Hade tänkt hinna fara och träna och plugga en massa men det får bli imorgon istället. Fan jag hatar att jag alltid ska skjuta upp saker och ting, men vad har jag för val?

Nu ska jag krypa ner i mina stora och ensamma säng, kolla på Brothers and Sisters, dricka min juice och sakna min älskade Robert.

Natti natti :)


outfits

som verkligen får mig att vilja kräkas...

"Hej det är din värdighet som ringer, ville bara höra hur du har det
och hoppas du klarar dig utan mig"

image35

Toni Braxton - Vad är det här för ursäkt till baddräkt?
Jag finner inga ord för detta...


"JätteTrendy"

image36

Bobby Trendy - Vad ska detta föreställa? Man ser ju för tusan the calzones!


"Och vinnaren som bär värsta klänningen 2007 är..."

image37

Amanda Lepore - Gratulerar, du vann!


"Är det inte halloween före påsk?"

image38

Dennis Rodman - "Det var en kyckling som hette Gullefjun..."

monday

Inlämning av jackan idag, FYFAN vad skönt att bli av med den för ett tag framöver. Men jag ska inte jubla, nu blir det bara värre. Nu ska jag sy en väst. Och det kan ju verka lätt men det kan jag tala om att det inte alls är. Det ska vara foder, skärningar, speciella fickor, handsydda knapphål plus att jag måste rita mönstret på datorn men först och främst designa den. Idag har jag gjort fyra olika skisser och jag kommer inte riktigt fram till vilken jag vill ha. Och efter västen så ska jag antingen sy en kavaj eller en kappa och sen min studentklänning och balklänning. Fan jag får skynda mig lite nu.

Idag ska jag ägna mig åt pluggandet. Förhoppningsvis kommer Sabina och hjälper mig lite på traven.

Jag måste tillägga att jag har världens finaste pojkvän också, han är bara sååå bra :)


söndag

Sista lediga dagen på helgen.
Crap!

Min natt har varit hemsk.
Har spytt halva natten av okänd anledning.
Kanske beror det på att jag åt en hel citron igår som en apelsin?
Vet inte.
Det var hemskt iallafall.

Idag ska jag städa.
Skriva ett arbete om silke som jag ska lämna in imorgon.
Fara och träna. Tänkte att jag skulle få träna lite kickboxning men Emmelie har inte tid så det verkar bli pilates istället. Efter det så ska jag gå en långprommis med Ellinor. Får passa på när hon är i Luleå :) Snacka lite skit och så. Sen blir det förhoppningsvis en tidig kväll så jag får sova för det behöver jag.


lördag

Jag har huvudvärk.
Det gör ont som fan!

Min dag har sett ut såhär..
Mamma ringde och väckte mig för att hon tyckte det var skoj.
Kunde inte somna om så jag satte mig och gormade lite med jackan.
Skrev en inköpslista och for sen och handlade.
Stigge kom idag från Sthlm så jag skulle göra något gott att äta.
Det började med en välkomstdrink som jag gjorde med whiskey, 2 olika likörer, pressad citron, krossad is och apelsin som dekoration. Shakern fick ett islager när jag skakade den, fick knappt upp den för det var så kallt. Sen blev det lite snittar till förrätt. Finska surdegsskorpor med kallrökt lax, hjortron, crème fraîche och salt och peppar. Varmrätten blev en kryddig fläskfilégryta och självklart vin till. Efterrätten blev en citron och laktitskaka och gammeldags vaniljglass och lite dessertvin. Jätte smarrigt, duktig Magda :) Haha jag låter som värsta kökskärringen. Eller ett annat ord jag fick höra sist i Borås, köksbitch.

Efter maten så satt vi och surrade lite skit, sen iväg mot Jimmy och kika på hans lägenhet. Den var fin, stor om inte annat. Ser väl inte riktigt så inflyttat ut som det hade gjort om det var jag som flyttade :)
Jag, Jimmy och Anton spelade lite guitarhero och smuttade på en öl. Jimmy hade tre tjejer där också, men dom satt bara i köket och vågade inte komma in i vardagsrummet. Jätte söta tjejer, verkade lite blyga bara. Men man kan väl åtminstone hälsa? Eller?

Nåja, min vistelse blev inte så lång. Jimmy ville att jag skulle med på O'Learys men jag stod över det denna gång. Sånt jävla liv där när det är fotbollskväll och dessutom har jag ju så ont i skallen så jag sitter hellre här hemma och lyssnar på sköna låtar med Colbie Caillat och myser på alldeles själv med lite tända ljus och kanske en ansiktsmask.

Jag är pank och det är asjobbigt! Har inga pengar på telefonen så jag kan ringa Robert. Känns så dumt att han alltid får ringa mig nu :( Jag saknar han jätte mycket nu, känns som att det är två månader sen vi sågs fast det bara är en vecka. Saknaden blir större och större för varje dag som går.


äntligen helg

Kom hem för kanske en kvart sen. Gick direkt till köket och tog ett stort glas med smarrig oboy. Efter att jag hade klunkat i mig hela skiten så tog jag en djupt andetag och kände mig verkligen fri. Fri från allt jobbigt.. Nästan iallafall. Lite skolarbete men jag känner mig rätt taggad så det går nog fort. Det finns bara en enda sak som jag ska göra i helgen förutom att ta hand om mig själv och plugga.. Jag ska umgås med Jimmy!

Nu ska jag gå och ta en varm och lång dusch, ta på mig mjukisderssen och sen är det bara att sätta igång med att sy jackan här hemma.

fredag

Idag blir det helg. Börjar 12 idag, gud så skönt. Har precis varit på skolan och haft Livskunskap. Idag har vi pratat om känslor. Det var ganska intressant. Jävligt slappt. Vi satt i en ring och bara diskuterade.
Tänkte att jag skulle springa till Åhlens och köpa en kalender, en snygg en. Men jag gick hem istället, måste käka och göra mig iordning. Jag tar det på vägen när jag åker istället.


Jag drömde en fruktansvärd dröm inatt, den handlade självklart om Robert. När han ringde och skulle väcka mig imorse så kände jag bara hur arg jag var på han. Det var så sjukt verkligt så jag tuppar av. Obehagligt!




torsdag

Stod utanför H&M halv 9 imorse, gick och träffade Sabina i huset brevid. Det är jätte kul att hon har börjat på Toys 'r' us :) Nu kan man kanske träffa henne mer. En lunch kanske om vi har lunch samtifigt nån dag?
Jag har pysslat på BiB avdelningen idag och stått i kassan såklart, men BiBen tog jätte lång tid, ungefär från 9 till 18.. Less.

Hem, plugga, intervjuat Robert och så. Ska lämna in skiten imorgon. Känns skönt att ha gjort det nu iallafall.
Efter intervjun med Robert så följde ett väldigt underligt och obekvämt samtal. Han tyckte nog att det var roligare än jag eftersom jag började bli arg haha. Men det slutade bra iallafall.

Imorgon är det fredag, först skola tidigt som attan och sen fara till H&M och slita för kung och fosterland.

Natti natti


onsdag

Har precis kommit hem, rökt kvälls ciggen och tagit på mig min rosa pyjamas. Är trött som attan så detta får bli ett kort inlägg tror jag :)

Dagen började med en ganska maffig föreläsning i konserthuset. En nazist som har hoppat av och vänt sitt liv totalt. Den var lång men intressant. Sen lunch med Katarina och Elin. Gick till skolan och sydde på min jacka, nu är det bara ärmsluten och nederkanten kvar. Självklart var jag ju så stressad eftersom den och alla datapresentationer m.m. ska vara inlämnade på måndag. Shit pommes frites! Jag har varken gjort snittritningar, sömnadsbeskrivningar, produktskiss, mönsterkonstruktioner eller detaljer. Jag får lägga på en rem i helgen. Men iallafall, som jag skrev.. Jag var stressad och skulle vändsy ärmsluten men gjorde det åt fel håll så allt blev bara fel plus att jag hade sytt med elastisk raksöm (fråga mig inte varför?!) så jag fick spendera ca en halvtimma med att sprätta upp skiten. Lucky me!

Vid femtiden gick jag från skolan, träffade mamma, Amanda och Jessica som har kommit i veckan från Österrike för att hälsa på oss gamla norrlänningar. Vi gick ut och käkade, drack lite vin och hade asroligt. Vi for hem till mamma och pratade gamla minnen och drack kaffe. Sen for jag till Peter och Mickis där Jennifer och Sandra var. Har inte träffat Sandra på jätte länge så det kändes skönt. Kollade på lite Greys Anatomy och käkade tigerkaka som Mickis hade bakat. Mumma! Sen körde Peter hem mig, han är så snäll så :)

Ja, så nu sitter jag här och måste verkligen sova eftersom jag börjar klockan 9 imorgonbitti på H&M och det tar ju ett tag att ta sig dit så jag måste kliva upp tidigt som tuppen. Vill inte sova ensam, saknar Robert :(

tisdag

Jösses amalia vad jag var trött imorse. Höll på att försova mig igen :S Och det hade inte varit någon hit eftersom jag har haft nationella prov i svenska idag. Jag brukar vara ganska säker på sånt men jag är lite tveksam nu måste jag säga. Dröm och verklighet är årets tema. Låter hur enkelt som helst, ellerhur? Men nix pix, jag höll på att tuppa av när jag såg den förbannade uppgiften. Eller man fick välja mellan 9 stycken. Jag valde att skriva en krönika med "Vad betyder drömmarna?" som rubrik. 6 sidor blev det. Jag har skrivkramp för jag var ändå rätt snabb trots att jag gjorde om hela skiten kanske 4 gånger. På ett sätt tror jag att det gick bra men om jag jämför mig med vissa andra pluggisar i min klass så har jag inte en chans.

"Personligen skulle jag beskriva drömmar som betydelseskapande omedvetna fantasier, nödvändiga för att under utvecklingen organisera tankeprocesser ur viktiga emotionella relationer. Drömmen är en nödvändig process för ett meningsfullt psykiskt liv."

Nu ska jag slänga mig på soffan och försöka somna in till ljudet av tv'n så jag får vila upp mig. Jobbar 16-22 ikväll. Klirr klirr. Men det är ganska tufft. Fruktansvärt mycket pengar jag måste hålla reda på, fy fan!


Älskar dig Robert :)
image33

måndag

5 imorse åkte Robert från mig. Jag var ju i nattmössan så jag fattade inte riktigt att han hade åkt förän bilen rullade bort från gruset på gården. Några tårar spilldes i min ensamhet och sen somnade jag om igen. Försov mig, skulle vara på H&M 09.00 men kom inte dit förän strax innan 11. Ja, där satt den! Sabina kom dit strax innan jag slutade för att hon skulle köpa ett par byxor på min personalrabatt. Köpte en hemlig grej till Robert också ;) Nåja, hon körde hem mig iallafall så jag fick käka lite snabbt. Sen iväg till nästa jobb och därifrån kom jag inte förän 22.30. Är heeelt slutkörd. Känner det verkligen i kroppen. Har haft ett underligt samtal med Robert efter det också. Det känns som flera veckor sen vi sågs och ändå låg vi och gosade och pussades imorse. Wierd!

Helgen.. Ja, den har varit helt underbar! I fredags kom ju Robert men jag jobbade så sent så det var bara att hoppa ner i sängen ganska direkt. Men he gjorde it så mykk om ja säg så :) Och i lördags hade vi öppet hus på skolan och jag var tvungen att sy lite i två timmar. Drog med han på skolan. Stackarn. Sen gick vi till lägenheten och fixade lite grejer, for och handlade och kollade på en halv film. Sen for vi hem till mamma och käkade middag och drack lite vin. Hyrde en film och myste hela kvällen. Och igår for vi till Piteå för att bada på äventyrsbadet. När vi hade betalat in oss och skulle gå in i omklädningsrummet så säger Robert något om att se mig i bikini.. "ööh, jag har glömt den" sa jag. FUCK! Då var det bara att hoppa in i bilen igen. Vi for på Blå Ängeln och käkade, sen till Luleå och hämtade min bikini och seeeen for vi till Nordpoolen i Boden istället och badade. Det var jävligt skoj trots att det bara var vi. När vi kom hem fick Robert lite massage och sen fick jag. Helt gudomligt skönt var det! Myspys :)

Nu ska jag sova! Hej bara hej!


fredag

Haha, jag tycker att hela den här "otrohetsgrejen" är ganska komisk. Alltså allvarligt, är det här verkligen nödvändigt? Jag tycker verkligen inte det. Jag skiter fullständigt i om han har varit otrogen innan. Rör det mig? Nope! Synd för dom drabbade säger jag bara!

Jag har haft att göra med otrohet innan, många många gånger! Mina ex säger jag bara, mina ex.
Oj han råkade träffa nån på krogen och var otrogen.
Oj han råkade basta med en tjejkompis och "oj det hände bara"
Oj han råkade ha ett två månader långt förhållande med en tjej bakom min rygg.
Och oj, han råkade nämna att han var singel fast han inte var det.
Oj han råkade träffa min bästa kompis bakom min rygg VARJE kväll.
Och oj, dom råkade visst ha en trekant.
Oj, han kunde inte säga nej.
Oj vi hade bråkat. Han var arg och ledsen, behövde tröst.
Oj han var så full och "trodde det var jag"
Oj det var stressigt på jobbet och han hann inte höra av sig.
Oj han skulle vara med grabbarna men det råkade visa sig att det inte alls var så.
Ska jag fortsätta?
Det här är kanske en tredjedel av allt jag har hört av mina svin till ex.

Min poäng? Jo det ska jag tala om.
I och med att jag har väldigt mycket erfanenheter av killar som beter sig som puckon så har jag också fått den erfarenheten att läsa igenom folk. Är det här en bra kille eller inte?

Robert ÄR en bra kille! Och det säger jag utan tvekan. Visst, skenet kan bedra.. Men jag litar på mig själv så pass mycket att jag kan tillåta mig själv att lita på honom.

Man kan också fråga sig varför han har varit otrogen mot sin förra tjej..?
Det kanske inte är direkt så att han bara "gick ut och var otrogen för att han kände för det".
Kanske ville han inte vara med henne och var bara feg för att säga det?
Kanske hade dom inte ett bra och sunt förhållande helt enkelt?
Kanske ville hon mer än han i livet?
Kanske gjorde hon det svårt för han?
Jag försöker verkligen inte få det att låta som att det är hennes eller "offrets" fel..
För det är det inte. Otrohet är det värsta man kan utsätta en annan människa för.
För mig iallafall. Jag blir hellre grovt misshandlat än att han är otrogen.
Och det kan jag faktskt säga för det har också hänt ska jag tala om för er som inte redan vet det.
Många gånger.

Jag är inte så duktig på att få ut det jag vill ha sagt här märker jag men skit samma.
Kanske är han otrogen mot mig också, kanske inte.
Men det är inget jag tänker sitta och fundera på för det är bortkastad tid.
Hur många har inte varit otrohen egentligen? Haha, det går inte att undvika.
Jag har inte heller alltid varit en ängel.

Jag uppskattar att det finns folk som vill varna en.
Men det här är inget som jag inte redan vet.
Säg hellre till när det handlar om mig och inte om han och hans ex.
För ärligt talat så har jag fått jävligt nog av henne nu.


i övrigt så har jag haft en lektion nu på morgonen, Livskunskap.
Tråkigt som fan, men det är jävligt slappa lektioner. Vi leker lekar bara.

Min dag ser ut såhär..
12.00 börjar jag på H&M
17.45 slutar jag, åker hem och käkar m.m.
19.00 börjar jag på LVB
22.00 slutar jag och då får jag träffa Robert. :D Åh vad jag har saknat han!

Han landar här 20.35 och jag har lejt mamma att fara och hämta han.
Sååå, tjingeling i grytan :)

torsdag

Ja, nu har jag fått ännu en rolig kommentar!


Postat av: haha

Jadu. Bäst kan man tycka så länge man inte vet om sanningen. Tycker faktiskt synd om dig som inte verkar förstå eller vet vad han gör.

Vad ska man säga nu då?
Vad är det jag inte vet och inte förstår?
Jag förstår att det självklart finns en möjlighet för honom att vara otrogen, precis lika stor möjlighet som det är för mig. Men går man in i en relation, ett förhållande så gör man ett val.
Man gör ett val genom att vara med EN person och inga fler.
Man gör också ett val när det gället tillit, att lita på någon.
Jag har valt att lita på Robert och vara med honom, samma som han har gjort med mig.
Men som sagt, självklart finns det en möjlighet till otrohet.
Jag är trött på det här nu!
Om du, "haha" påstår sig veta något så varför inte ta det direkt med mig istället för att sriva små kommentarer på min blogg?

Nu ska jag gå till nästa jobb!


onsdag

Tough day people!
Skola (en lektion om bränder och en lektion med data/sömnad)
Lite problem med jackan idag som jag sedan löste.
Hem och käkade middag, drack lite kaffe och pratade med Robert.
Brorsan körde mig till jobbet för jag höll på att komma sent.
Gick asbra idag vilket gör att livet känns toppen.
Sen hem, pratade en kortis med Robert.
Diskuterade med min bror och sen for vi och handlade lite mat så vi har :)
Nu MÅSTE jag sova om jag ska orka imorgon.
Från jobb till jobb.
09.00 - 17.45 på H&M
(här mellan ska jag skynda mig från Storheden och hinna hem och käka.)
18.00 - 22.00 på L.V.B

Och vet ni..? Robert är bäst! Sådetså! <3


tisdag

Idag skippade jag skolan. Alla var ändå på universitetet och gormade. Så jag stannade hemma och städade och fick lite ordning på mitt liv. Vid halv ett kilade jag iväg mot stan. Mötte upp Emmelie som hastigast och vi begav oss mot H&M city för personalutbildning. "Kundlyftet". Där fick vi en massa information samtidigt som vi fick titta på en inspirations film som hette FISH. Den handlade om en "fiskbutik" i Seattle. Den var fruktansvärt rolig att titta på måste jag säga. Vi fick också "leka" och kasta omkring en mandarin. Det gick lite fortare än vi trodde så jag gå på T.A's och äta i lugn och ro. Sen gick jag och kollade på ett par skor jag funderar på att fylla på skosamlingen med. Klockan 16 började jag jobba och kom inte därifrån förän halv nio. Pratat med Robert har jag gjort och samtidigt städat lite extra. Jag tror ärligt talat att det ALDRIG har varit så rent här förr som det är nu :)

Nu ska jag snabba mig ner i sängen och ladda för ännu en tuff dag. Slutar 17 imorgon och sen iväg på nästa där jag börjar 18. Jag kommer gå i väggen en vacker dag om jag fortsätter såhär.
Hejs!


onödigt vetande

Män tvättar i 29% av fallen i ett hushåll.

40% av alla kvinnor har kastat skor på en man.

85% av alla kvinnor använder fel behåstorlek.

47% dricker direkt ur paketet om ingen annan är i närheten.

53% av alla kvinnor lämnar inte huset utan att först sminka sig.


13% (mest män) har suttit i fängelse.

58% av alla kvinnor målar sina naglar regelbundet.


33% av alla kvinnor ljuger om sin vikt.

46.5% av männen säger att de ALLTID fäller ner toalettlocket efter de har använt toaletten, och kvinnorna säger att de ALLTID hittar det uppfällt.

37% säger att de vet hur de använder samtliga funktioner på sin video (mest män).

56% av kvinnorna sköter ekonomin i hushållet.


66% av kvinnorna och 59% av männen har använt en pulvermix för att baka en kaka och har sedan sagt att de gjorde kakan själv.

16% av alla människor har glömt sin bröllopsdag (mest män).

28% har badat näck. 14% har badat tillsammans med det motsatta könet.


1 av 5 män går ner på knä då han friar till sin blivande brud.


6% friar i telefon.


måndag

Har varit i skolan idag. Hade tre lektioner..
På sömnaden blev fodret och kragen klar i jackan. På ARLen så skulle jag skriva om psykosocial arbetsmiljö. Blev inte så mycket gjort, satt mest och svamlade på datorn. Och på sista lektionen.. Bild. Jag och Evelina satt och skrattade åt våra fruktansvärt fula och lekfulla akvarell bilder. Vått på vått var temat och det blev mest utkletade julgranar med pumlor och gräs.

Nu är jag hemma en snabb sväng bara. Ska trycka något i magen och sen kila iväg till jobbet. Det kommer bli sena dagar den här veckan. Slutar 22.00 varje kväll. Men det ska nog klirra bra i pengapåsen.

Hejs!


söndag

Sov hos Peter och Mikaela inatt, kändes skönt att hänga lite med dom. Det var på tiden :) Färgade håret igår också, blev mörkt istället för ljust.

Håller på att tappa kontrollen igen. Skolan, kan någon snälla bränna ner skiten?



Jag hade en gång en vän.
En som lyssnade, gav goda råd när jag behövde det. En som gav mig en kram när allt kändes jobbigt. En vän jag kunde lita på och dela alla händelser med. En vän jag kunde skratta och ha roligt med och som alltid fanns där vad det än var. Jag hade en gång en vän...

fy bubblan...


... vad jag vill vara i Borås nu!

Jag saknar Robert, jag saknar Alex och Linda, jag saknar att sitta hos Franson och se när Löberg härjar och skriker för ett fotbollsspel. Jag saknar att gå på Alléterassen och käka Tre Gringos. Men nä, jag får sitta här i snöiga Luleå (ja, det är snö) och äta en kall och degig familjepizza från Matstället. Jag längtar till på fredag för då kommer Robert hit.


halloween

Ja, rubriken säger väl sig självt?

Kvällen började med ett besök på club magma där jag, Maria och Kicki var på after work, käkade och drack en massa smarrigheter. Sen begav vi oss till Danne där det var en massa gamla godingar från GAME och så. Det var ganska trevligt måste jag säga tills jag fick vara relationsexpert.. som vanligt! Men efter bråk, gorm, tjafs, svartsjuka och ja, jag kan nästan kalla det hat.. Så är allt löst. Jag har medlat och kämpat. Tillslut lyckades JAG lösa deras problem. Så nu älskar dom varandra igen. Helt underbart. Vem vet hur länge.. Men jag lyckades :)

Hur som helst.. Den här kvällen var min födelsedags present från Maria iallafall och jag fick egentligen inte veta något alls. Partyt hos Danne var ju maskerad :S Men Maria hade ju planerat allt så hon hade fixat en kostym till mig. Morticia från familjen Addams, det blev jag det. Peruk, figursydd långklänning och hela kittet. Jag måste erkänna att jag såg rätt tjusig ut. Lite elegant för att vara utklädd. Alla kallade mig för Morticia hela kvällen ^^,

Vi drack cider och shottade minttu, rökte en massa cigg och surrade med alla. Sen gick vi mot Cafélino där Javiér hade anordnat värsta maskeraden.. Det var totalt dött. Så vi gick mot Cleo där det var en grotesk kö, nej då satsar vi på Grace.. Nej där var det ännu värre. En massa fulla femtonåringar som trängs i kön för att få visa upp sina falskleg. Nejtack! Blue Moon Bar var det ingen idé att gå till. Bara gamlingar. Så det blev BBB (färjan) där det var Dark Angel. Huuur FAN kan folk gå på det frivilligt? Bara en massa tattare som står och headbangar och dricker bärs. Fick iofs väääldigt bra personalpriser för mig och gänget. Gratis :) Inte en krona försvann för nån av oss. Så vi satt där och tittade på alla miffon. Sen gick jag hem.

Nu sitter jag här och vet inte riktigt om det var en lyckad kväll eller inte. Jag tror inte det. Hade kunnat ha betydligt mer skoj. But hey, sånt är livet ;P
Vill prata med min lilla rumpnisse men han sover så vi får prata imorgon, efter jobbet. Jo, för jag ska ju jobba på H&M imorgon 12-15. Blä. Det får bli lite tröstshopping, det brukar funka.

Jag vill inte sova ensam :(
image32


hej min sköna böna.

Vilken rolig dag.
Jag klev upp 04.45 och började gorma. En kvart senare då Robert lyckades vakna så hörde vi något skumt ljud utifrån. Lät jätte konstigt, som ett jävla monster. Kunde inte vara en älg, inte en hund.. Skumt. Så jag kollade ut genom fönstret. Där stod ett litet rådjur och såg vettskrämd ut. Den stirrade rakt på mig. Haha jag försökte prata med den på deras språk men det slutade bara i skratt :)

Och flygresan gick bra, lite tröttis bara.

Vilken trevlig överaskning jag fick nu när jag kom hem haha! Fastnade genast på kommentaren från igår...


Postat av: hoppelihopp
"jasså du.. verkar ju asjobbigt att ha de som de e iallfall när man vet att killen är otrogen."

Ja, vad ska jag säga? Bra grammatik! Verkligen!
Hur kan man skriva en sån sak och samtidigt utge sig för att hela "hoppelihopp"?
Haha ska det vara trovärdigt eller? Patetiskt!
Jag må vara lite halvkorkad ibland, men så dum är jag inte :)
Jag älskar han och that's it! Det krävs mer för att rubba mig.

Nåja, nu ska jag fixa till mig lite. Rakt hår eller lockigt? Helkväll med Maria, middag och sen något spännande. (Det enda jag vet och får veta ;)
Berättar mer sen. Hejs!



friskluft

Har precis kommit in efter en frisk promenad med Roberts mamma.
Igår var vi också ute.
Det är så himla skönt att börja dagen med en härlig promenad.
Vi ska snart åka iväg och göra lite ärenden.

Imorgon åker jag hem till Luleå och det känns jävligt tufft.
Planet lyfter 07.00 så ni kanske förstår?
 
Nu ska jag fixa till mig lite innan vi åker.
Ciao.


RSS 2.0