ohlalaa

Gårdagen var rätt bra måste jag säga!
Gick och la mig igen efter att jag hade ätit frukost och så. Klev sen upp vi tre tiden. Då fixade jag till mig lite, bäddade sängen osv.. När Robert kom hem så for vi iväg ganska direkt mot stan. Jag behövde komma ut lite, se lite folk och så. Jag ville käka på McDonalds men det fick jag minsann inte. Det blev en trerätters middag på en asmysig resturang istället. Jag var så mätt så jag trodde att jag skulle spricka :) Sen for vi hem...

Nu ska jag gå ut och röka, hej så länge!


crazy in love

Alltså.. Jag hade ganska tråkigt igår :)
Jag gick i cirklar, spelade gitarr, kollade på tv (inget bra alls), pluggade, snokade på facebook, sminkade mig för skojs skull, städade och stickade. Det måste ha sett jätte kul ut..
Det kommer vara samma sak idag men det är det värt för det är helt underbart när han kommer hem :)
Oj vad jag älskar han, helt galet mycket!

luleå-borås

Jag är ensam. Robert är på jobbet. Vill att han ska komma hem nu och hångla med mig :)
Och jag vill ha halstabletter för jag har jätte ont i halsen.


I won't let go 'til it bleeds...

Vilken kväll det blev igår!
Strax efter 9 var det dags att krypa hemåt.
Efter mitt samtal med Robert och Löberg kände jag mig utmattad.
La mig på soffan och slocknade direkt.
På något sätt så vaknade jag i sängen imorse.
Jag har allvarligt inget minne av att jag har gått dit :S

Nåja, nu håller jag på att stresstvätta eftersom jag inte har idats göra nå i veckan.
Packa gör jag också. Nu är det riktigt stressigt.
Ska ju till flygplatsen snart..

Och hoho, jag blir riktigt förvirrad. Alla klockor är ju olika här..
Vad tusan är klockan?
Var det inatt man ställde om den?
Har inte hört ett piss om det..

Missar våran konsert idag också, hade varit skoj eftersom det är en stor grej.
Men jag önskar iallafall resten av tjejerna good luck :)


Jag dör av skratt

när jag ser Brittans nya video på TV'n.

Det är ju helt fruktansvärt. Hon har nätstrumpbyxor för att dölja cellisarna. Hon har hatt för att dölja sina extensions-fästen. Hon är inte direkt smickrande att se på nu för tiden när hon klär ut sig till hora och leker sexig. Jag köper det inte. Armarna dallrar och röven har flyttat söderut. Hon är väl annars en okej sångerska. Man läser i tidningarna om att "åh lilla Brittan är deprimerad, hon suger på tjackklubbor dagarna ut" JAHA?! Skaffa hjälp då.. Sluta vara så jävla mediakåt!

Nej usch jag blir fan arg på riktigt. Tanken var bara att jag skulle kommentera hennes nyaste och mest töntiga video. Skrattretande, verkligen!

Håller på att göra mig iordning för kvällen. Sundsvsallsbesök. Blir krubb och bärs med hela motorcykelgänget. Ska bli skoj som tusan. Har inte träffat dom gamla godingarna sen i julas då jag var där nere. Ska försöka ta mig hem ganska tidigt ändå eftersom jag måste packa och orka åka till flygplatsen imööra.

Men annars, ha en go kväll :)


26102007

Blev hemma idag. Grymma smärtor i magen, helt gelet. Jag är verkligen envis också. "Det går över" tänker jag.. Jo tjena. Jackan och skorna var på när jag var påväg till jobbet. Det gick inte. Kunde varken stå eller gå. Lyckades ta mig till vardagsrummet och telefonen. Sprutade tårar. Ringde och sa att jag inte kunde komma. JAPP, där i mitt svaga ögonblick kom Patrik hem. Han ville ta mig till sjukhuset men jag vägrade. Har legat på soffan hela dagen utan att kunna röra mig. Fick mig iallafall en pizza :) Och glass :P

Nu på kvällskvisten är det ju bättre. Jag och Max har sett en film, ätit mer glass och myst. En tripp till My blev också av. Det var ju Idol :) Sen kom Malin och Anja, vi promenerade in till stan. Känndes bra för magen. Men nu håller jag på att få lika ont igen känner jag. Hade tänkt packa och sånt eftersom att imorgon är det en massa annat som måste göras så då hinns det egentligen inte. Men jag orkar verkligen inte det ikväll så jag får försöka trycka in det ändå imorgon.

Hej bara hej!


25102007

Nu har ännu en dag passerat.

Idag har jag jobbat på H&M, har stått i kassan nästan hela dagen. Annars har jag gormat med accen. Har varit kul men jobbigt. Fortfarande ont i ryggen och magen. Det vill som inte gå över. Mamma kom och hämtade mig, vi köpte med oss skräpmat hem till henne. Max blev jätte glad för han fick en leksaksbil i sin barnbox :) Han sa att han och Robert skulle leka med den faktiskt. Jag fick en gudomlig massage av mamma, hade velat vara i hennes salong men det blev hemma istället. Hon är så grymt duktig. Sen vaxade jag henne under armarna som jag hade lovat ganska länge.

Nu är jag hemma och har precis slukat i mig ett paket glass. Åker till Borås nu på söndag så jag funderar på vad jag ska ha med mig. Men det är lite svårt att veta med tanke på att jag inte vet när jag kommer hem :)

Nåja, ska byta glödlampa på myslampan brevid sängen så jag kan läsa lite teori. Sen är det godnatt i stugan kan jag säga. Är det något jag behöver så är det att sova ut. Börjar inte förän 12 imorgon, så skönt, så skönt.

GODNATT!


24102007

Jag har fått jobb.
Extra klirr i kassan är väl inte fel?

Nu sitter jag här, har precis varit och handlat mat med brorsan. Jag äter som en gris. Jag är hungrig hela tiden, och då menar jag heela tiden. Har svin ont i ryggen. Det var riktigt obehagligt att ta sig upp imorse. Ont i magen. Går på painpillz hela tiden och ja, det känns ju jätte skoj. NOT!

Jag har faktiskt ingen ork att skriva nu (inte för att jag mår dåligt för det gör jag inte). Har ont i kroppen och behöver lägga mig framför tv'n och vila upp mig. Ska ju ändå orka jobba imorgon.

För övrigt så är jag numera snusfri, YEEY! I did it :) En vecka idag..
Så småningom så blir man väl rökfri också, måste bara vänja mig.
Inte bra för kroppen att röka ;)

JAG ÄLSKAR DIG ROBERT ^^,

the night

Full och glad, japp det är jag nu!
Blev ingen modevisning.
Var ganska besviken för att Paoi inte ringde mig idag. Men vet ni.. Jag är verkligen inte besviken längre. Modevisningen sög som fan! Tjejerna kunde inte gå i högklackat. Vissa kan man nästan kalla feta. Jag är nästan ett anorexia offer jämfört med vissa. Och fula som stryk var en del också. Ärligt talat! Det var pinsamt att se på. Gick på VIP visningen. Gud vad skoj det är att stå på "listan" :)

Kvällen har annars varit helt okej. Blev en hel del skumpa och andra smarrigheter som sex on the beach ^^,
Många härliga skratt pga Danne som stod och dansade. Sååå läckert så jag dör.
Ja, kvällen har varit ganska lyckad.

Saknar Robert som tusan. Har inte pratat med han så mycket dom senaste dagarna. Han har varit lite upptagen i helgen så jag hoppas att det blir ändrig på våra "samtalsvanor" framöver. Klarar verkligen inte av att en del grejer kommer före mig. Kanske är jag ego, kanske inte. Men så känner jag. Annars är jag ganska tolerant, jag tar mycket utan att egentligen bry mig. Men tillslut kommer en gräns då det räcker med svammel. Kanske svårt för er som läser att förstå vad jag menar. Vet inte ens vad jag vill ha sagt med detta. Kanske att jag tolererar mycket, men inte allt. That's it! Nu låter det som att jag är sur också och det är jag verkligen inte. Jag älskar han bara. Rent, ärligt och innerligt!

God jävla natt!

drop it like it's hot

Jag ska gå och köpa mig en kalender.
Jag ska planera in ALLT jag gör.
Skolan, körkort och träning är prio 1.
Japp, det ska jag göra.
Ska se om det funkar.
Jag har alltid varit väldigt spontan.
Men det funkar fan inte längre.

Åt helvete med allt annat!
För nu är jag trött på det här.
Jag är trött på allt, på alla griniga jävlar.
"Du hör aldrig av dig, du ringer aldrig!"
Nehepp, jag gör väl inte det då.
Som att jag skulle vilja göra det då när man bara får klagomål?
Tack och hej leverpastej, far och flyg så långt du kan.


hej, hur mår du?

"Jag skulle kunna säga att jag mår bra, men av någon konstig anledning så skulle det kännas orätt. Så då kanske jag mår dåligt?!.. Ja, jag mår nog ganska piss!" 

Ja, detta var mitt svar då min vän Fredrik frågade mig hur jag mår. Alldeles för sällan används orden "hur mår du" med mening. För att man verkligen undrar, för att man bryr sig. Jag kan själv medvetet undvika att fråga just för att tänk om personen säger "dåligt". JAHA, fan.. Då måste man sitta där och lyssna och vara en god vän medan personen öppnar sig. Jag kan gärna vara den som lyssnar eftersom jag är sån som person. MEN.. ibland orkar jag bara inte. Ibland händer det att jag har det lite jobbigt själv. Och det sista jag behöver då är andras problem (som jag väldigt gärna vill ta del av men inte får om jag inte vill gå i väggen).

Så.. Jag mår piss! Istället för att belasta en speciell person (som kanske inte är ett dugg intresserad) så skriver jag av mig lite här istället. I hopp om att jag kanske ska få en gnutta rätsida på allt. Så jag tänker göra en lista på vad som gör att jag mår kasst.

- Jag har varken tid eller ork att umgås eller ens prata med mina vänner.
- Orkar inte vara trevlig, ryter och gormar åt allt och alla. (inte med mening)
- Kommer ingenstans med körkortet, inget går ihop.
- Jag saknar Robert och all min energi går åt att sakna honom.
- Jag har ingen kontroll på min vikt. Ingen ork att träna.
- Är skoltrött och mina betyg sjunker.
- Ekonomin är käpprätt åt helvete.
- Känner mig allmänt ful, ja riktigt FUL.
- Saknar mamma och orkar aldrig fara dit.
- Måste åka ner till Stockholm och Ö-vik, när fan ska jag hinna det?

Det finns otroligt mycket mer som ligger och gnager i skallen på mig men det är smådetaljer och det kan jag hålla för mig själv. HUR FAN SKA JAG FÅ ALLT ATT GÅ IHOP? Vad ska jag ta itu med först? Hjälp mig...

Att jag saknar Robert borde kanske inte så med på listan eftersom det är ett val jag har gjort och inte har tänkt ändra på. Allt känns så himla mycket bättre när jag är med han. Det är inte så att jag "lämnar" alla problem utan det är för att jag känner mig trygg och mår kanonbra. Fan, fan, fan vad jag saknar han!

För övrigt ringde det en kvinna till mig igår eftermiddag/kväll från Kuriren. Hon ville meddela att jag blivit antagen till Norrbottens lucia. Hon tyckte att jag var en väldigt söt tjej. Tack så mycket. Vi pratade ett ganska bra tag, kände faktiskt att jag ville det. Lucia för hela Norrbotten.. Det är några städer. Meeen.. Jag tackade nej. Som sagt så har jag ingen ork. Jag orkar inte visa upp mig varje lördag och söndag i varje stad i hela norrbotten. Jag prioriterar hellre annat, som t ex min pojkvän.

Jag är desperat efter att få rätsida på mitt liv. Jag känner såhär, nu eller aldrig!


I feel better now..

Smärtan har dämpat sig och jag har börjat vänja mig lite vid tanken att det är såhär det kommer vara nu framöver. Jobb jobb jobb idag. Nya varor, massor med snyggt. Har stått i kassan mestadels av dagen. Men det är alltid lika skoj på torsdagar då Emmelie jobbar :) Köpte med mig en svart stickad tröja och en vit t-shirt med lite annorlunda ärmar när jag for hem. Lite påfyllning i garderoben är aldrig fel. Försökte hitta något till Robert också, men jag hittade inte riktigt något som skulle passa han. MEN, som tur är kommer det ännu mer varor imorgon. Så med lite tur kan jag fynda rejält. Skyndade mig hem, mötte Therese och korsförhörde henne känns det som. Tjejen ska ju ha barn om en månad, klart jag är nyfiken :) Käkade lite snabbt och kilade iväg till kören där vi hade besök av operasångerskan/sångpedagogen Eva Plumppo. Det gick jätte bra faktiskt! Sa hej till Helena och Jimmy på UH innan jag kilade hemåt för att surra med min karl. Japp, såhär har min dag sett ut och nu ska jag sova!

deprimerad

Oj vad jag gillar att få kommentarer, hit med dom ;)

Idag är en "varahemmaochliggaisoffanheladagen" - dag!
Har gjort något fruktansvärt idag som jag djupt ångrar.
Och nej.. Jag tänker INTE säga vad det är jag har gjort!

Nu dyker jag ner i soffmyset igen och försöker överleva smärtan.



Usch vilken hemsk dag.
Är hungrig hela tiden och jag kan inte äta.
Har druckit kanske 3 liter vätska idag.
JAG VILL HA MAT!!!
Jag skulle t.o.m trycka ner en hamburgare med kött på om jag kunde.
Fuck it!

Nu ska jag dricka saft, hejdå!

no, no, NO!

Slapp dag.
Vi hade en karl på besök idag som skulle berätta om arbetsmiljö och lagar m.m. Min klass är uppdelad på något vridet sätt. Några sitter och lyssnar flitigt och är riktiga rövslickers till fjäskare för attt få bättre betyg, några sitter och fnissar åt denna mans slitning på jeansen. Tydligen en fet slitning precis vid skrevet hans. I och med hans slitning kom det en del funderingar från vissa i matsalskön. "Undrar om han är gift, har fru? Är bög? Hur han låter i sängen? (eftersom han hade en väldigt grov röst) Om han har hår på röven, låren och könet? Om han har stor pung?" m.m. Helt sjukt! Och några (bland annat jag) sitter och stickar och orkar bara inte bry sig om något.

På svenskan så blev det också en del stickning. Jag och Katarina skulle läsa några texter tillsammans. Och jag läser ganska snabbt så medan jag väntade blev det fart på garnet. Sen gick jag hem med huvudvärk. Jag förstår verkligen inte varför tjejer ska vara så jävla gormiga? Klaga och tjata, kräva och tjura. Usch! Ska det behöva vara sådant jävla kackel varenda eviga dag? Ska man behöva gå hem med huvudvärk? Ska man behöva ta till med sträng handuppräckning? Det är dom som är äldst som beter sig barnsligast. Är det normalt att 19åringar sitter och leker med små leksaksdjur på lektionen och beter sig som 5åringar? Jag behöver kanske inte bry mig men det är svårt att undvika. Behöver bara vädra min enorma irritation ibland.

För övrigt så har jag tvättstuga ikväll, igen.. Känns som att jag har det ganska ofta. Blir väl kanske så om man är klädmissbrukare. Förhoppningsvis blir det en skön promenix ikväll också med Sabina.

Fick precis ett galet samtal från en galen tant man kan galla mormor. Hon har lämnat in bilder på mig till Norbottens lucia. Jag hoppas för hennes eget bästa att jag inte kommer med. Kvinnan hon lämnade bilderna till hade sagt "Oj vilken vacker flicka, jag ser redan nu vem jag kommer rösta på!"  Tack, men nejtack! Jag står gärna över detta. Det sista jag behöver är ännu mer press på mitt utseénde. Jag orkar helt enkelt inte. Självklart skulle det vara kul att bli norrbottens lucia eftersom det är en ganska stor grej. Men nä, jag ligger hellre hemma och pillar mig i naveln.

Nej nu är det tvättning som gäller. Ha en fortsatt bra dag :)

en själ, två ögon och ett hjärta.

Ja nu har jag varit i Luleå en dag and it sucks! En klump av ångest bildades i min lilla mage då jag satt i bilen på Bergnäsbron. Denna klump av ångest uppstod när jag såg självaste Luleå stad och på grund av att det kommer ytterligare en period utan Robert. Utan närhet. Utan något.

Samtidigt måste jag (som jag ofta säger) tänka positivt. Och när jag är inne på detta spår nu så har dagen faktiskt gått rätt snabbt, eller kanske tvärtom.. Vad vet jag? Men jag har iallafall varit väldigt sysselsatt vilket gör att tiden går fortare (känns det som iallafall).

Jag slutade halv fem, gick hem och snyggade till mig, gick och träffade Mikaela och tog en cigg, träffade chefen för Make Up store, käkade på MAX, köpte cigg och surrade med Madeleine, jag och Mickis for till Jennifer, vi gick på ICA och köpte massor med frukt (inget karra eftersom jag inte får gå upp ett enda gram i vikt), gjorde fruktsallad, såg på film och sen for jag hem.

JAPP, där har vi min dag.. Eller halva iallafall.

Jo mötet med chefen för Make Up store.. Jätte stor modevisning på lördag, jag ska gå som modell. Vilken läskig människa hon var, kändes som att hon sågade mig vid fotknölarna. I slutändan visade det sig att hon är en rätt härlig människa, men ändå. Tacka fan för att jag är nervös :) Det kommer en massa VIP folk från Stockholm och Göteborg.. Denna visning är större än man kan tänka sig. Meen, det ska bli jätte kul. Och egentligen behöver jag inte vara nervös, det finns ju inget här som jag inte har gjort förr.

Nu är det dags för att sova. Ensam. Jobbigt.

Älskar dig.

home again

Hej och hå, nu är jag hemma igen.
Har haft en underbar helg med Robert.
Vi har tagit det lugnt för det mesta och bara varit med varandra.
Usch vad ledsen jag var igårkväll när vi lagt oss, ville inte alls åka.
Men jag har världens finaste kille, så efter lite tröst och gos blev allt bra igen!

Nu måste jag kila iväg till magasinet och ha en bildlektion.

HEJS

stämplar ut, nu tar jag helg!

Idag har jag jobbat och gud så skoj det har varit!
Jag har gjort skyltfönstret och sen har jag gjort "entrén".
Tema: svart. Efter många om och men så blev jag nöjd :)

Sen hem fort som tusan, hämta pärmen och sen till kören.
Har ju varit borta tre veckor nu så jag har missat en del.

Nu är det packning, städning m.m som gäller..
Har kanske inte skrivit det slår det mig nu.
Men jag åker till Borås och min kärlek imorgon, igen :)
Helt underbart känns det!
Ska även till tandläkaren imorgon och sen göra en ny ögonfransförlängning.
Mycket nu hah!

Känner mig stressad som attan så jag ska sätta igång med min "TO DO"-list.
Hej bara HEJ!

jag är ett guldpaket!

Varför skriver jag en sådan rubrik?
Jo igår fick jag höra en grej jag bara var tvungen att dela med mig av :)

Robert sa igår att jag var underbar..
"Jaha, varför det?" undrade jag.
"Ja, du har allt." sa han.
"Vadå har allt?" undrade jag med hopp om att jag skulle få höra något sött.
Sen jämförde han mig (eller tjejer?) med ett kanalutbud. Typ viasat?
Han sa att det fanns baspaket, pluspaket och guldpaket.
Jag var tydligen ett guldpaket där t.o.m alla snuskkanaler ingick.

Haha hur ska jag tolka detta? Är det en komplimang?
En väldigt intressant jämförelse må jag säga :)

För övrigt åkte jag till min mammut igår, käkade middag och umgicks.
Sov där också och gosh så skönt jag sov.
Det var nästan kul att kliva upp imorse.
Jag och Katarina har redovisat ett arbete jag slängde ihop lite hastigt igår.
Jag tror det gick rätt bra för jag gjorde faktiskt en ganska bra inledning.
Sen har jag beställt min studentmössa idag också, oj så tjusigt :)
Blir en lugn dag idag, mycket som ska fixas innan fredag.

Hej hopp gummi snopp!
image31image31image31image31

måndag

Halloj i stugan!
Denna dag har gått snabbt.
Först har jag varit i skolan och sytt färdigt "skalet" på mina jacka.
Nu ser den helt färdig ut förutom att fodret på insidan inte är fastsytt.
Har skurit upp hela fingertoppen på långfingret och det var inte så skönt.
Mycket blod.
"Men Magdalena, du måste gå till skolsystern. Det där ser allvarligt ut!"
Äääh, man eller mus :)

Slutade halv fem idag, hade bild sista lektionen. Astråkigt :/
Och jag som älskar allt som har med bild att göra.

Gick hem, lagade satsar käket och det blev gott.
Nu har jag tvättstuga, så hela kvällen kommer gå åt till det.

Jag längtar till fredag och gubben min <3

mer hångel åt folket!

Igår var jag hemma hos mamma och käkade middag (glömde kanske skriva det igår) och innan maten så låg jag på mammas soffa och sov, men innan jag somnade så låg jag bara och blundade och lyssnade på vad som sas på tv'n. Vet inte vad det var för program, men det var ganska intressant ändå tyckte jag. En kvinna skrek "mer hångel åt folket", fyfan vad bra sagt. Jag tycker att man alldeles för sällan bara hånglar. Det är ju hur underbart som helst. Att bara rycka tag i sin partner och hångla upp han eller henne! Och även om man kan tycka att man "hånglar" mycket så skadar det ju inte med lite till. Ellerhur? Man ska ta sig tid för hångel och inte låta allt annat gå före. Lite hångel här och där gör dagarna så himla mycket bättre, lättare och gladare. Omedvetet. Så, vad tusan.. Börja hångla :)

Idag är det en bra dag, en riktigt bra dag faktiskt. Känner mig nästan frisk. Gubben ringde och väckte mig vilket är sååå underbart. Och på något konstigt sätt så börjar jag alltid städa när jag är glad haha! Så nu är städningen i full rullning. Ska kila ner och boka tvättstugan också, börjar bli fullt i mina tvättkorgar nu så det kan ju vara dags.

Hittade en bild från fotningen i september. Rökpaus :)
image30

no one...

... can get in the way of what I feel for you.

Igår var jag också hemma. Mådde bättre men kände att det var bättre att stanna hemma ändå så jag inte står och snorar ner alla kunder på H&M eller behöver springa och snyta mig varannan minut vilket jag helst slipper. Och hostan är ju fruktansvärd men man överlever ju. Hur som helst så gjorde jag kanske något dumt eftersom jag är lika sjuk idag. Jag och Sabina gick på after work på färjan, käkade och drack lite vin. Sen gick vi upp till Olivers och träffade Jenny och hennes arbetskamrater. Ett antal kalasdrinkar och shots finns på kontoutdraget idag. ÅNGEST! Även om jag har personalpris och inte behövde betala en krona för krubbet så drog det iväg en del cash ändå. Men om jag ska tänka positivt så var det väldigt trevligt i grunden, innan det spårade ut för mig totalt. Magda went crazy. Men men.. Sånt är väl livet ibland.

Sååå.. Ikväll ska jag iallafall bara vara hemma och mysa för mig själv. Kolla på någon film och käka en massa onyttigheter. JO just det.. Idag har jag gjort ögonfransförlängning :) Skit häftigt. I look like a moviestar :P Sen blev det lite vaxningar och färgning av ögonfransarna. Vill bara att Robert ska se.. Och det får han snart också! Wiee! Och nu är det två saker kvar på min "to do-list". Bli kort och ljushårig igen (inte sådär vitblond som jag var utan mest slingor i olika blonda nyanser) och en tatuering ska göras.

Nej nu ska jag lägga mig i sängen och försöka bli frisk. Ha det bra!

you are...

loved
honored
respected
treasured
adored
cherished
longed for
and missed... ♥

Det blev inget H&M idag, är alldeles för förkyld för att kunna jobba.
Meeeen, det skadar nog inte att jag varit hemma en dag och pysslat på.
Har tagit mig en lång och varm dusch med lite peeling och andra mys-grejer.
Handlat mat har jag också gjort, storhandlat.
Allt ifrån snus och choklad till färska champinjoner och potatis.
Kunde behövas och sen är det alltid lika kul att ha mycket att välja på :)
Och jag saknar Robert.. Igen.. Jätte, jätte mycket!
Nu blir det mer filmtittande och godis-missbruk. HEJS!

image30

i think...

... our relationship is beautiful.

Idag har varit en sån där "kärsådetpirrarimagen-dag".
Vaknade på bästa sidan, pigg och allert.
Kände t.o.m att jag ville ha frukost?! Otroligt men sant!
Insåg att jag inte hade något bröd hemma så jag bakade :)
Hjärtat ringde ganska oväntat för att se till att jag hade vaknat.
Hur gulligt som helst. Me like :)
När man tänker efter så har hela dagen varit toppen.
Hunnit ganska långt idag med sömnaden på jackan också.
Rensat garderoben (igen), behövligt!
Kanske att man t.o.m tar en till omgång imorgon?
För att få bort sånt man inte använder så ofta så man kan köpa nytt ;P
Igår köpte jag en huvtröja som man kan mysa i.
Var bara tvungen.. Den var så fulsnygg så jag smäller av.
På hela framsidan är det en skitstor påfågel, ashäftigt.
Köpte även en concealer och en söt fotfil, kanske inte lika skoj.

Peter och Mikaela har skaffat en ny lägenhet så jag har varit där idag.
Peter jobbar ju hela dagarna så jag tänkte att jag skulle hjälpa henne lite.
For och köpte pizza och satt i den nya lägenheten och smaskade.
Jätte fin är den. Man blir verkligen sugen på att flytta.

Voi voi, nu är det dags för sängen.
Imorgon är det jobbelijobb som gäller.

Ska bara avsluta med att säga att jag älskar herr Kielén.
Tänk om alla hade en sån fantastisk grabb som jag har :)


back to luleå

Sådärja, nu var man tillbaka i Luleå och det suger kamelballe! Känns jätte konstigt, känns som att jag inte har något här att göra faktiskt. Hela dagen har varit väldigt konstig men det berättar jag mer om snart..

Hela min HVMD klass kom ju till Borås i tisdags vilket var både roligt och förjävligt. Det första jag tänker på med deras vistelse är "jävla turistfittor". Ärligt talat.. Måste det vara ett sånt jävla kackel uti tamejfan ALLT? Ingen kommer överens med nån och jag orkar bara inte. Kul med Katta, Elin och Elin iallafall. Vi invigde första kvällen med en flaska vin och en massa snack. Några studiebesök har gjorts. Borås textilhögskola, textilmuseet, ginatricots huvudkontor, tillskärar akademin i göteborg, röhsska modemuseum i göteborg, nordisk designskola m.m. Blev sjuk också i torsdags, satt på Allé terassen och hade frossa. Mådde skit ända till i lördags när jag fått i mig en öl.

Robert hämtade mig i Göteborg i fredags efter en fruktansvärd dag. Satt i nästan två timmar inne i Arkaden och försökte få i mig ett vidrigt te. Nej usch! For hem till Franson på kvällen och då dyker Sabina upp.. Utklädd till kille. DET var världens bästa present! Hamnade i chock, grät några gånger om. ASKUL! Samtidigt mådde jag så dåligt så det blev en tidig kväll, behovet av vila var stort. Och i lördags var det fotboll hos Bobban som gällde. Sen förfest hos Franson. Fick presenter också :) Ett jätte fint linne som bars vid utgången, ett halsband, kåtpiller (godis) och kuksugrör :) Tackar tackar! Hade jätte skoj och vi gick ut på Swing.

Alltså.. Det känns som att jag bara skriver en massa pladder men jag orkar faktiskt inte bry mig om hur jag skriver saker och ting. Har varit en händelserik dag. Vaknade halv sju, for till Löberg och sov, Roberts pappa kom och körde mig och Sabina till Landvetter, planet blev försenat, höll på att missa planet i Stockholm, fick inte landa i Luleå först, skulle flygas till Skellefteå pga vädret men efter 40 minuters extra flygning fick vi landa ändå. Käkat med pappa m. fam, haft kalas för mig hos mamma. Hela släkten var där, åkte hem med brorsan och lika snabbt ut igen för att hitta på bus för sabinas "vän". Han har varit utomlands och kommer hem inatt. Vi köpte ballonger och tejpade upp dom på hela hans dörr, köpte en rått/mus kostym, redbull, sugrör och ett kort "WÄLLKÅME HÅME"

Hade velat prata lite med Robert om vad som har hänt idag men han sover nu :( Får väl vänta då..

RSS 2.0