ohmaga!

Fortfarande i Borås och vill inte åka hem.
Blev party och utgång igår, jätte skoj var det.
Åker till Luleå imorgon och ska skriva mer då
om allt som har hänt i veckan. Har ju som lite mer tid då.

Hejhej!


grattis till mig :D

Idag fyller jag år. Eller dagen har väl gått nu men.. Ja, nu är man 18.
Dagen har sett ut såhär..

Tårta på sängen. Jag har verkligen världens bästa kille :)
Sen for vi och tankade, jag köpte cigg lagligt och blev sur för att jag inte behövde visa leg.

Sen for vi in till Borås, skulle kolla en sömmerska och en resturang.

Sen for vi till Robert gamla jobb och hälsade på Löberg.

Sen mot lager 157 där jag inte hittade ett jota.

Robert hittade däremot ett par jeans som var jätte snygga.

Sen for vi till Knalleland och Robert köpte ett par jeans till mig också. Tackar!

Vi åkte till Eest och käkade sushi och drack bubblande. Mmmm :)

Så nu är vi hemma igen och kanske är det dags att lägga sig snart?

Gubben ska kliva upp 6 och jobba så han borde väl sova snart.


Men jag har haft en underbar födelsedag och jag älskar min gubbe <3


slappardagen nr.1

Bakfull och jävlig. Grattis Magda, du har lyckats!
Haha rätt komiskt faktiskt.
Idag har varit en sjuhelvetes slöardag.
Har mått så dåligt att jag har varit sängliggandes.
Vi tog en liten promenad vilket fick mig att må lite bättre för stunden.
Sen upptäckte jag att jag var hungrig så vi for in till Borås och handlade.
Sen lagade vi mat och det blev jätte gott ju :)
Nu ska jag väl äta en apelsin och chilla lite till.

Pssst.. Jag fyller år imorgon ;)


bla bla bla

Känner mig väldigt opåhittig måste jag säga. Har inte en blekaste aning om vad jag ska skriva, eller iallafal hur jag ska börja. Har inte direkt någon lust att skriva värsta inlägget. Ska jag börja med vad jag gör nu eller det som har hänt fram till nu? Jag tror jag börjar igår..

Att flyga känndes jävligt drygt men tillslut kom jag fram och det var underbart. Jag kände verkligen att jag kunde slappna av. Klockan var ganska mycket när jag kom fram så vi åkte på MAX och käkade lite och hade lite matkrig :)

Idag har vi:
Vaknat och legat kvar i sängen, underbart.
Käkat lunch med Löberg och Franson.
Gått på stan och köpt smågrejor.
Varit hos frissan (Robert)
Hämtat bilen
Hängt hos Franson
Varit i tennishallen med Löberg och Bobban.
Käkat sen middag på donken


Just nu sitter jag i Roberts säng och knapprar på datorn medan han ligger och knapprar på någon kontroll. Nu ska jag sluta skriva och pussa på min man. Sen myspys med film och gotta.


ready to go

Packat och klart, nu ska jag gå raka vägen ner till bilen och åka till flygplatsen!
So long suckers ;)

you're so fucking special


 

Hoho? Vart har alla kommentarer tagit vägen? :(


Nu sitter jag och kopplar dator IGEN.. Men skillnaden den här gången är att det faktiskt funkar! YEEY! Jag jublar! Rock, rock åh min älskade rock har jag fått tillbaka nu.

God gave Rock 'n' Roll to you, put it in the souls of everyone!


Imorgon åker jag så nu MÅSTE jag verkligen packa färdigt också.. Huvudvärken verkar vara tillbaka. Mamma hade varit och köpt nå migräntabletter till mig så jag hoppas att dom funkar.


Känner mig inte på topp just för tillfället för jag fick veta för en liten stund sedan att Robert fått jobbet i Göteborg. Och efter mååånga timmar av tänkande (innan beskedet) så har jag äntligen, tillslut kommit fram till att jag faktiskt är glad för hans skull. Men egentligen.. Vad är jag för flickvän? När han skulle på intervjun.. "Jaja gubben vi hörs sen då. Hoppas det går åt helvete! PUSSPUSS"  Är jag frisk i skallen eller? Nejdå.. Jag är glad för hans skull, jätte glad. Lite rädd kanske att vårat förhållande ska ta stryk och så. Men det kommer nog bli bra tror jag! Älskar honom och skulle inte byta bort honom mot något i världen. Och man kan ju inte vika sig bara för att det blir lite tufft.. Man får väl bara kämpa lite. Ellerhur? :)

Nej nu ska jag göra färdigt med datorn, köpa cigg och sen packa. Kanske hinner man se lite Greys Anatomy? Hoppas det :)

Ha det bra för fan era jävlar!


HAHA hittade en bild på gamla datorn. Här har vi mig på Skeå festivalen för några år sen.

image32


crazy little thing called love

Jag är KÄR, riktigt så det pirrar i magen och nu börjar det dra ihop sig.
Har börjat packa lite och planera.
Åh så underbart, FATTAR NI?! :)

Nu ska jag fara till mammut.
Ska hämta en större resväska och Roberts gröna tomte och så..
Så tänkte att jag kan ju lika gärna sova där inatt och umgås lite.
Kanske äta lite tårta ;)

förlåt för hur jag är...

...och min oförmåga att vilja bli den ni vill att jag ska vara.



Ibland är det riktigt svårt att förstå sig på andra människor.


Och ibland händer det att man blir riktigt osams med personer som står en nära. Då försöker jag alltid sätta mig in i den andres situation. Jag försöker liksom vända på det hela, om ni förstår hur jag menar. "Hur skulle jag känna och tänka om jag var han/hon?" Det är en ganska bra fråga att ställa sig själv, samtidigt som det är viktigt att man står på sig om man känner att man har rätt. Men hur ska man lösa saker och ting om det inte funkar med att fråga sig själv sådana frågor? Om man egentligen är ifrån helt olika världar? Löser sig allt genom att ta till tystnaden som högsta vapen? Att bara säga "mm, jaja, visst.."? Ska det behöva gå så långt att man gråter och känner sig totalt värdelös som person? Hur ska man göra egentligen? Hur löser man konflikter på bästa sätt? Ska man vara en mes och bara ta skit och riskera att må fruktansvärt dåligt eller ska man visa vart skåpet står, säga ifrån och riskera att man blir väldigt osams och mår ännu sämre? För ärligt talat så har jag ingen aning trots att jag har funderat på det ett tag. Verkligheten är sällan svart eller vit. Varje mynt har två sidor som man sällan ser samtidigt.


Jag har inte haft någon skrivork på ett tag pga min fruktansvärda huvudvärk och så. Men då tänker jag såhär.. Det gör ju egentligen ingenting. Ibland skriver man om något intressant och ibland inte. Och det är ju egentligen min blogg så jag bestämmer helt och hållet vad och när jag vill skriva och inte.


Vad jag har skrivit hittils kan uppfattas grinigt och surt men så är verkligen inte fallet ska jag tala om för er. Jag är på jätte bra humör och jag har ingen huvudvärk alls. Känns jätte bra! Jag är glad och jag saknar Robert. Det kan föresten också vara en bidragande orsak till att jag inte skrivit så mycket blogg. Och speciellt inte om han vilket är synd eftersom att jag vet att vissa faktiskt bara läser min blogg för att hänga med i matchen så att säga. Så jag måste tillägga att jag tycker om honom mer och mer för varje dag som går och om exakt tre dygn sitter jag på flygplanet mot Göteborg. Förstår ni så underbart? Att denna vackra skapelse är det sista man ser innan man går och lägger sig och det första man ser när man vaknar. Jag älskar att älska han :)


Måste bara tillägga också att jag gjorde ett "hur är du?"- test tidigare idag.
Resultatet blev detta:


Du anpassar dig efter situationen. Ibland är du mjuk som bomull, ibland vass som stålull och rakblad. Det är praktiskt och gör att du är omtyckt av många. Testa att sticka ut hakan ännu mer, trots att det gör folk upprörda.


 


puss o kläm ;)

Igår var det skoj. Mycket skratt kan jag säga. Trodde nästan att jag skulle få magrutor ;) My var himla gullig när hon skulle nöffa som en gris men misslyckades.

Har väl sovit kanske 4 timmar inatt vilket inte var så bra. Lyckades ta mig upp imorse men självklart blev det en del trassel. Lyckades ta mig dit bort för att styla hår/smink/kläder. Sen begav vi oss mot Niporna för att fota. Jätte söt tjej som var fotograf. Hon var väl den jag surrade med mest. Jag hoppas och tror faktiskt att bilderna blev bra. Bakgrunden var asfin. För er som inte vet så är det en lååång sandstrand som ser ut som en cirkel, eller rättare sagt ett hål eftersom det är en jätte brant sandbacke runt om. Går varken att gå upp eller ner. Jätte vackert. Läntar till jag får bilderna iallafall. Sen var det raka vägen hem och brassa käk. Var så jävla hungrig.. Kunde inte äta innan jag for för att jag var rädd för att svälla upp hahaha! He plev min citruskyckling och pasta. Sen var det bara att bege sig ner på stan. Intensivträning inför konserten som kommer.. Och nu äntligen är man hemma igen, har precis duschat och fått bort allt äckligt spackel från ansiktet osv. Ska kleta på en ansiktsmask och ta en skönt fotbad nu. Sen tänkte jag faktiskt rensa min garderob, boka tvättstugan och städa lite. Självklart prata med min älskling också :) Snart åker jag ju.. Nu har som ännu en dag gått. Så nu är det bara mån, tis, ons och på torsdag åker jaaaag!
Love u <3

image31

sugar mama

Vilken dag alltså.. Vaknade av att mamma min ringde. Trött som tusan var jag! Men det var bara upp och hoppa. Gick ner på stan, träffade My. Max fick sig ett par nya skor sen följde han med mamma till salongen. Jag och My gick runt lite själva. Köpte hårspray och ansiktsmask bara. Sen gick jag och hämtade Simon, mosters lilla grabb. Hittade en jacka på Vila faktiskt.. OJ vad jag vill ha den. Fanns ingen XS och S var för stor men det funkade ändå. Sen har jag varit och solat och farit och stylat håret inför plåtningen imorgon. Vi ska tydligen fara ut till Niporna och fota.. Kul kul :) Efter det gick jag till My och sen vid 8 for vi in till stan och tog en kvällsfika på Roasters. Sen hookade vi upp Anja också. Drog ner på Piraten och köpte karra. Sen hem till mig, vi har sett en film och nu gick dom till MAX för att käka och då passar jag på att skriva lite för när dom åker hem måste jag sova på en gång. Måste ju som se så bra ut som möjligt imorgon. Nu ska jag gå och ta en cigg och sen slänga mig i soffan :)

Nu börjar saknaden bli outhärdlig faktiskt..

nu har jag fått den jag vill ha

... och jag är jävligt nöjd.


Jobb idag, jätte jobbigt. Kände mig jätte hängig och jätte nere. Huvudvärken har ju självklart funnits med heeela dagen and it sucks. For hem till mamma och käkade och sen gick jag till Anja och käkade riskakor och surrade skit. Sen hem igen och käkade glass med moster och se tillbaka till Anja där det hade dykt upp förstärkning. My, Josse och Malin hade kommit dit :) Två killar försökte råna Shell på två mackor men det gick inte så bra. Vi såg inte själva händelsen utan My och Josse kom dit där dom höll på att smita därifrån och dom lyckades. Ena killen är efterlyst osv osv.. orkar inte beskriva mer än att efter ett senare Shell-besök ikväll fick vi stå och prata med polisen.

Nu ska jag sova, hejs!



 


kill you for me my friend and me for you

Veckans låt: donavan - Universal soldier
Veckans ord: "Lesbian"

Igår fyllde Sabina år som sagt. Kvällen bestod av svengelska, champagne och mycket skratt på INVIT. Jätte rolig kille vi träffade också. Helt pantad i skallen måste jag säga. Mötte han nu när jag var påväg hem också. Men som denna dryga människa man är så ides jag inte hälsa. Så enkelt är det bara.

Min moster och min kusin kom från Sundsvall idag för att hälsa på över helgen. Så hon och mamma hämtade mig. For hem till mamma och käkade tacos och sen fick Marie köra mig till stan så jag fick sjunga lite. Rösten känns ovanligt bra idag också. Synd bara att jag FORTFARANDE har djävulens huvudvärk. Sen gick jag hem.

Nu sitter jag här och lyssnar på skönaste 60-tals låtarna som finns i väntan på att gubben min slutar jobba så vi kan talka lite i the telephone. Om en vecka ganska exakt på tidpunkten så landar jag på Landvetter, går ner för trappan och rakt in i armarna på min älskling. Tror ni jag längtar något?


Nu ska jag göra en timrapport och göra en tidsplanering, kul va?



Han säger:

Snygg klänning!
Han menar:
Schyssta tuttar.


Han säger:

Vad är det för fel?
Han menar:
Blir det inget sex ikväll?.


Han säger:

Jag är uttråkad.
Han menar:
Skall vi ha sex?


Han säger:

Jag älskar dig.
Han menar:
Låt oss ha sex nu.


Han säger:

Jag älskar dig också.
Han menar:
OK, jag sa det... nu har vi sex!


Han säger:

God morgon.
Han menar:
Sexet var bra... jag vill köra igen.


Han säger:
Låt oss prata.
Han menar:
Om jag imponerar på dig genom att visa att jag är en djup person kanske jag får komma innanför dina trosor.


Han säger:

Vill du gifta dig med mig?
Han menar:
Jag vill göra det olagligt för dig att ha sex med andra män.


the way you choose to go

Jag gillar hösten. Eller rättare sagt jag älskar hösten. Inte för att jag fyller år utan för att det är så mysigt. Mysigt med de stickade tjocktröjorna som kommer fram. Halsdukar, vantar, söta små mössor. Sitta under en varm filt en söndagkväll och mysa med varm choklad. Underbart! Jag gillar alla färger. Löven som gulnar, rönnbären som tittar fram. Lite mörkt och dystert. När solen går ner och himlen blir röd/rosa. Men denna höst har ingen bra start. Nu är det ju inga färger. Bara grått och trist. Inte ett enda rönnbär. Inte ett enda löv som har trillat ner. Lite besviken är jag måste jag säga. Sen har jag en sådan fruktansvärd huvudvärk heeela tiden så jag håller på att gå under ytan.

Igår jobbade jag röven av mig, hjälpte mamma fixa iordning hennes skönhetssalong som ska öppnas 1 oktober. Mycket som ska göras. Det ska spacklas, målas, skrapas, tapetseras.. You name it! ALLT ska göras på typ 1 vecka. Efter det for jag till Jessica och busade med hennes söta dotter Nova. Oj så gullig hon är. Sen for jag hem och sov. Japp, så var det med det :)

Idag har jag haft skola, skola och skola. Och det har varit jobbigt, jobbigt och jobbigt. Huvudvärken har ätit upp mig. Ingen som helst energi i kroppen har jag. Vill bara stänga in mig en mörk vrå och vara ifred. Men he går it så pra.

Nu ska jag röra ihop nå käk och ta det lite lugnt ett tag. Ska till Sabina lite senare och göra en kanonkula på henne så jag måste ladda mina batterier. MIN ÄLSKADE GUMMA FYLLER ÅR IDAG :D HURRA HURRA HURRA! Jag har fan varit runt på varenda affär i hela jävla stan för att hitta den perfekta presenten. Vill ju ge något personligt, som är från mig. Men den lilla muppen har ju ALLT. Tillslut blev jag less haha! Så det blev vad det blev.

Imorgon är den en vecka kvar, iiiih!
Nej nu är det dags för pillerknaprande Magda att laga mat.
Ciao.

like blood, like honey



Rodeo:
Ställ kvinnan på alla fyra, sätt på henne bakifrån.
Ta tag i hennes hår, luta dig fram o viska
- Din syster gillar också den här ställningen.
Och försök hålla dig kvar i 8 sek.

Nu har ÄNNU en dag i skolan gått. Än så länge har det varit en ganska bra dag!
Nu är det bara 9 dagar kvar till jag ååååker :)

Och nu ska jag kila, ska köra till Piraten och lämna igen filmerna jag hyrde i fredags. Bättre sent än aldrig.
Ska försöka köra så mycket som möjligt idag så jag får det gjort.

So long suckers ;)


nobody puts baby in a corner



Man bugar och man niger
Har gjort i alla tider
Och vi vill bara säga så här

Tjaba! Tjena! Hallå!

Ännu en skoldag, kul? Njae, inte så värst! Dagen började som ett rent helvete om det är tillåtet att säga så? Började 08.15, brukar kliva upp 08.00... Men IDAG.. Idag kom pappa instormandes, smällde i dörren så det ramlade grejer från byrån. Han verkligen skrek åt mig. Och till vilken nytta? Han tyckte att jag skulle kliva upp för att klockan var mycket! ÄT BAJS GUBBE! Aldrig i livet att jag tänker lyssna på honom. Nej fyfan vad arg jag var alltså. Kommer man in i sin dotters rum kvart i åtta på morgonen? Skriker man det första man gör? Smäller man upp dörren så hårt att väggarna skakar? Haha jag skrattar bara, han säger att han ska "hålla koll" på mig nu. Från min sida sett tycker jag att det är lite försent?! Haha nu när det är två veckor kvar till jag fyller år? Han har inte brytt sig tidigare. Så varför nu? Men samtidigt kan jag förstå.. Han har aldrig brytt sig, eller jag kanske inte låtit han? Who knows? Och nu helt plötsligt är det två veckor till jag fyller 18. Kanske slog honom att jag kan göra precis som jag vill då? Nej usch, jag blir upprörd.


 

Första lektionen gick jätte bra. Inte mycket kvar nu på jackan. Ska börja skissa på en väst jag ska sy. Funderar på att göra nån superdesignad tweed modell? Sen hade jag ARL, jag och Katarina satt utanför och surrade i telefon.
Sen var lektionen helt plötsligt slut? :O Hoppsan! Och sista lektionen.. Bild. Jag fick sitta modell medan de andra tecknade av mig. Grymt jobbigt. Obehagligt att vara så iakttagen. Blä! Höll på att somna också, satt så himla bekvämt.

Ska packa ihop lite grejer och dra mig till mamma. Orkar inte vara här så länge pappa är här om han ska "kolla mig". Ska jag klippa Jennifer ikväll också. Närmare till mami. Tänkte att jag ska hänga gäng med Jessica om hon har tid också. Har inte träffat henne så mycket sen hon fick barn.

Saker som borde vara olagliga:

Punkt Ett: Trancebyxor. Opraktiska OCH fula. Undebar ide.

Punkt Två: Att snagga in mönster i huvudet.
Oavsett vad på tok för många verkar tro har det aldrig varit särskilt tufft.

Punkt Tre: Tighta pärlhalsband. Lilla hjärtat. Det må ha varit asnajs när du var i australien/bali/usa och surfade. Nu är det tyvärr så att du inte är i australien/bali/usa och surfar längre. Det är inte "hippt".

Punkt Fyra: Capoiera. For gods sake people. Get a grip. Det är inte kampsport. det är inte dans. det är folk som inte kan hjula med utsträckta ben så de vrider sig lite coolt i halv kullerbyttor mot varandra. LÄGG NER!

Punkt Fem: Att hälla ut hela sopkorgar över halva stan. Tack. Verkligen tusen tack.

Punkt Sex: Att vägra betala med något mindre än en tusenlapp efter som man "bara rör sig med så här stora pengar". Skjut dig själv.

Punkt Sju: Att starta bråk och putta på varandra. Vuxna kvinnor. Vad är det med folk nuförtiden?


Nu är jag stressad. Ha en fortsatt trevlig dag!
(måste bara tillägga att antalet besökare på bloggen igår höjdes till 153 st, hihi)


världens vigaste man kröp in i röven och försvann.



WOW säger jag bara, rekord på bloggbesökare idag. 139 stycken :)
Det gillar jag, men vet ni vad jag gillar ännu mer? Kommentarer!



Idag är jag slö, slö, slö, jätte slö!
Har lämnat lägenheten 1 gång idag för att gå till Statoil med Patrik och köpa läsk. Skulle ha hjälpt mormor med en massa skit idag men tanten fick ryggskott HAH! Så jag har bara nördat mig framför datorn. Spelat spel, kollat på lite skoterfilmer och drömt mig bort till vinterns härliga kyla. Tänkte att jag skulle föra över lite bilder och musik från min gamla dator till den här men det får bli imorgon eftersom jag behöver en speciell kabel och pappa får fara och fixa en imorgon till mig. Tänkte gå och lägga mig ganska tidigt ikväll. Iofs säger jag det väldigt ofta utan att det blir så. Men jag ska försöka iallafall. Nej gud, jag ska fan inte blogga. Är ju så tråkig att jag drar ner mina läsare på botten. Tänker iallafall avsluta med att jag håller på att dö, det känns som att jag ruttnar bort inombords av saknad. Jag saknar min Robert, min älskade Robert som är långt, långt bort och jag vill åka dit nu med detsamma. Men jag måste vänta till den 20de.

Nu säger jag hej svejs!



370HSSV 0773H

Can u crack the code?
No?
OK. Turn your head upside down and read it again.


 
 


missingyou

Klockan börjar dra iväg och jag börjar bli ganska trött faktiskt, men innan jag drar mig så tänkte jag att jag skulle sammanfatta dagen lite snabbt och kladda några rader. Om det är okej?

Sov länge imorse, eller idag rättare sagt.
Sölade på rätt bra här hemma innan jag insåg att det var en halvtimma kvar innan jag skulle sjunga. Crap! Snabbade med det där jävla sminket som ska sättas på plats varenda eviga jävla dag. Första uppträdandet gick väl sådär, kände mig lite rostig i halsen och kanske till och med lite täppt. Men det gick nog bra ändå, enligt Anita iallafall som kom och kikade. Jag gillar inte att folk jag känner hör mig sjunga. Det är pinsamt, obehagligt. Sen blir det lätt ett fiasko av alltihopa. Anita grät och när jag fick syn på det så kunde jag inte koncentrera mig längre på låten så jag började självklart småskratta. Jätte skoj. NOT.



Pappa kom också och gav mig lite pengar. Så jag och Sandra gick på McDonalds och käkade. Stötte på Jimmy och Christoffer, fick fylla i något papper från universitetet. Någon jävla skatteverks undersökning. Bara skit. Så det blev att kryssa i "Stämmer helt" på alla. Ritade en snopp på pappret också innan jag lämnade tillbaka det till tjejen. Moget? Kanske inte, men det var fruktansvärt roligt att se hennes min när hon såg det och jag fick mig ett gott skratt. Gick sedan till EFS för att sjunga igen, gick mycket mycket bättre. Kan nästan säga att jag är nöjd faktiskt.


På vägen hem träffade jag Katarina. Surrade lite, hade lite brådis hem till fotbollsmatchen på TV så hon följde mig en bit på vägen så vi kunde snacka lite mer.


Sjönk ner i soffan och verkligen kände lugnet, förutom att jag inte fick tag på Robert. Fan vad fjantig jag är ibland, bara för att man vet att han är med sina polare en lördagkväll så blir man asorolig när han inte svarar i telefonen. Då kommer alla töntiga tankar, som är så töntiga så jag bara vill spy. Tänkte på det, jag brukar inte vara sån, inte vad jag vet iallafall. Och om det kan verka så, så beror det troligast på att jag skämtar, är oseriös. Vilket är heeela tiden. Förr var jag fruktansvärt svartsjuk, hade sina anledningar. Men nu är det idag och imorgon, inte igår.


SVERIGE - DANMARK, ja vad ska jag säga? Tyckte det var en ganska tråkig match, 0-0 blev det.


Efter matchen så har jag pratat med Robert ett bra tag, några timmar.
Vi fick mycket sagt, ellerhur älskling?
Nu är det ännu en dag mindre tills jag packar fetväskan och sticker till Borås.
Underbart, ja fy fan.. Rock n' Roll.


Du har drabbats av en något nedstämd uppsyn!?

Ett lindrigare magplask baserat på en tomhet. Ge mig en kvart. Eller all tid i världen. 

Väntar du på bättre dagar?
Nej, jag skapar dem.

Det spekuleras en del?
Utan uppehåll.


Dags att slå sig ner i sängen och känns sig jävligt nerslagen.
HEJ BARA HEJ!



Jag bara MÅSTE ha these shoes!

image28

get hard, stay hard, play hard, rock hard ;)

Jag är missbildad säger Robert, snällt va?

Idag har jag varit på skolan och haft en 10 minuters lektion, sytt färdigt min turkosa bikini, varit hem och duschat m.m., farit till H&M och jobbat, fällt några tårar, fått hämtning från jobbet av Peter, farit runt i hela stan och letat bankomater för Peters kort funkade inte, käkat på MAX, klippt hår, virkat på min sjal, sett på TV, åkt till Piraten och hyrt film (Barely Legal och I.SEE.YOU.com, rekomenderar starkt den första!), sett på filmerna och käkat karra, pratat i telefon med Robert och fått skjuts hem av Peter iklädd pyjamas :)


Gud vad jag saknar han nu, snart två veckor sen vi sågs, det allra sista jag såg av han var när han körde mig till skolan på morgonen. Det har gått alldeles för lång tid nu känner jag. Och ännu längre blir det, FUCK! Jag sa till han nu ikväll.. "Jag är less på att vara tillsammans med min telefon!" eller rättare sagt hans telefon, men sak samma :)

Konsert imorgon, grymt nervös nu måste jag erkänna. Har inte tränat ännu på sångerna men jag får väl nöta in både texter och noter imorgon innan det är dags. Nej nu ska jag sova fan! Klockan är ju 04.13 så nu får det räcka.


Guten nacht schweden-volk!

it's time to sing, sing out loud

Igår var jag lite hurtig faktiskt, jag och Katarina promenerade i nästan två timmar :)
Det var verkligen skönt och friskt för kroppen.
Efter det gick jag och träffade Vicky mfl.,
tog lite mått på henne så jag kan planera hennes balklänning mer.
Vi har nu kommit fram till hur hennes klänning ska se ut.


Haha och Max var så söt när jag skulle ta fram kläder år han för dagis imorse.
Nej minsann, han skulle inte till något dagis!
Han skulle FAKTISKT fara till Robert och leka sa han :)

Har bl a klätt på skyltdockorna idag vilket faktiskt är kul. Sen har jag suttit vid datorn och gjort skyltar.
En massa skoj helt enkelt.
Jobbat på H&M today, skoj skoj!
När jag slutade köpte jag med mig tre tröjor. En blus, en top/klänning och en huvtröja.
Mammut och Max hämtade mig så jag körde hem fort.
Käkade snabbt som tusan för att hinna till sånglektionen.
Nu har vi haft sommaruppehåll och det kändes grymt skönt att kliva in där igen.
Sist jag sjöng med dom så var det i London och det var ju ett tag sen.
Övade på 4 låtar som ska sjungas på lördag. Första uppträdandet :) Pirrigt!
Men det ska nog gå bra, lite rostig bara eftersom jag är förkyld.
Men rösten har ännu inte svikit mig och tacka fan för det!
Tokig tokig Magda ;)

Nu känner jag en sånt där behov efter min karl, FY FAN VAD JAG SAKNAR HAN!
Inte länge kvar tills jag åker nu..
Eller ja, det beror på hur man ser det.
Har redan börjat planera vad jag ska ha med mig, töntigt? Svar: JA!
Men det gör ingenting. Får det tiden att gå fortare så är det ju bara positivt!
Just nu saknar jag mest att hålla han i handen eller snosa på hans hals, pussa han.
Bara veta att han är nära mig, slippa sakna, slippa må kasst.

Nej nej, nu ska jag studsa ner in my säng och sova som en gris och ladda batterierna inför morgondagens slit och ståhej. Natti natti och sov så jävla gott för fan!


HEJS!

image27


...

image24

En bra start, en bra dag. Och jag älskar mina två grabbar <3



mmmh varmt finger i örat, ååh vad skööönt!

Ja, nu har man varit i skräckstolen. 12 okt och 17 okt ska jag dit igen, då jävlar smäller det. HAHA vilken geek jag kommer att bli :O

Sabina hämtar mig på 5 minuter, ska till mammut i några dagar :) Skönt!

Ciaooo!


vill inte ha någon rubrik idag.

Mycket konstig dag. Den började med en försovning, toppen! Kom bara kanske 3 minuter sen iofs, men rektorn var på besök för diskussion om Boråsresan. Jävla sur fitta om jag får säga så? Stackars kvinna, där har vi någon som behöver sig ett rejält skott i råttan. Hon beviljade oss inga pengar pga en massa olika kassa anledningar. Fine! Men kunde hon inte kläckt ur sig det innan allt redan var bestämt? Näppeligen päppeligen. Hur som helst blev det lite känslosamt för mig, blev lite nere och jävligt förbannad. Gick därifrån av ren ilska och ringde Robert. När jag kom tillbaka skulle vi ha ett "samtal".. som vanligt.


"Hur är det med dig Magdalena?"
"Behöver du någon att prata med?"
"Har du och killen gjort slut?"
"Hur har du det hemma?"


En jävla massa frågor innan jag ens hann sätta mig på stolen.
Hon kunde ju ha listat ut med lilltån att jag verkligen vill åka till Borås.
Haha och alltid är det samma jävla rutinfrågor.
Nåja, jag blev inte där längre än 1 minut.
Jag sa mitt och sen stack jag.

I slutet på dagen så kom hon och pratade med mig igen, ja nu verkar det som att vi ska fara iallafall. Hon blinkade till med ögat och sa att dom lägger ut pengar själv. WIHOO! Så.. Efter många om och men så åker vi nog ändå och allt, nästan allt iallafall är bra :)




Drog kvällsrundan till Sabina. Så söt hon är alltså :) Hon hade köpt ett armband till mig med mitt namn på. Små rosa hjärtformade pärlor, ooh så sött! Sen fick jag en feeeet godistub med karra :P Vi kollade på Top Model och små surrade tills vi for och hämtade hennes mamma på jobbet och körde hem henne. Sen blev det att dritta till Kvantum och köpa Loka, cigg och två filmer. Ett varv i stan och sen hem. Snackelisnack med Robert about the future..


image23

aj lav råbärt

Fin rubrik va? Förslaget kom från kungen han själv ;) hahah!

Resturangbesök med mamma, filmkväll hos Jimmy. Så har min dag sett ut.
Nu pratar jag i telefon med gubben :)

Måste bara tillägga att Sabina kom hem från Turkiet idag, hon ringde mig klockan 8 i morse och jag blev överlycklig. :D Har saknat henne som tusan. Än har jag inte träffat henne för hon skulle vara med sin loverboy ikväll. Men det är en dag imorgon också :)

Tjingeling! 


fight for our right to love..

Natten till idag var ganska kul, pratade med gubben min i timmar. Efter 5 någon gång så la vi på, kunde inte somna förän 6 imorse kanske. Det var ett mycket givande samtal måste jag säga, haha! Nåja, efter fyra timmars sömn ringde mamma "Hallå snorunge, skaru me på stan?" Jaja, tänkte jag utan att veta hur länge jag hade sovit och vad klockan var. Jag lovar, två minuter efter att vi hade lagt på så står hon och plingar på min dörr. Vi gick och käkade brunch på Strand, det blev en kyckling och gua wrap. Mumms! Sen gick vi runt i lite affärer. Gud så mycket snyggt som finns nu. Var in på Peak och där hittade jag ju miljoner grejer som jag vill ha men inte får haha. Fick nöja mig med underkläder. Köpte mig ett jätte sött set B-H och trosa i lila. Det är inte så ofta det finns D-kupor så man får passa på när det väl gör det. Jävlar den satt perfekt och skön är den. En sjal köpte jag mig också faktiskt. En svart/vit/grå, rutig med silvertrådar.

Efter min vistelse nere på stan så har jag bara degat hemma. Pendlat mellan soffan och tv'n och balkongen och ciggen. Jag mår verkligen inte bra nu. Min lilla sötnöt har smittat mig. Jag är så grymt hungrig så jag mår illa men jag orkar verkligen inte ställa mig och laga mat. Jag orkar inte ens rosta en macka. Huvudvärken spränger och kroppen värker. Helst av allt hade jag velat vara med Robert nu. Iofs vill jag det hela tiden, men nu är jag sjuk och ynklig och vill inte vara ensam. Vill ha hans axel som jag kan luta mig mot. Och prata med han kan jag heller inte göra. Han är med sina vänner och har kul, ska inte ringa och störa :)

image22


Nu ropar soffan efter mig hör jag..

RSS 2.0