fredag

Sweden... Abba, Björn Borg, Herrgårdsost...

Ja, ikväll har varit en trevlig kväll.
Vi åkte till Roberts bror Christofer och hans flickvän på middag.
Efter det åkte vi ner till stan för att gå på bio allihopa.
Det blev Morgan Pålsson, Världsreporter.
SÅ JÄVLA BRA FILM!!! :D
Mr.Morgan är så otroligt tråkigt rolig.. och korkad så jag dör!
Länge sen jag skrattade sådär till en film måste jag säga.
Stark rekommendation!

Robert sitter framför mig på golvet och säger "håll tummarna älskling".
Han håller på med datorerna, haha ovanligt :P

Nu tycker jag att han kan skruva ihop det lite snabbt så vi kan sova och komma iväg till Göteborg i rimlig tid imorgon :)

Natti natti/ M*


torsdag

Sitter här i sängen och gosar med Kitty. Och allvarligt, det måste vara den mysigaste katten som existerar :)

Igår blev det inte så mycket gjort. När Robert kom hem så for vi och handlade, lagade mat och kollade sen på film.

Och idag lär det väl inte heller bli så mycket, tänkte dra med han ut på en promenix i det fina vädret. Man bör ju passa på att vara ute när det för en gångs skull inte regnar :)

Nu är hemresan bokad också, åker hem på tisdagkväll.
Hoppas bara det går bättre att flyga den här gången ;)


onsdag

Fy bubblan vilken hemsk natt jag har haft!
Varmt som attan trots att fönstret varit öppet. Och bättre blir det ju inte när ens karl är som ett element :)
Satan vad grinig jag var imorse när Robert skulle till jobbet, haha så fort han petade i mig så ryckte jag till och drog över täcket. Ganska kul faktiskt.

Jag är så himla dålig på att följa TV-serier så igårkväll laddade jag ner Gossip Girl som jag har sett nu på morgonen. Men jag fick bara tag på 4 avsnitt? Har det inte kommit fler? Jag är fast, åh vad jag älskar såna serier. Jag blir så engagerad.

Robert är en ängel, han har kontaktat SAS och fixat det där med ersättning för i fredags. He's the best!

godmorgon :)

Just nu ligger jag i sängen alldeles nyvaken och har träningsvärk överallt...
Vi var på en motionsrunda igår och satan vad det har tagit i kroppen, även fast jag var lite slö och inte orkade springa hela sträckan som var en halv mil :)

Vi var på Mio i söndags, hittade en lampa som jag bara MÅSTE ha!

image88
Perfekt att ha ovanför soffbordet! Här på bilden ser den lite trist ut men i verkligheten.. ohlala ;)

Nej nu ska jag kolla om det har dykt upp några lägenheter osv. Hejs!


igår var en skräckupplevelse!!!

Jag var som en solstråle hela dagen. Tanken på Robert, att få träffa han, sova med han och känna hans närhet gjorde mig till världens lyckligaste tjej. Och på bara några sekunder ändrades det...

Mamma körde mig till flygplatsen klockan 16 igår och med ett leende på läpparna gick jag och checkade in resväskan. Luleå Airport var fullpackat av lumpare och köerna var enorma till säkerhetskontrollen. Men inget, absolut inget kunde ta ner mig till jorden.

Flygningen gick jätte bra förutom lite turbulens i luften innan vi skulle landa. Väl på Arlanda gick jag och köpte en Festis med jordgubbssmak och pratade med Robert "åh snart ses vi älskling!"

Jag pratade även med Sandra om en massa skvaller tills pappa ringer och säger "Hej, har det blivit några förseningar?" nä, sa jag. "Okej vad bra, ring när du är framme i Borås!"

2 sekunder senare ropar dom i högtalarna att flight SK169 till Göteborg/Landvetter är inställt, samt att de plan som redan lyft mot Göteborg har fått vända om på grund av storm.

Jag höll på att DÖ! Jag var fast, FAST på Arlanda. Vad fan skulle jag göra? Vart skulle jag gå? Vem skulle jag prata med? När ska jag få flyga? Vart skulle jag sova?

Min hunger gjorde inte mitt humör bättre heller. Jag höll på att bryta ihop... Där stod jag, ensam, på flygplatsen i Stockholm utan att veta ett skit.

Jag frågade en kille vad jag skulle göra "Gå och hämta ditt bagage och prata med någon annan, jag kan tyvärr inte svara på några frågor!" Så jag gick ner till entrén och väntade.. och väntade.. i säkert en halvtimma.

Jag kände igen en tjej från Luleås flygplats så jag gick fram till henne och frågade vad hon skulle göra. Ingen visste något. Men vi hängde ihop och gick till SAS Informationen.

Vi stod långt fram och väntade flitigt på våran tur. Sammanlagt stod det ca 400 personer där och ville ha hjälp. När det var dags för oss så hade vi ingen nummerlapp?! så vi fick ställa oss längst bak i kön.

Ont i huvudet, nacken, ryggen och fötterna. Varmt och kvavt. 3 timmar i en megakö. Nä vi pallade inge mer. SAS kunde inte göra något. Hotellen var fulla, nästa dags flyg var fulla.. Vi begärde ersättning för biljetterna, tog ArlandaExpress tåget in till T-Centralen. Där sprang vi omkring som ett par hönor med avkapat huvud, vi fattade ingenting. (Dom bygger om överallt på T-Centralen!) Jag gick ut på gatan och haffade en buss, frågade vad vi skulle göra. "Gå in igen, gå upp en trappa och direkt till vänster!" TACK!

Vi sprang med väskorna upp för trappan för att hinna ta buss 888 till Oslo, kl:22.30, haha! Klockan 01.10 hoppade vi av bussen i Örebro inatt. Dit kom hennes pojkvän och hämtade oss. Så efter en hemsk bilresa med Barbados, Carola och Magnus Uggla i nästan tre timmar så kom Robert och hämtade mig en bit utanför Ucklum (ca 5mil norr om Göteborg) klockan 04.00. FY FAN vad jag var glad att se han! Vi var hemma hos han 05.30 imorse.

Innan allt detta så var jag lite lätt förbannad, när jag precis fick veta att planet var inställt så sa jag till Robert "jag SKAA till dig IKVÄLL!!!" Så efter många om och men så lyckades jag. Blod, svett och tårar!

Det här fick mig verkligen att inse vad Robert betyder för mig ska jag säga. Allt känns så himla mycket starkare nu. Och han är verkligen guld värd för att han satte sig i bilen mitt i natten för att köra 12 mil för att hämta mig och sen köra tillbaka. 13,5 timmar tog det för mig att ta mig till Borås. Är lite rädd för hemresan måste jag säga! :)

Idag då.. Idag har vi sovit halva dagen, for in till stan när vi vaknade. Robert gick till frissan men det blev inge bra så jag måste fixa till det. Vi gick på stan, kollade på lampor och lite sånt. Robert smygköpte ett par g-star jeans till mig när jag stod i provhytten haha..

Nu är vi bara hemma och myser, ska kolla på melodifestivalen ikväll och bara känna lugnet!
Åh vad jag älskar han och åh vad jag är glad att jag är här!


imorgon...

Imorgon bär det av mot Boråååås! :D YEEEEY!
Ni anar inte hur mycket jag har längtat.
Satan i gatan, här ska det hånglas!

Idag har jag minst sagt varit sysselsatt.
Var till frissan imorse och lämnade lite löshår, sen till mammas salong där en manlig bekant blev vaxad, haha! Jag visste inte vart jag skulle ta vägen, pinsamt! :) Sen till körskolan, men det blev inställt så jag gick tillbaka till mammut och fixade lite naglar. Sen gick jag till skolan och där ska ni veta.. Där har det hänt grejer! Korsetten och jag har bråkat enormt mycket. Jag är verkligen ingen piller-människa. Jag har inget som helst tålamod. Men efter några utbrott så flöt det på ganska bra. Stannade kvar i skolan till 5, sydde lite till på kappan min. Allvarligt, det är nog det bästa jag har gjort! Den blir verkligen snyggelisnygg! När jag kom hem så blev jag sur.. Ingen mjölk, ingen mat. BLÄ! Då åkte jag och handlade.

Nu sitter jag och lyssnar på underbara Tracy Chapman och har lite lätt panik över vad som behövs göras. Jag måste skriva färdigt arbetet, tvätta och packa. Shiiiieeeet!

Ha det!


kristdemokraterna

På deras kontor befann jag mig 09.00 imorse och intervjuade en kvinna vars namn jag helt och hållet har glömt bort. Jag ska nämligen debattera för dom och behövde lite info om deras ideologier och syner på dagens samhälle och framtiden. Intressant va? :)
Jag måste bara tillägga att jag fått en helt annan syn på Kd, deras politik är ganska intressant faktiskt!

Sen har jag suttit och ritat mönster och sytt i 6 timmar. Satan vad jag har hunnit långt på kappan nu, jag är halvfärdig redan och det känns huuur skönt som helst.

Nu ska jag laga nå käk och sen renskriva mitt arbete om hantverksyrken.

Tack och hej leverpastej!


19 februari

Jävla skit tisdag!
Humöret låg på topp när jag vaknade.
Körlektion imorse, gick jätte bra.
Skolan var lite tråkigare, satt mest och käkade turkisk peppar och letade efter en bok på biblioteket.
Åkte till Gammelstad och hämtade nya resväskan. Perfa!
Ett besök till tandläkaren har också gjorts idag, pratat om förflyttning till Borås.
Sen lagade jag lite lasagne till mig och brorsan.
Teori på körskolan avslutade jag min hektiska dag med.
Nu ska jag plugga plugga plugga..
Måste bara hitta alla papper först, haha!

"Jag har krockat..." ringde R och sa snabbt när jag var hos tandläkaren.
Jag höll på att svimma! Alla tankar mellan himmel och jord kom upp.
Som tur är så var det inte så allvarligt.
Han skulle parkera inne i Göteborg när det kom en dåre och backade på han.

Puss på er!


måndag

FY FAN vad jag är trött!
fredag, lördag, söndag och idag.. har bara gått omkring som en zombie.
eller igår var det jätte fint väder, solen sken och snön glittrade så jag och max åkte ut med skotern en sväng.
men efter det var jag helt död. blev betydligt bättre efter en powernap.

hoppas det blir bättre imorgon.

på fredag åker jag till borås och ooo så härligt det kommer bli :)
vet inte när jag kommer hem men jag blir nog borta ett tag.
därför har jag hur mycket som helst att göra i veckan. blöh!

nu ska jag iallafall städa upp lite här, ser ut som ett bombnedslag.
clothes all over the place.
sen ska jag kila iväg till sabojna och umgås lite.


"my cupsize & iq work in harmony"

HAHAHAH :D



robert kielén

jag älskar dig!


fredag

veckans femte dag och nu är det helg.

party med jimmy ikväll eller bara ta det lugnt?
that's the big question.

jag känner såhär.. jag hade gärna umgåtts med jimmy idag men jag är verkligen inte sugen på att kleta på mig smink och ta på mig andra kläder är mjukisbrallor idag. är helt slut i kroppen efter en jobbig vecka.

vill egentligen bara vara med robert, ligga i soffan, se på nån bra film och kasta popcorn på han tills han blir putt.
men det får jag ju inte, måste vänta till nästa fredag.

det blir en lugn kväll. om ann jobbar kanske jag kan kika förbi henne och surra skit istället.
nu är jag bara vrålhungrig...

hallelujah

finns det någon låt i världen som får mitt hår att resa sig och som vattnar mina ögon, så är det den här!
rysningar längs ryggraden..




alla hjärtans dag

idag är det alla hjärtans dag. varför kan det inte vara alla hjärtans dag alla dagar om året? att människor bryr sig om varandra även resten av årets dagar. varför ska man ge sin pojkvän/flickvän en liten nallebjörn med hjärta på magen just den dagen? är det inte roligare att få en söt blomma en riktig tråk-tisdag?

självklart är det ju mysigt med denna dag för dom som har någon att älska, någon att bry sig om.

för tillfället känner jag bara att jag vill gräva ner mig och sova bort hela dagen..

varför gör han så här?
ska jag låta bli att både prata och skämta bara för att slippa bli sårad?
han vet att jag blir sårad och arg.
jag ville ta på paolo robertos mage idag, bara för att...
om han hade träffat angelina jolieidag  och sagt att han ville känna på någon del av hennes kropp så hade jag skrattat. inte huggit tillbaka och sagt att jag ska klämma på min snygga, spontana och trevliga arbetskamrats rumpa.
det är skillnad på verklighet och verklighet.
någon som vet vad jag menar?
sen kläcker han ur sig att det var ett skämt.. ja, det hade jag kunnat lista ut med min kluvna hårtopp!
men skadan är ju redan skedd, klumpen i magen är redan där, obehagskänslan av att han hänger med en brud som är så mycket mer snygg, spontan, trevlig och dataintresserad än mig har redan tagit över min kropp...

för övrigt så har jag gjort följande idag:
samlat på mig 1 läppbalsam,  7 kondomer, 4 godisaskar, 2 isskrapor, 1 väska, 2 nyckelringar, 1 kapsylöppnare, 19 pennor, 1 egendesignad tandborste till robert och en fet bunt tidningar om miljontals olika utbildningar i hela sverige. jag har också varit tandläkare för en stund och putsat mias tänder, sjutit lådsaspicka i polistältet, kört radiostyrd bil, varit på drinkprovning (alkofritt såklart) och lite mer skoj.

image86





















flytt flytt flytt

det enda jag tänker på är flytten...
det finns en lägenhet på göta som är ganska intressant. vi lär ju inte få den men man kan ju hålla tummarna :) sen är det ju en massa annat gorm som gnager och dyker upp, t ex samboavtal, hemförsäkringar, adressändring, själva flytten av mina grejer till andra sidan sverige m.m.. det är enormt mycket grejer nu, det går inte bara att sitta och rulla tummarna längre. SKITKUL men det är ju mycket att tänka på :)


image85

helvetesjävlaskit

ååh vad trött jag blir.. min plånbok är borta, spårlöst försvunnen! sist jag hade den var på fredagen när robert var här.. det enda jag har är mitt kort och mitt leg i fickan..

om jag har glömt den på något fik så borde dom väl kolla i den och ringa? allt finns ju där.. eller har jag kastat den i soporna av misstag? jag är ju en virrpanna så det skulle inte förvåna mig!

jag har verkligen vänt uppochner på hela lägenheten och den är inte här.. inte hos sabina, i skolan eller på jobbet heller.. fuck! jag har ju en massa saker där i som jag behöver.. typiskt!

reality

någon som har sett filmen "last holiday" med queen latifah?
gud vilken bra film, en sån där man blir riktigt lycklig av att titta på!

ett ord som återkommer ofta i filmen är "reality" och det fick mig att tänka på min verklighet, eller mitt liv. och jag måste säga, jag är pretty damn nöjd med "mitt".

det finns två personer som förgyller mitt liv och det är sabina och robert! dom är min verklighet och jag vet ärligt talat inte vad jag skulle göra utan dom båda! mina sköna bönor.

annars.. trist dag som fan! skola till halv fem. iofs lunchade jag med cajsa och det var ju trevligt och sen var jag och köpte foder och dragkedja till balklänningen samt ett 100%igt sidentyg till studentklänningen. en sväng till statoil blev det nu också på kvällskvisten, behövde snus, telefonkort och mjölk.

nu måste jag plugga lite teori, annars blir susanne ledsen :) har körlektion 09.00 imorgonbitti. surt, jag som vill sooova! :)


totally rubriklöst

jobb jobb jobb idag, är heelt slut i palten.
jobbig dag.

nu sitter jag och funderar (som vanligt).. speciellt på att robert fyller år snart. eller ja, om 1,5 månad. men ändå.. åååh vad jag vill kunna skriva mer än så men det går ju inte.. han läser ju mitt bloggfan! :)

imorgon är det skola = sy en kappa.
därför måste jag studsa in i duschen nu, sen ringa robert och sen sovaaa..

FY SKÄMS SVERIGE!!!!

melodifestivalen, göteborg, ikväll...
8 bidrag och det började bra..


E-type & The Poodles - Line of fire
Underbart bra låt, inget för Eurovision song contest.. Men kan helt klart vara med på min iPod! Han Martin Eriksson (som jag för övrigt är släkt med på något vis) överaskade mig positivt.

Face-84 - Alla gamla X
Vad FAN är detta? Kan någon tala om det för mig?! Falsk marknadsföring.. big time! Ett gäng as-snygga brudar från Varberg som man verkligen hoppas ska bidra med något bra, men NÄ! Dom lät som "Caramell" eller "Peaches".. FY FAN! Jag ville bara spy, riktigt hemskt!

Velvet - Déjà Vu
Velvet är ju nästan alltid bra, självklart nu också.. Men skulle hon kunna vinna hela skiten? Tror inte det, däremot vet vi ju att hennes låt kommer att ligga på svenska topplistan. Partylåt helt enkelt. Den var bra!

Brandur - Lullaby
Slickepott-pojken. Jätte söt grabb, verkligen. Men han är en sån där plastig typ.. Nej tack! Jag vill inte att han ska representera sverige.. på något sätt alls!

Michael Michailoff - That's Love
JAAAAA! Helt klart min musiksmak, rakt igenom! Synd att han inte gick vidare :(

Amy Diamond - Thank you
Grattis! Största chansen att vinna ALLT du underbara unge! Snälla snälla snälla VINN!!! Inte min musiksmak, men, hon har verkligen störst chans att vinna!

Suzzie Tapper - Visst finns mirakel
Sönderrökta kärringjävel! Jag ville DÖÖÖÖ när jag hörde denna livströtta idiot! Hur FAAAAAAN kan man ens tänka tanken att rösta på miffot???? USCH vad jag är upprörd!

Christer Sjögren - I love Europe
Vad är detta för skämt? Christer Sjögren.. circusmusik? HA HA? Jag har inget mer att säga om detta circusframträdande, punkt.

dör av hunger...

men jag orkar inte laga mat för då måste jag städa i köket först efter mitt grisiga förök till att göra fläskpankaka igår.

har jobbat hela dagen, har gått rikigt bra FAST det har varit mycket folk. låg ca 3000 + i kassan, i min kassa.. och vart går det? jo till mig! :D

käkade lunch/frukost hos sabojna, bengan var också där.. dom orden han använde mest var väl "höh fan vad ni e sjuka!"

nu börjar det bli kväll, mickis och petrus är påväg hit. vi ska väl kolla film och bara slöa oss. ska upp och jobba imorgon igen så det blir rätt lugnt.

money makes the world go 'round

veckans lilla topplista :)

1. amanda jensen - do you love me
2. coldplay - under the tracks
3. sahara hotnights - alright alright

amanda, den nittonåriga skånetjejen har fångat mig!
jag brukar inte följa idol och gjorde det inte nu heller, men det har väl hänt att man har legat i soffan och zappat och råkat fastna på tv4 en kortis när denna gudomliga röst har tagit sina toner.
jag gillar verkligen inte såna som picasso, eller visst kan det vara bra men det berör mig inte.
amandas röst däremot, åh jag ryser!
jag önskar verkligen att det går bra för henne, hon har talang!

freaky friday

nya tag känner jag, nya tag!

jag har suttit och tänkt igenom allt jag har sytt.. och det är en hel del.
jag ska lägga upp bilder på de kreationer jag skapat.
kan väl vara kul?

min blogg känns så fruktansvärt tråkig.
jag skriver ju bara om mitt liv, hur mina dagar ser ut.. och hur skoj är det?
nä precis, nu ska jag göra mitt bästa för att komma upp på spåret igen.

visst, jag kommer fortsätta skriva om mitt men jag ska blanda.
ha olika kategorier.

vad tror ni? :)

"...låta min tunga dansa över din kropp!"

ja, det får man inte höra varje dag haha!


panik har jag. flyttar snart.. borås, kommer jag gå vilse överallt? kommer jag få något jobb? ska jag ta ett sommarjobb och söka under tiden? vad händer om jag inte får något jobb? måste jag plugga då? och pendla till göteborg?


jag är rädd för att vi inte ska hitta nån lägenhet pga kräsenhet, jag är rädd för att vara tvungen att jobba på mcdonalds, eller ännu värre.. ringa runt och vara en irriterande telefonförsäljare. jag är rädd för att R är så lugn, för att han inte riktigt kan förstå hur jag känner och menar och bara säger "det ordnar sig".. visst, det vill jag höra.. men det har sagts så nu i ett antal månader, det är bara 17 veckor kvar nu. kommer vi vara tvugna att ta en skitig etta på hässleholmen, kommer jag jobba med att städa trappuppgångar? shit, vad tusan ska jag göra?


torsdag

Jag tror att provet gick okej-bra igår. Lite för lätta frågor måste jag säga.
Stannade kvar efter skolan och nålade upp min balklänning på en docka, precis när jag var färdig så ringde dom från jobbet och ville att jag skulle jobba. Så det var bara att plocka ner allt och kila iväg.

Nu har jag fått sova ut. Hade tänkt gå till frissan med löshåret och alla hårdekorationer jag hade i helgen men det vägrar lossna från skallen! Iiiih!

Usch, jag känner att jag inte har något vettigt att säga..


tisdag

Har megaprov imorgon så ikväll blir det mat och plugg hos Sabina :)
Lite mer bilder från helgen.

image81
image82
image83
image84

jävla skit

Robert åkte iväg imorse, fy bubblan vad hemskt det känns!
Det finns inga ord som kan beskriva känslan jag får varenda gång vi skiljs åt.

Helgen har iallafall varit underbar hur som helst :)
Mina känslor jäser som en bulldeg varje sekund vi är med varandra.


Här har vi några bilder från helgens "jobb" :)

image80


image78


image79

sista kvällen

innan Robet åker hem till Borås :(

Igår gifte jag mig och det var verkligen askul! Det är inte ofta jag säger det här, men jag var jätte fin!
Brudklänning, håruppsättning.. allt. Var riktigt ompysslad. Jag fick sitta i en stol och bli sminkad samtidigt som håret fixades, sen blev jag påklädd. Behövde inte ens ta på mig skorna själv, underbart! Journalister överallt, blixtar från alla möjliga kameror. Åh, jag stortrivs!

Kvällen blev jävligt chill, pizza, godis, film och mys.
Och idag har vi varit till mamma och kört skoter, kul att R aldrig hade kört innan.
Det bjöds på middag och nu är vi hemma igen, ska mysa ner oss i sängen och se på film.

Jösses vad jag inte vill att han ska åka, känns bara tomt nu, när han står i duschen.
Can't live without him...


(kommer lite bilder från helgens bravader i veckan)

fredag

Jag är lycklig, han är här nu.
Planet var som sagt försenat men det gjorde inte så mycket.

Våran dag har sett ut såhär, jag vaknade och gick till skolan medan R var hemma och sov. Sen kom jag hem och gjorde lite frulle på sängen till sötnosen. Sen gick vi tillsammans tillbaka till skolan och pysslade på. R hjälpte mig med mina detaljer :)

Sen gick vi och fikade med Peter, Mickis, Jennifer och Julia på B.O's. Efter det gick jag och R till Kärleksbutiken och köpte lite skojigheter :)

Lite småshopping blev det också, köpte ett nagellack, två ansiktsmasker till oss som vi har på oss nu, ett par örhängen, en hårklämma och Robert köpte en guldfärgad klocka till mig med tillhörande halsband och örhängen :) Vi handlade lite mat också. Gott som tusan blev det, fläskfilégryta och pasta, mumms!

Matkoman gjorde att det blev "slö-tajm" så vi kröp ner i sängen och kollade på Cataombs. USCH vilken äcklig film, jag kanske är överkänslig, men jag pallar inte att se sånt.


Nu är det dags att skölja bort våra jordgubbsluktande ansiktsmasker och sussa kudde.
Jag ska ju vara hos frissan 8 imorgonbitti.

PUUUUSSSSSHEJ


RSS 2.0