sådärja

Nu har vi varit på EM-möbler och kollat på soffan. Den tar vi sa polisen!
Härligt, nu har vi en fin fin soffa också :)
Vi får den eventuellt vecka 20!
Visst är den fin? :)
Den blir dock lite mörkare än på bilden och vi har ändrat så divanen är på andra sidan.
image101


golvliggare

Det var riktigt trevligt igår faktiskt!
Vi åkte först till Majorna och hämtade upp två dudes, sen begav vi oss mot Frölunda torg för att möta upp alla andra på bowlingen. Kände mig ganska spänd och nervös och blyg och allt vad man nu kan känna.. såå... en smirnoff ice, jatack! Kändes mycket bättre. Själva bowlingen gick väl sådär.. Ju mer man drack desto mer fumlig blev man ju :) Men det ska jag inte skylla på, jag är kass. Några strikar gick väl in men jag spelade med tre karlar. Självklart hamnade jag sist. Men inte så långt ifrån :) Karaoke blev det också, helt galet hur hemskt det lät :)

Robert kände sig dålig så vi åkte därifrån. Burger King ;) Finns det något bättre?
När vi väl kom fram så kände jag "åh kan vi inte lägga oss på golvet?" "eller, vi drar ner madrassen och sover där inatt!" Ja, det gjorde vi. Fy fan vad ont jag har i kroppen, el madraso är kanske 4-5 cm tjock.

Nu vill jag att R ska vakna, väckte han för en halvtimma sen och gav han två ipren så jag ska låta dom värka lite först. Är så ivrig, idag ska vi på EM möbler och kolla på en soffa vi funderar på att köpa.


fredag

Sitter och funderar på vad jag ska ha på mig ikväll.
Vi ska till Göteborg och bowla med Roberts arbetskamrater.
Shit vad nervös jag är alltså.
Jag trodde typ att det var ca fem pers från hans jobb.. men det är typ 50 =S


torsdag

Kontraktet på lägenheten är klart!
Då flyttar man till Trandared snart, jävligt nervöst måste jag säga.
Men det ska nog gå fint, pratar med en gammal vän på msn just nu och jag måste säga att han är ganska bra på det där med att peppa :)

Robert skickade ett sms för en stund sen också, nu är han fastanställd :)
Nu är det bara för mig att söka fler jobb! Någon som har några förslag på vad jag ska söka?


happy birthday to you honey

Robert fyller år idag, hela 23 bast. Snart får man köpa en rullator och börja mata gamlingen ;)
Väckte han klockan 6 imorse, dags för presenter tyckte jag.
Han fick ett stort påskägg fyllt med godis, presenter, fjädrar och kycklingar :)


Igår var vi och kollade på lägenheten, fy fan vad underbar den är!

Så nu är det klart, där ska vi bo. På Trandared, i en tvåa på 70 kvadrat. Egen ingång, ashäftig planlösning och jätte jätte stor balkong. Kontraktet skickas hem och borde komma idag eller imorgon.
Fan, nu händer det.. Jag flyttar till Borås, på riktigt :)

Nej nu har jag inte tid med det här, har mycket att göra idag. Ska börja med att ge mat till hästarna. Hejs!


tisdag

Godmorgon! Robert är på jobbet och jag har precis nött lite guitarhero, ska spöa skiten ur han sen hade jag tänkt :P Men först ska vi åka och kika på lägenheten, wiee!


helgen :)

I lördags var vi som sagt bjudna på påskparty hos Martin och det var jävligt skoj måste jag säga!
Först kommer vi in dit, ser bara en massa herrar. Jag var enda tjejen. Vi blev utskickade på tipspromenad, fasiken vad skoj :) Sen blev det påskbuffé när vi kom tillbaka. Vårat lag vann för övrigt. Det var hur sköna dudes som helst och det var skit kul! Sen blev det dags för utgång, vi tog en taxi in till stan. Ringde Linda och Alexandra, ville säga hej bara och det blev att hänga med upp till Thomas en sväng. Gud vad kul det var att träffa tjejerna. När Robert ville gå ut så stannade jag kvar där. Han drog till Trädgården och vi andra drog på Swing efter ett tag. Kändes bra att vi var på olika ställen faktiskt. Han dök faktiskt upp på Swing efter någon timma :) Nattkäk och sen drog vi hem till Franson och spelade guitarhero i några timmar. Jag och Linda gjorde varm choklad till oss alla. Hur mysigt som helst. Vi sov där också. Dagen efter, igår då.. Så blev det guitarhero igen. Sen frukost/lunch/middag, Linda och Tobbe gjorde tacos på ett lite mer annorlunda vis. Gotteligotta!

Idag har vi bara tagit det lugnt här i Viskafors, legat och dragit oss i sängen halva dagen. Käkat middag och sen har jag och Robert gjort snyggaste snögubben. Måste ju passa på när det väl finns snö :D


image100

påskafton

Godmorgon!
Jösses vilken härlig dag det är idag!
Blå himmel, solen skiner och den lilla snön som har kommit glittrar så fint här i Viskafors.
Vi har ätit frukost och nu håller vi på att städa upp här.

Igår hände inte så mycket faktiskt, hon som har våran blivande lägenhet har stuckit till Varberg över påsken så vi ska kolla på lägenheten i veckan istället. Vi åkte förbi iallafall och det ser riktigt bra ut. Stor fin balkong och egen ingång. Åh vad jag längtar! Efter det blev det en tre gringos på alléterassen. MUMMA!

Kollade efter lite jobb igår, eller jag gick rättare sagt igenom varenda jobb som finns på arbetsförmedlingen och manpower i borås och göteborg. Sen blev det bara lugnt och lite filmtittande. Blev en tidig kväll.

Ikväll ska vi på påskparty hos Martin, vi vet inte riktigt vad vi ska göra för allt verkar vara hemligt. Fick bara höra att om det var fint väder så skulle det bli uteaktiviteter :) Stjärtlapp kanske?

back in the b-town

hoppsan, nu var jag visst i borås igen.
jag åkte hit i smyg, robert fick inte veta något och det var askul.
hans pappa kom och hämtade mig på flygplatsen. jag smög sakta ut ur bilen så jag inte skulle bli upptäckt :)
roberts reaktion var "VA FAN?!?" huuuur skoj som helst ju!

sen blev det en liten mysig middag med hans föräldrar och jag var hungrig som en häst efter en hel dags åkande och härjande utan käk.

nu håller vi på att få tag i solveig som har lägenheten på trandared. vi har tackat ja till den.. men innan jag går med på att skriva något kontrakt så vill jag se lägenheten med egna ögon och inte bara på bilder.

FY FAN vad skönt det är att vara här alltså.. ÅH!


"@!!#"%¤#)(//

Helgen var spännande. Satt och väntade på mamma i ett antal timmar i fredags. I lördags kände jag för att hälsa på Malin i hennes nya lägenhet och på kvällen blev det melodifestivalen med Malin, Anja och Josse. Tog med mig baileysflarran och sen råkade det bli lite festligt. Vi tog en taxi in till stan, gick på O'learys och hade det trevligt tills dom stängde. Då blev det pizza på Matstället och där träffade vi två karlar, en från Sundsvall och en från Göteborg. SATAN vad dryg Sundsvall var alltså, det enda han sa var "And I'm like WHATEVER!" Vi rusade typ därifrån. En kompis till min bror var lite väl hårdhänt mot sin flickvän också.. Så då kände jag att det var min plikt som den goda svensken jag är att försvara henne till fullo. Sen tog vi taxin hem, jag iallafall. Dom andra drog åt olika håll.
Söndagen var jävligt seg, åkte tillbaka till Sabina och tack gode gud för det! En hel helg hos mamma tar på krafterna!

Imorgon är det Simons begravning och det gör ont i magen att ens tänka på det. Vill inte att hans död ska bli verklig!

Annars har jag och Robert två lägenheter på G. En på Trandared och en på Norrmalm. Blir det inte den ena så blir det den andra. Den på Trandared är på 70 kvadrat och huuur fräsig som helst. Egen ingång, stort nytt kök och allt verkar bara kanon. Robert har varit och kollat på dom båda idag.

Nu sitter jag ensam i Sabinas lägenhet, hon skulle sova hos Ludde inatt eftersom han fyller år imorgon. Känns ganska ensamt :( Robert kunde inte prata med mig i telefon för han var tvungen att sova. Men som den tur jag hade så ringde Peter och pratade med mig en stund och det var bra.

Nu är det dags att sova, jobbig dag imorgon. HEJS!


fredag

Tjabba tjena!
Sitter hos Sabina nu, hon och Ludde är på basket så jag drar en liten städning i lägenheten. Jag ska till mamma ikväll så jag kan lika gärna göra det lite mysigt för hon och han :)

Idag har jag haft skola, balklänningen tog fart idag och gud så skönt det känns! Korsetten är snart klar också, ska bara bandkanta nederkanten och sy fast dragkedjan. Hyska och hake passade inte riktigt till modellen.
Skolan flyter på rätt bra nu känns det som. Att balklänningsproblemet löste sig gjorde min dag.

Har varit på stan ett antal timmar idag också, köpt lite presents till R. SATAN vad svårt det är att köpa till killar alltså. BLÖH! Hoppas det duger åt han iallafall :)

Igår när jag "flyttade in" här så klädde vi genast ut oss. 80-tals stil. Vi dansade dansmatta och skämdes ihjäl när Ludde kom. Hahahaha..

Nej nu ska jag fortsätta! Ha det gott!


torsdag

Japp, packat och klart.. Nu sticker jag till Sabina i två veckor och sen till Borås.
Hoppas att jag inte har glömt något viktigt som jag inte kommer kunna hämta.
Ciao!

hej och hå

Kollade igenom datorn för en stund sen och hittade den här förtjusande bilden på mig..
Ser ut som en sköldpadda men jag tycker som att den är rätt charmig :)

image98

Nu ska jag packa och städa lite till innan jag sticker imorgon.
HEJS!


tisdag

Nu, äntligen kan jag ta mig lite tid att skriva.

Friluftsdag idag, promenad till "grråschällören" (gråsälsön) som är en ö i skärgården.

Halt som attan, gick inte så fort att gå.

Hade mina DC skor vilket inte var så bra med tanke på att jag fick plumsa fram i vattnet och snön.

En viss tjej från Kalmar som går i min klass måste nog vara den största fjollan jag träffat!!!

Hon har alltid något spydigt och uppkäftigt att säga om ALLT och till ALLA.

Hon är lat som fan, vill inte gå ut på isen till vilket pris som helst.

Så när det började bli tufft och svettigt att gå så började hon klämma fram tårar och säga att hon var vatten och is-rädd. Vad är det för jävla påhitt? Jag är också lite skraj för okänd is, vem vet vad som kan hända.. Men det är en 3 filer bred, upplogad bilväg som håller för flera ton enligt vägverket. Men snyft snyft, det spelade ingen roll..


 

När jag väl kom fram dit så spillde jag yoghurt på mina byxor, kul va?

image93

Vi hade lite problem med att göra upp en eld för Ullis tog all bra ved.
image94

RosaGlitterElin drog en snygg pose..
image95

Me too...
image97


Efter denna hårda utflykt så var jag helt slut, gick bara hem och la mig i soffan tills nu..



Lite annat kanske? Flytten?
Idag har jag ringt till Arne på HSB och hört så det är okej att jag har han som referens till mitt CV.
Lägenhet? Svårt det där.. Inte så lätt att få en bra lägenhet på rätt ställe så just nu står det ganska still.
Annelie (Roberts brors flickvän) ska ringa till hennes hyresvärd och höra om man kan skriva över hennes lägenhet på oss.

Nu ska jag se om jag kan göra någon nytta. Hejs :)


måndag

Skola idag 8.15-21.00. Trööööött...

Imorgon är det friskis-dag, ska promenixa med rosa-glitter-Elin imorgon till Gråsälsören och dra en fika.
Annars måste jag börja packa ihop mina prylar, ska flytta in hos Sabina på torsdag.
Lägenheten ska renoveras i två veckor såå..

Fy fan vad jag saknar R :(

söndag

Ja, då var denna vecka slut också.
Väldigt händelserik vecka måste jag säga.

Har jobbat idag och nu är jag trött som ett as.
Hejs!

lördag

Strax bär det av till jobbet.
Fredag, lördag och söndag, fan det tar på krafterna.
Ikväll blir det melodifestivalen med Mickis, Peter och min flaska kahlúa ;)


torsdag

Fruktansvärt dålig dag i skolan, allt går emot mig..
Korsetten är fel fel fel.. Egentligen är den rätt, den är som jag ville att den skulle vara.
Men den är ändå fel, jag har ändrat mig. Typiskt!

Var till New Life idag och pratade lite om frisyr till balen och löshårsbeställning.
Sen stan, kikade lite på födelsedagsgrejer till Robert osv.

Middag hos Sabina, hon är verkligen mitt ljus i mörkret.
Fick faktiskt bort tankarna på Simon för en stund.
Kan väl både vara bra och dåligt, men skönt kändes det.

Robert är på färjan mot Tyskland nu, full som ett ägg..
Och vad tycker jag om det? Ja, det går ju att räkna ut med lilltån.
Jag är inte ett så stort fan av alkohol vilket ni som känner mig redan vet.
Öl, vin eller cider kan man väl dricka för att det är gott..
Men att vara på en arbetsresa och shotta vet jag väl inte om jag gillar riktigt.
Vad negativ jag låter, men antingen dricker man för att bli full eller för att det är gott,
men då kan man ju lika gärna dricka en cola?

livet...

Livet är alldeles för kort.
Varje beslut man tar formar ens framtid.
Stor saknad av Simon idag, inte det minsta lätt att gå in i skolan idag. Tungt!
Och att folk klappar en på axeln och säger "Hej Magda, hur mår du? Hörde vad som hänt med Simon."
FYFITTAN vad jobbigt det här är.
Men jag antar att jag har tillåtelse att sörja lite.
Förstår bara inte hur vissa, som var han närmare än jag, bara kan rycka på axlarna och säga "synd."
Eller "ajdå, han som var så grym på att dricka bärs!"
Well, enough of that..

Idag har jag sökt lite jobb i Borås, kastade iväg 5 ansökningar nyss. Jävlar vad jag längtar nu.
Har funderat på det här med soffa idag, vi har hittat två jätte fina. Men vilken är finast?


image91

image92



För övrigt så har jag varit på körskolan idag, gick ganska bra.
Kanske lite sämre än sist, men skit samma.
Vi gjorde en planering så jag får mitt körkort någon gång också :)

Nu ska jag lägga mig och prata lite med Robert.
Han åker till Tyskland imorgon med sitt jobb, det är någon stor IT-mässa eller nå.
Kommer knappt kunna prata med han på hela helgen :(


simon skarpsvärd

min älskade, älskade vän...

När kommer jag inse på riktigt att han är borta?
Att jag aldrig mer kommer få träffa denna underbara människa?
Att han aldrig kommer att spontan-hälsa på mig på skolan?
Att han aldrig kommer säga "tjaaaaa" och ge mig en bamsekram, lyfta upp mig och snurra runt några varv?
Att jag ALDRIG någonsin kommer att få skrika och gorma på han om hans alkoholvanor?
Att han aldrig mer kommer att diskutera dötråkig politik och dåliga musikband med mig?
Att han aldrig kommer att kittla mig tills han får ont av mina smällar igen...
Att jag aldrig kommer att prata med han om bådas problem?

Simon är död, det svider i mitt hjärta att erkänna det.
När jag fick veta vägrade jag förstå, jag ringde till han men telefonen var avslagen.
Kommer jag någonsin radera hans nummer?
Kommer jag klara av det?
Kommer jag ha den styrkan?
Jag tror inte det...

Han fick mig alltid att skratta, han fick mig alltid att må bra.
Han var en person man alltid kunde prata med.
Han var en underbar vän som alltid fanns där.

Sanningen är otäck, jag tröttnade på att försöka..
Han lyssnade på mig, han betedde sig väl i min närhet.
Men jag tröttnade efter ett tag då andra människor lockade honom till den andra sidan.
Aldrig i mitt liv har jag ångrat något så mycket..
Kanske hade det gjort skillnad, kanske inte.
Det kommer jag aldrig få veta.
Men jag känner skuld, ja det gör jag. Skuld till hans död.

Det enda som finns kvar av han är minnen, underbara minnen som är guld värda!
Smärtan är outhärdlig.



Älskar dig min käre vän, Simon Skarpsvärd - 7/3 1987 - 2/3 2008

image89

söndag

Robert kunde inte andas när vi låg i badet stackarn. Han försökte dricka varmt och så men inget hjälpte. Tillslut var vi tvugna att åka in till akuten. Klockan 6 imorse åkte vi därifrån, friska och glada. Övertröttheten gjorde att vi var ganska flummiga båda två, så det var ju bra det iallafall :)

Förutom att vi sovit halva dagen idag så har vi storstädat. Nu är det färdigt så nu är det dags för mat och sen en promenix med hunden.

Vet ni? Jag älskar min gubbe! :)

hej alla glada :)

Idag har varit en kul dag!

Frukost med Roberts föräldrar, hur kul som helst :)
Sen åkte vi in till Göteborg, först till ett av Roberts kontor och sen till IKEA.
Det inhandlades massor.. Tre kastruller, en stekpanna, diskborstar, potatisskalare, kaffekoppar, sängkläder, grytunderlägg, kakform, "saft"kanna, stekspadar och slevar, tofflor, skrubvantar, matlådor, grytvante, skärbrädor och så.. :) Kul har vi haft och humöret har varit på topp trots att det var packat med folk.
Kinakäk med Roberts föräldrar och sen melodifestivalen.

Tanken var att vi skulle ut ikväll med Löberg och Bobban men matkoman tog över.
Allvarligt, jag blir skitdålig av kinamat. Börjar alltid må illa och Robert har svårt att andas och bara hostar.
Så vi stannar hemma ikväll, badkaret är fullt nu så... Tjarå!

RSS 2.0