oh happy day :)

hej och hå, är verkligen kass på att uppdatera bloggen. mycket beror på att den har så ful design. hade den varit stylad så hade det varit hundra gånger roligare att skriva. det har gått sex eller sju månader sedan jag fick ett löfte om att få bloggen fixad. än har inget hänt. trist. men men...

i veckan har som sagt min käre sambo varit i stockholm och jag har varit hemma själv. jag kan säga att jag har varit hysteriskt städsjuk. det enda som hjälpte mot saknaden och ensamheten var att städa. robert fick nästan en chock när det var så rent :) annars har jag väl jobbat en del, umgåtts med emmapemma och shoppat.

igårkväll kom han hem och jag jobbade, men han kom och hämtade mig inatt när jag slutade och det var såååå härligt. känner mig verkligen nykär! hela dagen idag har vi betett oss som fjortonåringar. stått och hånglat på allmänna platser osv. haha. inte riktigt min grej annars :) vi har varit igång hela dagen, shoppat som bara den hah :) byxor, skor och en kofta till robert, bh, trosor, benvärmare och tröjklänning till mig. sen har vi köpt en massa krafs hem också. en tavla, ljusstakar, stort fat till vardagsrumsbordet som man har ljus på, långa teskedar.. ja, en massa krafs :) nu är vi lite fattigare men gladare när det finns en massa nytt att titta på.

om en timma ungefär ska vi köra christofer (roberts bror) någonstans, vet inte riktigt var.. och sen ska vi väl mysa resten av denna härliga lördag :)


snart börjar det hända grejer också.. på fredag kommer pappa och lenita hit. har inte träffat dom på 5 månader :O ska bli kul att se vad dom tycker om lägenheten och borås. och om tre veckor ska jag till proteik och se vad dom säger om min tand som jag ska få in opererad (för er som inte vet så saknar jag anlag för en tand och ska alltså få en porslinstand). dagen efter detta så åker jag och robban till luleå för att oväntat dyka upp på lenitas suprisekalas. och det är jätte viktigt att hon INTE får veta något. så, EVA :) om du läser detta.. säg ingenting :)

so long suckers ;)


my baby is gone

robert är i stockholm, han åkte tidigt igår och det känns fruktansvärt..
känns jätte jätte tomt utan mitt pucko!

i lördags var vi på dejt :) jätte mysigt, käkade middag på george. mysig resturang. sen hyrde vi film och åkte hem :)
det behövde vi. länge sen vi gjorde något för bara oss!

umgicks med emma igår, vi käkade, åkte hem till henne och sen till max för att få efterätt. sen hem till mig, vi drack lite vin och sen började det svamlas :) sen sov vi haha!

nu är hon i duschen, vi ska ner mot staden. måste köpa migrän tabletter och kanske shoppa något skoj :)

längtar till luleå något enormt, fyfan sabina, jag ska krama luften ur dig! :D

puss o kram

måndag

godmorgon, jag är trött och sliten som jag vet inte vad. känner mig som en stor fet klump haha. har jobbat stängning i två dagar nu och det tar verkligen på kroppen. fler dagar återstår, blöh!

kollade på min lönespec, bättre än vad jag hade trott eftersom jag jobbade så lite i september. men nästa månad blir det andra grejer, nu har man fått en liten höjning på lönen, plus att jag jobbar mycket mycket mer timmar.

nu måste jag verkligen lägga mig och vila innan jobbnatten kommer. hade!

nu börjar det..

från och med idag kommer jag jobba 10 dagar i sträck, långa dagar, många timmar. jag kommer bli utbränd känns det som. men det är bara att bita i det sura äpplet.

jobbar kväll idag så nu på dagen känns det rätt slött. ska möta emma pemma i stan om ett tag och göra ett ärende.

en liten suprise kanske? jag och robert kommer till luleå den 14/11 för er som vill veta det :)
ska bli förbannat underbart att träffa max. fy bubblan vad jag ska pussa på min lille pojk!

det enda tråkiga är att eftersom vi bara stannar över helgen så kommer jag inte hinna träffa alla som jag vill träffa :( så man måste prioritera.. och det kan jag säga är jävligt svårt..

nåja nu ska jag blåsa håret, sminka mig lite och sen dra mig mot staden. vi hörs!

puss o kram

aaaahaaahhhahaa :)

Sitter hemma hos Emma på Sjöbo just för tillfället och lyssnar på Miss Li, därav rubriken :)
Hon är gudomlig! I say no more! :)

Har jobbat idag, tufft men bra med cash. När jag slutade mötte jag Emma i Knalleland. Vi satt medst och snackade strunt tills vi skulle hem tll na'. På busshållplatsen såg jag ett bekant ansikte, det var Martin. Som gick mode och design i Luleå. Började skaka i hela kroppen när jag började prata med honom. Jag var lite kär i han i ettan på gymnasiet. Men det var kul att prata lite med han. Nu ska jag sluta skriva och vara lite mer social med min apa och sen ska vi på bio ikväll. Skoj va? Ha det gött kära människor :)

Och ANJA, vad FAN menade du igårkväll när du ringde? :O Ciao!

sköna lediga torsdag..

Nu höll jag inte mitt löfte speciellt bra, uppdateringen har varit dålig. Lördagen blev ju som den blev. Mamma rymde och jag fick springa ut i mörkret och leta henne utan resultat, när hon ville komma in igen satt jag på trappan och väntade. Vi grät en skvätt och sen blev allt bra :) Vilka var hos oss då? Jo, Emma, Elisabeth, Franson, Löberg och Nicke C. När det var dags att dra sig in mot stan så blev det lilla krogen och shot-afton. Ananas, päron, lakrits x2 och gräddkola shots. FY FAN vad äckligt. Nejtack, jag håller mig till fisherman hädanefter. Efter det blev allt galet. Franson försvann, Nicke C drog till X&Y, jag, R, Emma, Bettan och Löberg tänkte gå till Harrys men ångrade oss på vägen och gick mot Tonic istället. Men folket där.. ojdå, nejtack. Så vafan tänkte vi, det får la bli Swing då. R och Löberg gick in, jag träffade Linda och surrade ett tag till jag kollar över axeln och ser att Bettan inte kommer in. Polisen kom och bla bla bla.. Det slutade med att vi drog med Linda, mötte Nicke C och gick hem till Franson. Men han var fortfarande borta. När vi skulle gå hem så mötte vi han i dörren :) Pelle körde hem oss. Japp, det var våran LYCKADE kväll :) Bättre lycka nästa gång haha.

Annars har det inte hänt så mycket, mamma har åkt hem, jag har jobbat en hel del, fått en fast tjänst och skrev på kontraktet igår. Idag är jag ledig och har sån fruktansvärd träningsvärk så jag avlider.

Nu ska jag lägga mig i sängen och slappa framför TV'n och vänta på att min apa Emma ringer :)
Tjarååå :)

RSS 2.0