förlåt förlåt...

jag ska skärpa mig med uppdateringen :) idag har vi varit på höstmarknaden utan att köpa något, käkat på alléterassen, åkt hem óch sovit en stund sen kom emma och nu ska jag in i duschen för snart är det fest hemma hos oss på trandared :) ciao!

framsteg

framstag, framsteg och ännu mer framsteg på jobbet. har pratat med chefen, får jobba mer osv. snabbheten ökar och jag får mer och mer beröm. hur kul som helst.

annars är det fattigt och rätt vardagstråkigt just nu. fick nya la redoute igår och suget på att totalrensa i garderoben och fylla upp på nytt är väldigt stort! gosh vad snygga kläder det finns.

på bussen hem idag från jobbet satte sig en stor tjock gubbe brevid mig.. och luktade på mig.. han verkligen satt och luktade på mig och "mmmm"-ade. kusligt.

nu ska jag städa lite, smell ya' later :)


godmorgon :)

igår efter jobbet mötte jag emma, vi åkte hem till mig och surrade en stund. sen åkte vi in mot stan för att bada på badhuset. gud så skönt det kändes med lite motion efter att vi simmat 40 längder :)
efter det åkte jag hem till min käre sambo och kollade på en film, i think i love my wife. riktigt kul.

nu ska jag stoppa något i magen snabbt, ska ner på stan och träffa emma innan hennes uppkörning och ta en kaffe innan jag börjar jobba :)

ha det bra!

skitjobb

jag har världens sämsta jobb och jag kan inte låta bli att tänka på att det hade varit bättre att vara arbetslös. helt ärligt. man mår så fruktansvärt dåligt av det där stället. kan man ha en sämre chef? visst, gör man något fel så ska man väl självklart få veta det och hur man ska göra bättre nästa gång. inte bli utskälld inför kunder? ingen människa, absolut ingen männsiska förtjänar att ha min nuvarande chef. han borde gå en kurs i ledarskap och lära sig hur man värnar om sina anställda. nej nu ska jag söka lite nya jobb.


RSS 2.0