luleå

åh vad jag har längtat.. och idag blir det av. och min älskade lillebror, gud vad jag ska mysa med han :)
en liten bild på han och min vän jimmy. ha en bra valborg allesammans!


resemusik

ja, nu så sitter man och lägger in massa ny musik på ipoden. det blir så trist att flyga utan lite musik.. eller ja, det är alltid trist utan musik :)  imorgon åker vi till luleå iallafall och det ska bli sååå skönt! måste bara ta mig igenom denna långa jobbdag.

igår kom emma förbi med sin dator som har gått sönder, så medan rob fixade och trixade så fick man umgås lite också. vi käkade och fikade och sjöng och kollade på tv. ja, det var faktiskt ganska skoj igår.

nu måste jag nog sortera tvätten som rob ska tvätta ikväll och sen göra mig klar för jobbet. hejs!

det ena eller det andra

kryp, kryp och kryp.. låt mig vara!
hur många gånger ska dom behöva komma och bespruta lägenheten innan dom gör något på riktigt? det funkar ju inte!
nu har vi myror IGEN ?!?! små, äckliga och snabba myror.

gårdagen var hur mysig som helst. robert tog mig till svenska krogen där vi åt en mysig middag och drack gott vin :)


jag har hittat en ny favorit, han har en härlig röst och han är inte ful heller :)


två år idag!

japp, idag den tjugosjunde april har det gått två hela år som jag har fått stå ut med roberto :) känns rätt trist att denna dag är på en måndag, speciellt när jag har jobbat kväll igår och nu ska till jobbet igen och jobba dag. jag är tröttis.

älskar dig rob ♥

sommaren är här... typ.

hälften av alla träd är halvgröna och halvblommiga, gräset har börjat få sig lite färg och värmen smyger sig på. solen skiner och värmen är här iallafall under dagtid. på kvällarna blir det lite mer kyligt men det är inte helt omöjligt att gå ut utan jacka. robert och många fler härligt sommarsugna boråsare springer runt i stan med solbrillor och linnen. ja, så kan det bli såhär i slutet på april. annat blir det på torsdag när vi packar våra väskor och sticker till luleå över helgen. då kommer vi förmodligen få känna lite kyla. det är iallafall kallare än här och kvar ligger det snö på marken. intressant.

jag är nöjd, tror jag. jag har shoppat idag. jag köpte en supersöt korallröd-rosa klänning på only samt ett par jeansshorts. shortsen ger mig ärligt talat lite ångest eftersom jag inte kan släppa att mina lår och min rumpa har "svullnat" lite om man säger det på ett fint sätt. kanske lämnar jag tillbaka dom och kanske har jag dom kvar, så dom får ligga framme och motivera mig till att röra på fläsket lite iallafall. vi får se hur det blir med det :)

och så, på grund av det ganska (för mig iallafall) trista inlägget så bjussar jag på en väldigt seriös bild på mig och en del av adam från emmas födelsedagskalas :) jag gillar verkligen hur bilden får min underarm att se ut! hej bara!


our lips are sealed...

här sitter jag, hos emma, på bergsäter i borås.
japp, så kan det bli.


jag vill göra reklam för en ny, väldigt spännande blogg! min käre sambo har tagit det stora klivet ut i bloggvärlden. det är verkligen jätte kul på många sätt. först och främst att se han hålla sig sysselsatt och sen har han mycket att säga och det är ju toppenbra att han får skriva ner det han tycker. jag menar, nu kan jag själv välja när jag vill "höra" HAHA! nejdå, jag är faktiskt lite avundsjuk för att han är nybörjare och har så mycket att dela med sig av medan jag har tömt fickorna helt. här har vi den iallafall - robki.blogg.se  ♥

jag har jobbat idag, ett kort pass. det kändes SÅ skönt att kunna åka hem och ha hela dagen framför sig. jag åkte hem och hann precis lägga mig i soffan och sträcka på mig sådär skönt innan emmapemma ringde och lockade hit mig med glass och skitsnack. göttish!

tjingeling!

magkatarr

vad är det egentligen? det är tydligen det jag har och får äta medicin för. inte alls en rolig upplevelse faktiskt! nåja, jag känner mig lite bättre idag.. känner ett litet tryck i magen och får gå dubbelvikt ibland men det är verkligen tusen gånger bättre än igår ocg i förrgår. jag verkligen uppskattar när jag får slippa lite smärta..

jag har suttit och funderat nu på förmiddagen hur vi ska göra när vi åker till playa del inglés.. vi åker ju från malmö.. så hur och när ska vi ta oss dit? ska man åka in till göteborg för att sen åka till malmö eller går det direkt från borås? ska vi ta flygbussen från malmö till flygplatsen? hur lång tid tar allt? när måste vi åka och så vidare.. fan vad pissigt! hur mycket som helst att tänka på ju...



Sen har jag ett litet klagomål på dessa förbannade telefonförsäljare..
Jag hatar dom!!!
Sluuuuta ringa!
-" Hejsan, mitt namn är blablabla och jag söker Robert blablabla för att blablaBLA!!"
-"Öh hej, nej han jobbar på dagarna."
-"Okej blabla, då återkommer jag en annan dag!"
KLICK!!

Detta var igår och idag, exakt samma tid ringer han igen.. Tobias..
Prickskytte säger jag bara!

payday

lön idag, men jag ska hålla hårt i slantarna eftersom det verkar som att jag drar till luleå på valborg :)
trist väder idag, det regnar och är bara allmänt trist. nåja, nu ska jag väl dra mig mot jobbet.

och anja.. kom hit för fan :)

helvetesjävlahuvudvärk!

usch, fy och blä! varför försvinner inte huvudvärken? nåja, hoppas det går över iaf innan jag börjar jobba.
robert har varit på påsklunch med jobbet idag och fått ett påskägg.. med två årskort till liseberg :D man tackar man tackar! haha!
såg min lönespec nu också, inte så dåligt faktiskt.

denna vecka har varit hemsk.. jag har längtat hem till luleå något fruktansvärt och har verkligen tänkt på att sluta på jobbet och bara dra hem.. men sen är det ju inte så enkelt som det låter heller :S jag vet inte, har väl bara fastnat i en grop?

borås är inte en lätt stad att bo i kan jag säga. inte så lätt att komma folk nära. alla har "sitt" och är glada, så varför släppa in något okänt in i bubblan? men jag ska inte klaga, jag får vara glad för det jag har och det roliga som faktiskt händer!

i förrgår åkte jag och mini hem tillsammans från jobbet. hade bråkat med r så jag ville inte gå hem.. så vi gick ut med hennes hund på kransmossen där vi gick vilse och hamnade i ett område med hästhagar och skit. fan vi promenerade över en timma. det var skitkul. så nej, jag ska inte klaga. jag ska heller inte klaga på huvudvärken. jag ska ställa mig i duschen nu och göra mig iordning för jobbet. sen ska jag köpa en stor vattenflaska som jag ska svepa eftersom huvudet förmodligen beror på vätskebrist.

ciao!

minitwister...

min favoritglass är twister, kan bara inte bli trött på den och nu har jag märkt att den finns att köpa i flerförpackningar på affären. och små är dom också. hur mysigt som helst :)

igår var vi i ulricehamn på crossbanan. r och c körde medan jag och annelie låg och solade på släpkärran :) självklart kollade vi lite på pojkarna också men det var ju så härligt väder att man inte kunde låta bli!

kvällen blev väldigt, väldigt lugn. vi hyrde film och köpte grönsaker, chips och dipp och slöade i soffan.

idag har jag varit så förbaskat trött.. endast 4 timmars sömn. har verkligen vänt på dygnet. sjukt jobbigt. hoppas bara jag kan sova ikväll.

vi har iallafall tvättat bilen idag och tvättat alla våra kläder, och då menar jag ALLA haha! vi har nog inte haft tvättstuga på 3 veckor minst.. just nu i detta nu är robert potatisgratäng klar, så jag får nog börja med såsen och köttet.

later!

en vecka har gått..

det är visst fredag igen! har verkligen inte haft tid att skriva något här. har jobbat nästan dygnet runt känns det som.. kvällar är inte bra för bloggandet. det har iallafall hänt lite grejer under veckan som jag kan skriva mer om imorgon (kanske) om jag inte åker till ulriceham. killarna ska köra cross. nåja, nu ska jag dra mig till jobbet igen och jobba sista kvällen. yeah!

pussss

RSS 2.0