dagen innan...

imorgon åker jag mot luleå. är framme på fredag någon gång :) idag har jag, johanna och linda traskat runt på stan. jag köpte ett par skor och en klänning :) efter stan blev det att gå till jobbet och ta en lyxshake och där blev jag kvar till 19.30.

luleå, here i come ;)


elfsborg - djurgården

Viiiiilken konstig vecka det har varit för mig alltså.. Jag har jobbat samma tider hela veckan, varit dag-chef och haft utb på det. Det har väl varit kul på ett sätt, men jösses vad jag har fått tänka! Jag är helt utmattad efter ca 50 arbetstimmar denna veckan. Idag var den jobbigaste dagen eftersom det var match. Jag började sju imorse och slutade halv sju nu mot kvällen. Jag är tröööött! Och jag är ledig imorgon och det ska bli såååå skönt! Jag ska sova ut ordentligt och sen ska jag till Fabian och umgås. Gött. Sen är det inte många dagar kvar till det bär av mot Luleå hörrni ;)


iPhone

i fredags, klockan 8 på morgonen träffades jag, farsane och amanda i stan och satte oss på tåget mot trollhättan för att jobba röven av oss. det blev vad vi gjorde det till, alltså skitkul! vi började jobba 17.00 på fredagen och slutade 03.30 och på lördagen började 11.30 och slutade 18.30. det blev inte mycket sömn eftersom vi slog på sex and the city the movie mitt i natten då vi kom hem. nåja. vi shoppade lite också, jag köpte mig en väska, en kort, vit jeansjacka och ett par baggyjeans.

igår var jag också ute på äventyr, med robert. jag körde till bollebygd, robert körde in till göteborg. köpte ett linne och vi köpte varsin iPhone :D jag har inte velat ha en tidigare och jag ville väl egentligen inte ha en igår heller men det blev bara så. och nu är det jätte kul :) sen körde robert till ikea där vi köpte lite strunt och sen körde jag från ikea hem till borås. det var väldigt spännande att köra i göteborg måste jag säga. herregud, jag fattar inte hur folk pallar :O


tisdag

I helgen har mamma, mormor, johan och max varit här i borås och hälsat på mig :) oj vad jag har längtat efter max alltså! mormor har bott på min soffa och mamma mfl har bott på saltemad camping. det har varit jätte kul, vi har varit i ullared, ätit en massa go mat och gjort en liten tripp upp mot uddelvalla för att shoppa loss hos en frisörleverantör, gocciani.

den senaste tiden har jag verkligen gott loss på shopping, hur kul som helst! jag har köpt 4 par skor, ett bäddset i ekologisk satin, en kofta, en skjortklänning, två koftor, en sommarklänning, ett linne, en kavaj, två vardagsklänningar, en sommar "kofta".. ja, massor :)

igår jobbade jag kväll med emma, man kan ju säga att det var spännande. först och främst var det hur mycket som helst att göra och sen mitt i allt gick brandlarmet pga en varmvatten läcka. brandkåret och securitas kom och ja, det var helt sjukt. jag tror aldrig att jag har skakat så mycket haha. nåja..

nu ska jag åka och jobba igen, sen till polisen och hämta mitt pass som jag äntligen har fått göra och sen ikväll blir det vinkväll hos emma :) ha en bra dag!

RSS 2.0