godkväll

det har inte hänt så mycket de senaste dagarna.. jag och linda har varit på motionsrunda på kransmossen, jag har varit på bio med robert och sett änglar och demoner och det var verkligen en besvikelse. jag vill inte direkt rekommendera folk att köpa biobiljetter för att se den. inte alls lika spännande som trailern visar, nejdå,, hyr den kanske när den kommer ut.. men slösa för fasiken inte bort pengarna på biobiljetter.. nicke c har varit här ikväll och kollat film :) alltid är det lika skoj när någon kommer och hälsar på! nu ska jag skutta ner i säng för jag är dötrött efter dagens slit på jobbet, det var verkligen huuuur mycket som helst att göra. men det positiva ät väl att jag aldrig förr har haft så KUL på jobbet som idag :) tjingelíng och god natt.


bollnäs!

nu har det råkat gå några dagar sedan det skrevs något här i bloggen.. vad har hänt då? jo ganska mycket faktiskt! i fredags kom sabina till mig, myspys! senare på kvällen blev det att åka till nickes "stuga" där vi drack gott, hade trevligt framför den öppna spisen och bara umgicks. det blev att vi sov över där och det var skit kul! sen jobbade jag på lördagen och på söndagen packades väskan och jag drog till bollnäs med några arbetskamrater. massor med alkohol, musik, maxmat, innebandy turnering mot en massa maxare från hela sverige. det går inte att beskriva hur roligt jag har haft, helt galet. i love bollnäs haha! guuuud alltså, jag blir helt lycklig bara jag tänker på det. det kommer lite bilder så småningom :) nu ska jag lägga in lite ny musik i min ipod och sen ska jag bara slöa resten av dagen och njuta av tystheten när robert är borta.

ciao! ;)

matfrossa

Robert var så gullig igår, han åkte till resturang peking och köpte käk åt mig för jag var såååå sugen på det. Men när han kom in så kände jag ingen lukt alls och heller ingen smak. Jätte besviken blev jag :( Det är ju helt sjukt att tappa lukt och smak. Det har aldrig hänt mig förut.. Jag har sagt att det har det för att jag knappt har känt något men nu är det verkligen helt borta. Så OJ vad jag ska äta gott när det kommer tillbaka :)

Herrejösses vad jag ska vara glad hädanefter varje dag jag kliver upp ur sängen och jag är frisk. Lättare sagt än gjort men jag ska verkligen försöka.

Jag får sysselsätta mig med att längta till smestern och gran canaria :)klagodag

guuud vad drygt det ääär... tredje dagen jag är hemma nu för att jag är sjuk. pisstråkigt är det. jag är jätte förkyld och har tappat min röst. värktabletterna är slut och den lilla irrirerande febern vägrar försvinna. crap! dålig skit på tv, bara repriser och tv-shop. jag hade planer för idag.. jag skulle träffa linda på stan och sen gå och kolla på jennys cheerleadinguppvisning. men nä, det blir inget med det. jag får sitta här hemma och vara rastlös. jag vill jobba, jag har verkligen inte jobbat sen i onsdags. jag hoppas verkligen att jag blir bättre innan bollnäs.Nu har jag fått nog!

Vad är bäst, dålig vänskap eller ingen alls? Jag har en gammal vän som varit min bästa under en lång tid, fram till nu när jag har fått nog och sagt ifrån. Det känns som en lättnad men samtidigt gör det ont i hela min kropp för att jag saknar henne och har gjort det varenda dag sen vi splittrades och jag flyttade. Jag är ledsen och besviken för att hon inte har någon som helst förståelse för hur jag känner. För vad hon har gjort, hur hon sakta och säkert har knuffat mig längre och längre bort genom att behandla mig dåligt. Jag förstår att hon har gått vidare, att jag har gått vidare och att vi träffas väldigt sällan. Men just på grund av det, då ska man ju passa på, offra en dag eller en halv. Men jag är trött, trött på att jaga, trött på att ge.. för jag får ingenting tillbaka, mindre än inget. Jag är trött på att längta och sakna något i telefonen som inte finns där när jag kommer fram. En vän som har så mycket frågor om vänskap, relationer.. livet. Det sista svaret, det sista rådet jag kommer att ge henne är: "Behandla andra som du själv vill bli behandlad" så kommer du så himla mycket längre än du gör nu.

Det kommer nog dröja väldigt länge innan jag sätter min fot i min gamla stad igen, för som det verkar nu så finns det inte mycket kvar.


RSS 2.0