blogga med mobilen

JAG TESTAR ATT BLOGGA FRÅN MIN IPHONE  JAG KAN BARA SKRIVA MED STORA BOKSTÄVER AV NÅGON KONSTIG ANLEDNING  DUMT  DET FÅR JAG KOLLA UPP  BYTA RAD KAN JAG HELLER INTE! JUST NU LIGGER JAG I SOFFAN OCH ÄR JÄTTE MÄTT EFTER ATT HA GJORT EN SUPERGOD PIZZA OM NI VILL VETA  OCH VAD HAR HÄNT DÅ? JO JAG HAR FYLLT 20 :) SEN VET JAG INTE OM DET HAR HÄNT SÅ MKT MER.. JO JAG HAR FÅTT "HELTID" PÅ JOBBET, SKA PÅ MAXSKOLA I STOCKHOLM OM TVÅ VECKOR OCH DIREKT EFTER DET SÅ ÅKER JAG TILL LULEÅ EN VECKA FÖR ATT SAMLA TANKARNA OCH TRÄFFA MAX OCH SABINA  NU TÄNKER JAG INTE SKRIVA MER FÖR VEM FAN ORKAR LÄSA ETT LÅNGT INLÄGG MED BARA STORA BOKSTÄVER? :) PUSS OCH HEJ

imorgon..

imorgon är det slut på min tonårsperiod, för imorgon fyller jag nämligen 20. imorgon får jag gå på systembolaget. imorgon är det också en fotbollsmatch, elfsborg - BP. imorgon kommer jag att jobba röven av mig. ja, imorgon är en händelserik dag.

jag behöver åka till luleå. jag behöver det. jag behöver reda ut mina tankar. slappna av. jag hatar mitt liv just nu, mitt sätt att leva. vad håller jag på med? egentligen? varför har det blivit såhär?

klockan är inte ens tio än, men nu ska jag gå och lägga mig för att vakna upp tidigt som fan och vara tjugo år gammal.

hejdå tonåren, hejdå bloggen. 

förändringar kräver mod...

ja, jag är ledsen. jag har verkligen inte haft någon som helst ork att skriva något på mer än en månad.

men hej igen! jag hoppas att jag har tagit mig i kragen nu och får tillbaka orken på riktigt.

augusti var ganska händelserik. jag och robert tog oss en roadtrip till luleå för att festa loss på luleåkalaset. blev rätt dött, men det var skönt att få komma hem till luleå. helgen efteråt kom min käre far och hans fru hit till borås för att ta med mig och robert på madonna som spelade på ullevi. det var mäktigt. lite för mycket ståhej, men det var häftigt. och en vecka eller något sådant senare åkte jag och robert till playa del inglés, gran canaria. det var skönt som fan att få komma bort på riktigt, bort från alla man kände, allt jobb osv. det blev mycket sol och bad och lite shopping. kamelsafari blev det också. ja, efter detta blev jag sjuk. det gick över rätt fort men sen hände det en del grejer i mitt lilla liv som gjorde att jag fick magsår och äter nu medicin för detta. kul, ellerhur? mår betydligt mycke bättre nu med mina små blå/orangea piller.

det är mycket som händer nu i mitt liv, i mitt huvud. jag vet inte vad jag vill göra med mitt liv. om jag vill plugga, jobba eller resa?! det är mycket som inte stämmer och NU ska jag börja reda upp saker och ting. för första gången på länge ska jag försöka tänka på mig själv. fundera på vad jag vill. det är jätte jobbigt men nu när jag sitter här och skriver så inser jag hur skönt det är att faktiskt skriva här. så jag ska försöka skriva all skit här.

puss på er

RSS 2.0