härliga vårsol

idag har det varit underbart väder! tråkigt bara att jag inte kunde njuta fullt ut av den härliga solen med min sprängande huvudvärk men vi får väl hoppas på att det kommer fler såna dagar :) kanske hålla tummarna extra hårt för lördag :) jag började dagen med att mysa ner mig i soffan och kolla på SATC-the movie som jag fick av F för ett tag sen. den är ju alltid lika bra! sen fixade jag till mig lite, tog en kort men tuff promenix upp till F's jobb för att sen åka och käka lite lunch på young thai, mums! efter detta fick jag följa med på hans små ärenden. sånt gillar jag, fara och flänga :) sen hem igen, somnade på soffan och vaknade ganska nyss av att fröken forsblom ringde till mig istället för att ringa till malin. men ändå, alltid lika kul att höra en gammal bekant röst :)

nu blir det lite jobb ikväll och lite jobb imorgon, det kan jag väl stå ut med :) på lördag morgon bär det av mot köpenhamn med F. ska bli så jääävla skönt att komma bort från stan! lyckades hitta lite bilder på hotellet, inte riktigt lätt när man inte kommer ihåg vad hotellet heter.. men jag lyckades :)
spontanbesök

pratade med elli för en timma sen och då satt hon och skrev en uppstats till skolan och nu.. nu packar hon för fulla muggar och åker hitåt om en halvtimma. från umeå. det kanske man kan kalla spontant ? :)
fabsi var här precis i telefon-hysterin och käkade lite lunch :)
nu måste jag sätta lite fart med iordning-görandet inför jobbet och intervjuer. ciao!


bakom varje framgångsrik kvinna, står en man och kollar in hennes bak.

shutter island, vad ska jag säga? den var helt okej att se.. inte så bra som jag trodde att den skulle vara bara. så det blev en liten besvikelse måste jag säga.

ledig idag också och det är fortfarande lika trist att vara ledig på vardagar då alla andra jobbar.
tänkte dra mig mot affären och handla lite så jag kan baka :) dumlekakor tänkte jag försöka mig på. kan bli hur kul som helst med tanke på att jag inte ens kan baka pepparkakor.


kom alltid ihåg att du är unik. precis som alla andra.

IDAG är jag ledig! och hur firar jag detta? jo jag ska tvätta, tvätta, tvätta och sen gå till jobbet för att ha pu-samtal med patrik. GOSH vilken rolig ledig dag :D

ikväll blir det väl lite bättre :) bio med fabian.


RSS 2.0