bella min bella :)

Ja, fröken Isabel är min person och varenda minut med henne gör mig glad. Jag har aldrig träffat en människa som skrattar så mycket och är såååå glad hela tiden. Hon är verkligen en solstråle i mörkret. Ville bara skriva det, så ni vet.. typ.

Idag efter jobbet kände vi oss lite hurtiga och planerade en långpromenad.. Så vi pälsade på oss så mycket vi bara kunde tills vi båda kände oss som michelingubbar och gick ut i kylan. Vi stannade på kvantum på vägen och köpte sån sprutgrädde. Sen vidare.. När vi tillslut frös så tänderna nästan trillade av, av allt hackande så gick vi hem till mig och gjorde en stor kastrull med varm choklad med grädde och strössel. Så vi var nog inte så duktiga after all :) sen har vi bara myst i soffan under filtar och kollat på film. Myspys!


det börjar bra iallafall...

när jag och ida flink gjorde staden i onsdags så såg jag dessa godingar...


men jag köpte dom inte.. för jag tänkte att "om dom finns kvar när de stänger så är det meningen att dom vill ha mig som ägare" och sen rann klockan iväg och alla butiker stängde. skit!
och sedan i onsdags har jag pratat och tänkt på dessa snyggingar så jag bad robert åka och kolla om de fanns kvar idag eftersom jag har jobbat hela dagen. och vet ni? They are mine ;) de står och glänser på min redan överfulla skohylla. så nöjd, så nöjd!


2010, nu kör vi!

Känns rätt wierd att vi nu lever på 10-talet.
Nyårsafton var kanon! Jag och gubben var med Linda och Tobias hemma hos Lindas föräldrar och hennes släkt. Mikaela var också där :) Vi hade SÅÅÅ trevligt. Vi åt en riktigt god nyårsmiddag med kalkon och massor, massor med annat. En riktigt god buffé. Vi drack gott, skrattade, skämtade och hade det allmänt mysigt. Vi planerade även våran Thailandresa. Där vid tolvslaget gick vi ut på gatan, kollade upp på alla raketer, smällde några egna och champagnekorkarna flög. Det var en helt perfekt nyårsafton.

Nu är det nya tag och nya löften som ska försöka hållas. Det känns som att det kommer bli ett riktigt bra år :)


RSS 2.0