kul kul...

i torsdags var det playa del åhman som gällde, avskedsfest hos fabian :) jävla kul var det! i fredags jobbade jag stängning och gjorde inget alls på dagen. i lördags åkte jag och robert till almenäs för att sola och bada, jätte mysigt, bara äckligt varmt och sen jobbade jag stängning och blev uppraggad i driven HAHA. fick sluta vid 10 så jag åkte hem till löberg och dealade när grabbarna spelade kort. sen tog vi en taxi till harry´s och festade till det lite. i söndags blev det almenäs igen fast med löberg också. vi köpte med oss pizza och la oss på stranden :) sen åkte jag till jobbet, skulle jobba stängning igen men var tvungen att kila hem eftersom jag höll på att svimma av värmen. igår var jag ledig och slöade hela dagen tills vi åkte till roberts föräldrar och åt "familjemiddag".






sommar

nu är värmen tillbaka, lite jobbigt faktiskt. det blir så jävla varmt i lägenheten så man orkar knappt andas.

robert ringde halv 8 imorse och sa att bilen hade pajjat, han blev stående i landvetter och jim fick komma och hämta honom. kuuul.. alltså den är från -03, den ska fan inte göra så tycker jag. och anledningen till att robert tog den bilen idag var för att han har bestämt träff med en eventuell köpare.. blä...

ikväll ska jag till fabian som ska ha en liten hejdå fest eftersom han ska ta sitt pick och pack och dra till usa.

22 juli

idag har jag namnsdag. roberts mamma plingade på dörren för en stund sen och kom med jätte fina rosor. hur gulligt är inte det? jag har aldrig någonsin fått något eller blivit uppvaktad på en namnsdag förr :)

jag mår svindåligt idag, igen.. fattar inte vad det är. förmodligen äter jag för dåligt och börjar därför må illa. men jag har även haft feber. robert tror att det är något virus..

igårkväll hyrde vi film för att sen åka till löberg. det visade sig att han och mikki redan hade sett den filmen så vi såg "the color of money" istället med tom cruise.

vi har precis sett klart filmen vi hyrde "cloverfield".. handligen är grymt bra och spännande. ett monster i N.Y som gör att dom måste jämna staden med marken. nackdelen med filmen är att den är filmad konstigt, med en liten "handkamera" för att det säkert ska bli mer verkligt. smart tänkt, men man blir helt galet yr i skallen. + att slutet är skit, finner inga andra ord än skit.

tack för idag.

monday

hej och hå, i helgen har det inte hänt något spännande alls..
vi har lite ont om cash nu så vi kan inte göra så mycket, så i fredags var vi bara hemma och kollade på film. i lördags jobbade jag och sen hade vi tvättstuga. igår städade vi hela lägenheten så den blev skinande ren :) gud vad skönt det är att få det gjort, iofs gör vi väl det varje vecka.. men det är så trist att "småstäda" hela tiden utan att egentligen märka någon skillnad.

vi har fått oss ett köksbord nu också, fan i helvete vad fult det är alltså. ett runt bord och fyra stolar som är målat i vitt och himmelblått och stolarna är klädda på dynorna med något jävla mormor-tyg. meeeen... bättre än inget alls :)

robert är jätte duktig, han är ute och springer flera kilometer var och varannan dag.

något som har slagit mig är att vi inte har firat någon ettårsdag :O trist va?

nu ska jag kila ner till ica och köpa ingredienser till middagen. tjarå!

torsdag

hej och hå, fan vad jag mår skit.
fick sova fyra timmar innan jag skulle kliva upp och släpa mig själv till tandläkaren klockan 8. som tur var tog robert en lite sovmorgon och körde mig dit. mådde dåligt som fan redan då..

hon tandläkaren fick jag väääldigt goda nyheter! i västra götalands regionen så har dom förlängt den fria tandvården för ungdomar i två år. så jag behöver inte stå skriven i luleå längre och behöver inte åka dit för att göra "operationen", YEY :)

jag mådde illa som fan när dom höll på att gräva i käften och höll på att spy när dom tog röntgenbilder. när det var över så skyndade jag mig mot södra torget för att ta bussen hem med det värsta illamåendet man kan tänka sig. rusade in genom dörren, kastade in två mackor i micron och började spy som en gris.

blir inget jobb för mig idag, mår illa hela tiden så det är ingen idé. sen är det väl inte så bra att jobba på en resturang när man har spytt ?

fick en förfrågan om att fara och jobba i trollhättan men meliha gör det istället så tar jag hennes pass här i borås istället.


onsdag

helt sjukt trött är jag, kom hem halv 3 inatt efter en lååång dag på jobbet. och värre kommer det bli efter idag.. och i morgon..

trist att dagen började som den har gjort.. hade svårt för att sova eftersom folk klipper gräset utanför fönstret typ + att det hände en olycka igår på liseberg, en karusell föll till marken och en massa folk skadades.. linda, tobias, mikki och nicke var där och mikki svarar inte på mitt sms, jag blir ju orolig.. sen är jag lite ledsen på robert som beter sig dumt...

jag vill ha min plåååånbok typ NU.. den här hos nicke, glömde den där i måndags.

nej nu ska jag lyssna på katy perry - i kissed a girl och komma iform :) bästa låten just nu!

måndag

vart är sommaren om jag får fråga?

igår var jag ledig så vi städade lägenheten och tvättade.. 9 maskiner :O
vi åkte också in till stan och tog en fika på café viskan med roberts bror och hans flickvän. träffade linda och palle där också :)

idag är jag också ledig med jobbar tisdag, onsdag och torsdag natt.. men sen är jag ledig i fem dagar :D YEY!

VAD HÄNDER I LULEÅ ?


lördag

robert är nere på kransmossen och tar en joggingtur medan jag sitter och slöar i soffan hahah :)

stannade som sagt hemma igår, hade migrän och mådde skit. vi såg en film som heter funny games.. alla som har tänkt att se den filmen, tänk om! det var den värsta rullen jag har sett EVER!

vill inte jobba ikväll...


fredag fredag fredag

ska jobba snart och jag är grymt trött.. orkar inte jobba idag och värre kommer det bli imorgon då jag har stängning! idag jobbar jag bara tolv till fyra så det är rätt chill.

veckan har gått fort, robert hämtade den nya bilen i tisdags och i onsdags fotade vi den gamla och satte ut på annons. nicke c kom till oss också och kollade på lägenheten. han har nyss kommit hem från australien efter ett halvår så det var ganska kul att se han igen :) igår drog jag till mikki efter jobbet, vi fixade till oss, drack en cider och drog sen in till stan för att se adam tensta. men hon drog så jag hängde med robert, löberg, franson, bobban och nicke c en stund istället. sen drog jag och robert hem. klockan drog iväg.

idag är jag bjuden på tobbes 20års fest och en massa från jobbet ska dit.. men jag ska nog stanna hemma ikväll. det kommer en snubbe och ska kolla på bilen + att jag känner att jag vill vara med robert ikväll.

imorgon har löberg födelsedagsfest och jag missar det för jag jobbar.. kul jul!

nej, dags att sminka sig lite innan jobbet. tjarååå! :)

tjabba tjena hallå

OJ nu var det länge sen jag skrev. Mamma har ju varit här + att jag har jobbat en del så det har liksom inte funnits någon tid.

I onsdags var vi som sagt på Liseberg och åkte lite karusell, Max fick åka till han inte ville åka något mer :) I torsdags låg vi och pressade på alidebergsbadet innan jobbet och efter jobbet såg jag och R Amanda Jenssen. Gud vad bra hon är! Efter det gick vi till Thai Silk och drack en massa goa drinkar med Mikki, Nicke, Franson och Sandra. Hur trevligt som helst. I fredags var R hemma från jobbet och gick på djurparken med oss, sen jobb för min del. I lördags efter mitt jobb så åkte vi och käkade på Jensens och våra päron möttes för första gången. Gick bättre än jag trodde faktiskt :) Haha! Och efter middagen åkte mamma och dom hem. Slut på det roliga.

Igår åkte jag och Robert till Ikea för jag skulle köpa en säng hahah :) Klarar verkligen inte av Roberts säng längre, den är för liten och för mjuk. Så det blev 180x200.

Men vet ni en sak? Jag ÄLSKAR min gulleplutt :)

Lite bilder kommer snart :)

äntligen solsken

mamma tog med sig vädret :) thanks!

i måndags var jag på stan med nicke, gick till frissan och fick för mig att klippa av mig allt hår typ.. så nu har jag bara till axlarna :S sen drog vi till mikki och spelade chicago och sen kom mamma. vi hjälpte dom att komma iordning på campingen och sen for vi hem till oss.. mamma sa WOW om lägenheten :)

igår visade jag stan för mammut och shoppade lite. fick mig en hårtork från toni&guy :D FAN vad jag ska torka håret haha! och lite annat smått och gott. BBQ på campingen sen när robert kom. vi bestämde att familjerna ska träffas på lördag, shit vad jag är nervös

men jag skriver mer sen. ska dra till badet nu och sen jobb och sen liseberg. ha det!

RSS 2.0