festlig fredag

Igår fyllde Robert år och idag fyller Emma år, blir fest hos henne ikväll. Igår tog vi det rätt lugnt, jag jobbade rätt länge. Vi köpte mat på alléterassen och kollade sen på en fruktansvärd film.

Jag har ingen telefon :S Glömde den i bilen igår och Robert glömde hämta den imorse. Så den är just nu i Göteborg och rantar runt. Känner mig halv utan den, hemskt va?

Nu går vi tillbaka till våra husdjur, silverfiskhelvetena... Demonerna! Dom är tillbaka, ännu större än tidigare! Nu börjar jag bli trött på detta. Dom får fan komma och ta bort dom nu!

Jag kan ha kommit på var dom kommer ifrån.. Våran lägenhet ligger på bottenvåningen och vi har en tvättsuga och en massa vattenledningar som går under sovrumsgolvet. Det kan ju vara en förklaring till varför dom finns i sovrummet? Det kan finnas en läcka och en fuktskada undergolvet...? Hur låter det? För det värsta är att dom ALDRIG kommer upp ur avloppen i badrummet, utan dom kommer upp ur listerna i sovrummet, hallen och ur listen in till badrummet.. Aldrig någon annan stans. Jag och R får gå tillsammans till hyresvärden och ta upp detta. Litar inte på att R kan förklara haha! Han lär väl säga "dom har kommit tillbaka" punkt.

Nej nu ska jag göra mig klar för el jåbo. HEJS!


hola!

nu har det gått några dagar sedan jag skrev sist. självklart tog min otur inte slut, jag och r åkte till la copita för att äta en god och romantisk middag i onsdags. morgonen eftter fick jag sån fruktansvärd kramp i magen och kunde inte åka till jobbet. sen började jag spy. fy fan alltså.. jag vet inte om det var en matförgifting (musslorna kändes inte så bra) eller en slags magsjuka.. men något var det iallafall. det var det värsta jag har varit med om som har med magen att göra. usch!

denna vackan jobbar jag stängning, jobbigt men samtidigt kul och bra med pengar.
snart fyller robert år, gammelgubben :)

nåja, nu ska jag kolla på någon smaskig film och sen åka till jobbet igen.
adios!

jag är såååå pinsam

hur kan man glömma tampisar hemma när man vet att lingonveckan ska börja idag? va? kan någon svara på det? hur man kan vara så dum.. gud vad pinsamt! som tur var har jag min söta bella som kom med några till mig. tack!

igår skar jag mig i fingret ganska rejält.. vi har köpt nya knivar och lite avokado, ingen bra kombination med nyvakenhet kan jag säga. det är inte första gången jag skär mig heller när jag ska skära avokado. varför lär jag mig inte att vara mer försiktig? det gör iallafall ont så in i helvete. trodde jag skulle svimma igår när det hände.. jag har aldrig sett det komma så mycket blod från min kropp på en och samma gång. usch! i panik försökte jag ringa robert som klickade mig eftersom han satt i möte.. sen mamma.. "nå, vad vill du? jag har inte tid. ring sen!" och när jag ringde till jobbet visste jag inte om jag hade fingertoppen kvar, jag grät och kunde inte få ur mig vad som hade hänt hahah. fan vad tragiskt!

nåja, hoppas min otur går över i tur snart. det skulle jag behöva.

gran canaria it is!

Ja, nu har vi bestämt oss för Playa del Inglés. Vi åker den 19/9, ja det är ett tag kvar :(

Personalmötet var ganska nyttigt för mig men förbannat tråkigt.. Att sitta och lyssna på information och utbildning i 8 timmar är ganska mycket. Tidigare personalmöten jag varit på har bara varit en timma eller två. Nåja, det är över nu iallafall. Maten på GOA var sådär.. Inget stort fan av Indiskt kök..

Annars har det inte hänt så mycket de senaste dagarna, är jävligt trött idag eftersom jag jobbade kväll igår och dag idag..
Kanske händer det något skoj i veckan som man man skriva om, men för tillfället är det helt dött.

Nu ska jag bara ligga och slöa i soffan resten av kvällen och sen sooooova heeeela natten. Hej och hå!

personalmöte hela dagen!

Igår var vi på Resia och pratade lite. Det blir nog att vi sticker till Playa del Inglés en vecka eller så. Har ju varit där förut och gillade det enormt mycket. Men då åkte jag med hela familjen och var typ 12 eller något. Ni vet, alla ska komma överens.. Och det brukar inte sluta så fint. Jag vill gärna ge det ett nytt försök :)

Idag är det personalmöte hela dagen i olika steg. Först ska vi träffas någonstans som jag inte vet var det är, jag och Bella skulle kila dit tillsammans.. men jag får för tusan inte tag i henne :S Rotundan hette det tror jag. Det mötet är till för alla kökschefer och trainees mfl. Och senare är det ett till möte på Resturangbaren då alla extraanställda också ska vara med. Lite utbildning osv. Senare ska vi på middag på GOA och äta indiskt. Japp, så ser det ut för mig idag.. DVS om jag hittar dit, annars är jag körd :)

Hejs!

I DID IT!!!

Jag klarade provet, wiee! Efter allt slit klarade jag provet med alla rätt :D

Toby från jobbet ringde just och frågade om jag kunde hoppa in och jobba idag, självklart kan jag det! På min enda lediga dag... Imorgon är det personalmöten hela dagen och sedan middag på GOA. Och sen jobbar jag typ 8 dagar i rad. Mycket pengar iaf.

R ska åka tidigare från jobbet idag så vi kan åka till resebyrån och kolla på lite resor i sommar :)

Ciao!

RSS 2.0