en dag närmnare provet...

och jag har lite ångest för att jag inte pluggade ett piss igår.

Jag träffade Lea igår och det var jätte kul verkligen. Vi pratade och pratade, vi gick runt i affärer och letade efter en festklänning till hoina. Jag gjorde ett kap, jag köpte en jacka på H&M som jag betalade 92,50 för :) typ iaf.. Jag hade ett presentkort på H&M på 300 någonting, en bonuscheck på 50 och ett cluberbjudande på 50 kr rabatt när man handlar för minst 300 kr.

Senare på kvällen blev det pannkakor och filmmys med R :)
Nu ska jag ta något att stoppa i magen och sen plugga innan jag sticker till friskis. Have a nice day!






äntligen är dagen kommen...

Ledig idag, yippe! Denna vecka har varit en mardröm. Massor av känslor som lagrats och förvarats på en hylla under en lång tid har rasat. Det kan väl vara en positiv sak, jag menar att allt kommer samtidigt och sen är det bra igen ?
Nåja, traineeprovet är på tisdag och jag är huur nervös som helst. Bråk och tjafs på jobbet, bråk och tjafs hemma och dålig sömn samt nervositeten inför provet är det som har brytit ner mig totalt.

Men idag mina vänner, idag är en alldeles speciell dag.. Jag ska träffa LEA om typ två timmar och det ska bli huuuuur kul som helst! Hon klev in på mitt jobb för några veckor sen och då hade jag inte träffat henne på kanske 2 år? Det ska iaf bli jätte kul att sätta sig på något mysigt fik och catcha upp lite (eller mkt rättare sagt) och prata gamla minnen och så.

Vaknade imorse när R åkte till jobbet och kunde inte somna om och tänkte såhär.. Varför ska jag ligga och pressa i sängen och ödsla tid på att försöka sova när min kropp inte vill ? Så jag städar hela lägenheten istället och får något vettigt gjort... Sova kan jag göra sen ikväll när jag är trött :)

Matti skickade över två låtar till min mobil som jag bara inte kan sluta lyssna på, dem är hur bra som helst. Han lovade att bränna en skiva till mig.. så.. Matti, var är den? Jag dör! :)

Nu ska jag göra det sista här hemma.. Typ bädda sängen och rätta till alla våra nya fina kuddar i soffan :)

By the way.. Jag har inte skrivit något om alla hjärtans dag va? Nope, då gör jag det nu en kortis!

Jag hade alla hjärtans dag hela veckan kan jag säga :)

Lite bakgrundsinfo bara..  Jag har ALDRIG haft en bra alla hjärtans dag. För det mesta har jag varit deprimerad och sur haha. Bråk med tidigare pojkvänner och gjort slut..  Ja, lite så..

Och nu är det ju så att jag faktiskt har en pojkvän som jag älskar mest av allt, så varför inte göra något för honom?

På morgonen fick han frukost på sängen - en bricka med kaffe, löjromstoast formade som hjärtan, kakor formade som hjätan, babyrosor, en nalle och ett fint kort med en dikt som beskriver hur mycket jag älskar honom.

Efter en stund fick han ett kort av mig där det stod "Let the game begin". Jag hade alltså en massa kort placerade på olika ställen i hela lägenheten. Dessa kort bestod av rim och ledtrådar som ledde till nästa ledtråd som senare ledde honom till lite presenter med ännu mer roliga rim. (Jag har ALDRIG rimmat i hela mitt liv, men detta blev rätt bra faktiskt, haha!) Under dagen gjorde vi inte så mycket eftersom jag inte ville att han skulle förvänta sig mer. Men mot kvällen tog tag fram kläder till honom och sa att vi skulle åka. När vi var inne i stan så gick vi runt i cirklar så han inte skulle ana var vi var påväg. Jag hade i förväg köpt de bästa biobiljetterna till Benjamin Button (som vi båda ville se) och till slut stannade förvirringen utanför bion.

The best valentines day ever! :)

strumpor

Igår var jag ute och rantade med Emma.. Fixade nytt recept på p-ring (förlåt om jag blir lite för intim) men jag rekommenderar det till alla verkligen! Det är såå mycket bättre än p-piller och all annan skit. Man får påminnelse på sms när man ska byta ring om man aktiverar koden på förpackningen på internet. Huuur gött som helst!

Både jag och Emma hade världens mensvärk så mycket till shopping orkades inte med. Vi käkade på Subway och sen gick vi till H&M där jag köpte strumpor och ett sött litet diadem med en liten rosett (inte riktigt min stil, men vad tusan :)...
Anyway, H&M's strumpor är ju verkligen bäst alltså.. Dom är sköna, tunna och håller länge. Billiga också såklart och dom finns i en massa skojjiga färger. Kööööp :)

Den här veckan jobbar jag stängning, dötrist.. Men det är bra med pengar och det kan jag ju behöva :S
Får se om Emma orkar träffa mig i knalleland innan vi börjar.

Laddade ner alla avsnitt av Lipstick Jungle igårkväll som jag sett nu hela förmiddagen, det är ju såå bra!
Ska nog glo på ett till avsnitt nu innan det är dags att dra sig.

Hej så länge!

HRF - Hotell och Resturang facket.

Ja, vad säger man.. Har äntligen en ledig dag från jobbet. Började med att fixa och vika tvätten som vi tvättade igårkväll. Skönt att få det gjort.

Jag har funderat en del nu på min lönesituation. Jag tjänar alldeles för dåligt trots att jag jobbar nästan varje dag. Problemet är de korta passen. Men nu ska det bli ändring. Jag är alldeles för snäll, jag går på rast eller går hem för att det ska gynna företaget. Men jag då? Vad får jag? Får jag någon bonus för att jag sparar en massa timmar? Tårta? Ja, ibland blir det tårta som jag aldrig ens har sett. Nej, den går åt till alla hungriga extrajobbare. Jag verkar vara bitter men så är inte fallet. Jag blir bara frustrerad när det inte går rätt till, när det inte är rättvist.
Har suttit en stund nu och kollat på HRF's hemsida och kollat vad som gäller. Jag ska nog gå med. Det är ju aldrig fel att få med i facket, ellerhur :)

Sen har jag lite mer klagomål. Friskis & Svettis, vad är det för skit egentligen? Man köper träningskort för tusentals kronor men kan inte träna. Det finns typ 3 aerobic pass i veckan och 7000 medlemmar. Hur fan har dom tänkt att det ska gå ihop? Det finns 50 platser per pass x 3 = 150 personer i veckan kan träna aerobics av 7000 (?!) Tänk er hur det ser ut på gymmet där det inte finns bergränsat antal platser. Igår efter jobbet åkte vi till Friskis för att träna på gymmet, yeah right! Det finns typ 6 eller 7 löpband och alla var upptagna i 1,5 timma. Man får stå och vänta och bli kall och stel innan man får tillgång till den maskin man vill åt. Det är helt sjukt! Det går ju inte att träna. Dessutom kan man bara boka tre gånger i veckan och schemat släpps bara vecka för vecka. Det här går ju inte..

Nej nu ska jag dra mig in till stan. Ha det gött!

RSS 2.0