godkväll

satanshelvetesjävlaskit jobb alltså. man mår så jävla kasst när man slutar och kommer hem att man bara vill spy. jävla ont i fötterna får man. meeeeen... jag ska sluta klaga, jag får väl vara glad att jag har ett jobb iallafall.

igår efter jobbet hade världens bästa sambo gjort middag till världens mest livströtta mig.. sen tillfixning för att träffa nicke och micaela för att dricka cosmos på spaghetti.. efter det gick vi på bio och så sex and the city the movie. VÄRLDENS BÄSTA FILM!!! :)

idag har jag jobbat (igen) och stått i och sen har jag och världens bästa gubbe bara varit hemma och myst framför tv'n.

imorgon ska jag dra med nicke på stan, ska till frissan och fräscha till mig lite. sen på kvälla kommer mammut :) det kommer bli en hektisk vecka, tufft att guida mamma och hitta på en massa grejs samtidigt som jag jobbar mycket nästa vecka. är ledig måndag och tisdag iallafall. jösses vad mina fötter är tacksamma för det, hallelujah!

robert ligger och sover och jag hör hans tunga andetag ända in i vardagsrummet, och sovrumsdörren är stängd :)
sötnosen min :) det positiva med jobbet är att jag verkligen uppskattar hans närvaro mer.

jag måste bara säga att sambolivet är tusen gånger bättre än jag trodde! det är underbart. hur kan folk ens säga att det är ett helvete? visst är man osams ibland om småsaker men det är ändå helt underbart.

nu ska jag dricka upp mitt halvgoda rosévin och sen krypa ner hos min älskling. ha det gött!

27/6-08

Alltså shit pommes frites, det är fredag idag :O Det känns som att det är typ.. tisdag!

Nåja, i onsdags hade jag som sagt min första arbetsdag och det gick väl bra tror jag. Jävligt mycket att lära sig på jävligt kort tid. Jag kommer att leta vidare efter andra jobb. Personalen är stört skön, men arbetstiderna är inte dom bästa och inte lönen heller.

Mamma & c/o kommer på måndag, fatta hur mycket jag längtar :O

Nu ska jag diska och plocka undan lite, sen duscha och sticka iväg en sväng med Mikki innan jag börjar jobba.

Ciao!


godmorgon

nu halvligger jag i soffan med benen ut på divanen med täcket runt mig och datorn i famnen. har sovit väldigt oroligt inatt och drömt lite mardrömmar om jobbet. jag vill verkligen inte. jag oroar mig säkert i onödan, men det känns som att jag redan ska kunna allt. blä...

jag är lite fundersam över hur jag ska göra med bussen dit.. jag måste byta buss på södra torget och antingen tar jag ettan mot sjöbo och hoppar av i knalleland för att sen gå en lång bit eller så tar jag trean mot almenäs som faktiskt ska gå förbi borås arena (där jag jobbar). men den bussen har jag aldrig åkt och vet inte vart jag ska hoppa av. tänk om bussen tar värsta konstiga vägen dit och jag missar hållplatsen? jobbigt det här.. och det tokigaste.. jag betalar bussen med mobilen :O what?!

aaaah, vilken buss ska jag ta?

dags för frulle, vi hörs!


sista lediga dagen

ja, imorgon börjar jag jobba.. inte heltid men jag gör något iallafall. men fan, jag vill inte!

måste bara säga att jag blir jätte glad av kommentarerna som har börjat trilla in nu, trodde det var dags att lägga ner bloggandet för en stund när det var dött :)

har legat i sängen hela morgonen och funderat en hel del.. jag vill åka hem (varför säger jag hem? det här ska vara mitt hem nu) jag vill åka till luleå en vända men jag har inte nog med cash för det.

livet i luleå är så mycket enklare än här. där vet man vad man tycker om och inte, vilka människor man bör undvika och inte, vilka som är falska, vilka som tycker om en och inte. här däremot vet man ingenting. och visst, man kanske inte kan bo här i två veckor och förvänta sig att man ska veta allt om alla.. men jag har varit här ganska mycket det senaste året och fattat tycke och bildat mig en uppfattning om vissa, som inte alls stämmer längre.

det är inte lätt att flytta genom hela sverige och bara dyka in i en massa intriger och bullshit. men det är bara att bita ihop. falska människor med pålar i röven ska inte få förstöra för mig.

för övrigt fick vi en hel del gjort här hemma igår, vi dammsög, skurade, dammtorkade, sorterade tvätt, och handlade mat. man måste verkligen städa hela tiden här, fattar inte vart allt damm kommer ifrån. varannan dag får man gå och torka lite här och var.

tjarå!

midsommar

I fredagsmorse packades väskorna. Vi hämtade upp Mikki och Löberg och drog sedan iväg mot Varberg.
Vi bodde i Fransons stuga och jag måste säga att det har varit trevligt. Vissa stunder har väl varit sådär.. Robert var sur som en citron när vi skulle åka vilket inte var så skoj.. Jag har varit lite lättirriterad med jämna mellanrum. Ja, alla som var med i helgen har haft iallafall två sura stunder.

Vi har grillat, spelat kubb, minigolf, druckit en massa goa drinkar och umgåtts.. Svårt att beskriva!
Måste däremot säga att Vargerg är helt galet fint, stranden är amazing. Åk dit :D

Nu ska jag gå ner på affären och köpa cigg. Vi hörs :)


sverige-ryssland

usch vilken fruktansvärd match..

dagen började med att jag mötte upp mikki på södra torget för att ta bussen till sjöbo där hon bor. sen åkte vi ner till stan igen, käkade lite snabbt på mcdonalds och gick sen och kollade efter en klänning som jag kan ha på mig imorgon. robert kom och hämtade mig och vi for hem lite snabbt och fixade till oss.

vi åkte in till göteborg, till roberts jobb där vi blev påtvingade sverigetröjor och bärs. efter en stund åkte vi till ett ställe på avenyn som heter ruby. nice place! trerättersmiddag, inte helt fel.. trist bara att sverige förlorade :(

nu ska jag bara ligga och slöa i soffan tills jag kommer på något bättre. ciao!

nklasjflmakmöfpksöjk

I lördags hade vi fest som inleddes med sverigematchen. Trögstartat måste jag säga med tanke på att sverige förlorade mot spanien och humören försvann från vissa. Men efter en stund var det full rulle igen :) Festen fortsatte sen på Trädgår´n för mig och Mikki medans grabbarna stack till Vimmel.

Söndag, måndag och idag har väl flytit på rätt bra. Har väl varit sysselsatt hela tiden så någon fruktansvärd hemlängtan har inte kommit och spökat ännu.

Jag och Mikki sprang i stan och knalleland i 7 timmar igår, gissa om jag hade ont i fötterna när jag kom hem?
Dessutom så fick jag en stilettklack nertryckt mitt på foten i lördags också så det gör ju inte saken bättre när man har ett fett blåmärke som är uppsvällt :)

Nu sitter Mikki och Niklas här i soffan med oss och kollar på Arn (fyfan vilken kass film, därför jag sitter med datorn i famnen) Men jag ska la kanske vara lite social också..

Puss och kram


i'm out

hallå i lådan, har inte kunnat skriva på ett tag beroende på flytten och att bloggen varit knäpp.

studenten var skoj, johanna spydde och marie fick kräk på klänningen. sorgligt att säga hejdå till alla underbara och idiotiska klasskamrater :) fan vad jag kommer sakna alla puckon alltså.

dagen efter studenten hade jag hejdå-fika och party. vilket misslyckande alltså. vi var fyra pers som drack hah. nåja. att säga hejdå till jimmy, sabina och elli var nog det jobbigaste. förutom pappa och hans fru som grät :(

i lördags åkte vi, med skåpbil och släp. stannade och sov hos farmor i ö-vik och fortsatte sedan resan neråt. vi var framme vid två-tden söndag natt. då upptäckte vi att vi hade myror i hela lägenheten som är min största fobi. kul jul! inspecta fick komma och bespruta lägenheten.

så i veckan har vi fixat och donat här hemma, mycket är klart men långt ifrån allt. i tisdags hängde vi med niklas och mikaela på spaghetti, kollade sverigematchen och drack gott. en liten sväng ute på swing blev det också där vi dansade och drack ännu mer. bobban och osten var där, kul att se dom också. riktigt kul kväll.
onsdag: fixa hemma och sen kom niklas och mikki till oss och vi hade filmkväll med pizza och grönsaker+dip.

igår var jag på arbetsintervju och fick jobbet, på max.. inte glammigt direkt men bättre än något alls tills visare. sen gick vi på bio med nicke och mikki, såg the happening. ganska bra film, se den.

idag ska vi väl bara fixa iordning här eftersom det blir lite party här imorgon, sverigematch ju :)




JAG ÄR FRIIIIIII........

för jag har tagit studenten, för jag har tagit studenten, för jag har tagit studeeeeeeeeenteeeeen, fyfan va jag är bra!!!
tårarna har sprutat hela dagen med jämna mellanrum.

fick en studentpresent av pappa, 10 000 jävla kronor :O snacka om att tårarna började forsa när jag insåg hur många nollor det var egentligen!!!

hinner inte skriva mer nu, det får bli imorgon för nu är det FEEEEEEEEEEEEEEST :D



image117

hej och hå

balen är över och packningen är klar kan man väl säga, lite kläder och sånt bara är kvar. bara studenten kvar nu, imorgon.

balen var en besvikelse, hemskt hur folk beter sig alltså. det är en bal, inte nån jävla supartävling och det handlar inte om att slå rekord i att vara otrevlig heller.

idag ska jag och robert åka iväg till återvinningen och slänga skräp, sen handla en massa mat. avslutningspicknick med klassen har jag också, hoppas det går fort :P


hittade en liten en liten bild från balen som madde har tagit, så jag bjussar på den :)

image116


psykbryt

igår kom robert, idag har jag jobbat min sista dag på jobbet och nu mår jag skit.
bal imorgon och allt är bara kaos. gjorde ögonfransförlängning idag som gör att jag ser ut som en skelögd flodhäst eller nå. håret är typ svart och jag är en blekfis. har inte haft tid att sola en enda gång.
har inga smycken som passar ihop med klänningen och allt är bara blä...

RSS 2.0