jul jul, (o)strålande jul...

Firat jul hemma hos Roberts föräldrar för andra året i rad.
Det känns ju lite sådär..
Man saknar ju sin egna familj rätt rejält and that kinda sucks!
Jag saknar att få ett riktigt julbord, där man kan plocka vad man vill, hur mycket man vill och bli så mätt att man nästan, bara nästan inte orkar öppna sina julklappar.
Men jag ska inte sura över det :) Visst är det kul också att få kaffekoppar, två år i rad som får stå och se fina och orörda ut när man inte dricker kaffe :) Haha, nej jag ska sluta nu. Tycker bara det är kul, förmodligen bara jag som tycker det.
Men jag är faktiskt glad över att jag inte behövde sitta själv i min lägenhet och äta 3kg julskinka som Robert tillagade natten till igår. Han ska ha beröm verkligen, har aldrig ätit en godare. Och jag som inte äter skinka eller ens så mycket kött i vanliga fall.

Hade en ryslig feber igår hela dagen, inte alls så kul eftersom jag skulle på fest hos Tobias och Linda. Tänkte först inte gå, men sen kom Robert och Nicke C hem till mig och skulle hämta en flaska alkohol och lyckades få med mig ändå :) Det var MYCKET trevligt och blev bjuden hem till Linda på nyårsafton för att fira med hennes familj. Mysigt :) Åkte därifrån ganska tidigt med tanke på att jag skulle jobba idag. Men jag, R och Nicke tog en vända i driven på McDonalds och åkte hem till mig och frossade. Sen bedtime.

Nu ska jag snart åka till R och kolla på en film eller något. Kan ju vara kul att vara där ibland också :)
Tänkte åka och köpa lite mjölk och bröd eftersom kylen endast innehåller en fet skinka och ingenting annat. Haha det är ganska tragiskt att jag måste kolla om det finns nog med pengar till att ens köpa mjölk haha, och ändå är det två veckor kvar till lön. Nåja, nu ska jag kila. Puss och kram banan!

fredag och snart jul

vet ni vad som gjorde min dag idag? det var att jag läste ett inlägg på min käre arbetskamrats blogg. http://addme.blogg.se


idag är det fredag och jag jobbar stängning med walid tror jag. tråkigt med stängning men lite kul och annorlunda att jobba med walid eftersom han inte jobbar så ofta. och dessutom jobbar ida the flink halva kvällen :)
jag kommer inte få många timmars sömn inatt för jag och robban ska åka till ullared imorgonbitti, vid sju typ. och låt oss säga att jag slutar jobba 02:00, somnar 03:00 och kliver upp 06:30. gudars vad pigg och glad jag kommer vara, NOT! efter detta ska jag ha en liten förfest hemma hos mig för att sedan dra vidare mot fabian och axels "häller ner oss/max re-union - party" galet kul hoppas jag på.

annars då? jo vi har faktiskt ett vitt borås just nu. snön ligger så fint och vilar på marken, något deprimerad med vetskapen att det kommer försvinna inom de närmsta dagarna. nåja, man får njuta så länge det varar.
fick en förbaskat kass lön, igen! värre än sist och ännu värre när man tänker på nyårsfest (vilja ha en ny klänning) och köpa julklappar. betala räkningarna. kul jul kan man väl säga.

så nu måste jag lyfta på röven och städa lite inför morgondagens partaj, för när ska jag annars hinna med detta?
puss och kram från hon-som-måste-äta-nudlar-istället-för-julbord :)

mamma, kära mamma :)

mamma är här i helgen, åker hem imorgon :(
vi har haft det mysigt iaf och ännu mera mys blir det ikväll, vi ska på bio och se new moon.. finally!

jag har fått lite tidiga julklappar av mammsen nu när hon är här. en soffa, soffbord, micro, dvd, skor, smink, uppfyllt kylskåp och frys, sängkläder, adventsljusstake och lite sånt :) nu har jag nästan allt jag behöver, gud vad mamma är bra!


RSS 2.0