091015

Har det hänt något nytt? Mja, inte så mycket..
Fabian har fått komma ut från sjukhuset, eller rättare sagt, han behöver inte ligga där över nätterna.
Men dom vet fortfarande inte vad det är för fel på han.
Sen har jag och Robert gjort slut.
Och det blev inte någon maxskola denna vecka utan det blir 28-30/10 istället.
Jag åker till Luleå imorgon.

Nu ska jag åka till jobbet strax, så ni får ha det så bra så länge.


091010

What's new? Jo, New York resan med pappa är nu bokad, 19 maj bär det av mot den stora staden. Sen är det inte många dagar kvar nu till jag åker uppåt i landet. På tisdag åker jag till Stockholm, på "maxskola" och på torsdag åker jag till mitt kära Luleå. Det ska bli så FÖRBANNAT skönt att få komma hem en liten sväng, att få ha lite semester, att bara få vara.

Jag har jobbat som en galning hela veckan och Fabian har legat på sjukhus sen i måndags, det är hemskt. Eller ja, han fick permis igår och ska läggas in på måndag igen. Men där har jag suttit litegranna, på sjukhuset i veckan. Igår kom han till jobbet när jag slutade, vi käkade och sen åkte vi till hans kompis och hans flickvän och kollade på Idol och drack lite vin. Mycket trevligt. När jag kom hem så stendäckade jag på soffan.

Ikväll jobbar jag och det ska inte alls bli kul. Kanske lite :) Men visst hade jag hellre varit ledig ikväll.

Så ja hörrni, det är väl det som är nytt just nu ;) Ha det!

söndagstråk...

min käre far har varit här hos mig i helgen. han kom i fredags men då hann vi inte ses så mycket eftersom jag jobbade kväll. igår traskade vi runt i knalleland och shoppade lite efter det åkte vi hem och vilade innan vi ryckte upp oss för att gå till oliven och äta gott. det var riktigt trevligt, vi pratade om new york ganska mycket eftersom jag och pappsen ska åka dit i maj. idag har vi inte alls gjort mycket. kollat på lite film och ätit en gigantisk brunch. pappa åkte nyss och det var ju trist att han inte var här längre, men samtidigt åker jag ju till luleå om inte så länge så vi hinner ses mer då.

resten av dagen då? jo jag har tvätt tid, så det är väl det jag ska syssla med förutom att trycka i mig en massa pez som man blir sockerhög av. hejs.

RSS 2.0