jul, jul, jul...

våra husdjur är så gott som borta. inspecta besprutade sovrummet och sen dess har vi inte sett en enda där inne. men däremot i badrummet har det dykt upp en och annan. jag hade för mig att silverfisk mest fanns i lite äldre hus. våran lägenhet  är väldigt ny, men det kanske inte har någon betydelse. nåja, dom är borta nu iallafall. och det är huuuur skönt som helst :)

julen firade vi hos roberts föräldrar och ja, det var väl sådär.. på juldagen hade jag feber och orkade inte gå ut med linda och alexandra så vi var bara hemma och kollade på film och käkade en liten buffé med ALLT möjligt gott. lite tapas, grönsaker med dip, ost mm. jätte mysigt :)

igår var vi och trängdes på rean. det är helt sjukt hur tjejer beter sig alltså.. tar med sig huuur mycket kläder som helst in i provrummet, slänger allt på golvet, trampar på allt och skjuter undan allt med skitiga skor in i hörnet och kommer sedan på att "näe, jag vill inte ha något av detta" och lämnar allt bara där nersmutsat på golvet, intryckt i hörnet inne i provhytten. stackars stackars stackars personalen säger jag.. måste alla vara så hysteriska bara för att det är rea? snälla nån, dom rear ju ändå inte ut något speciellt :S nåja.. vi handlade iallafall en hel del igår.. bland annat en julgran på hemtex :) hur bra som helst. innan jul kostade den 599:- och vi köpte den för 99:-
vi hade ingen gran i år eftersom vi inte kunde komma överens om vi skulle ha en riktig gran eller en fusk :) och nu fick jag min vilja igenom till nästa år :) yey! lite senare på kvällen åkte vi till christofer och annelie, elisabeth och oscar kom också. vi åkte och hyrde film och köpte käk på peking som vi tog med oss till dom. jätte kul kväll :)

idag blir det jobb igen efter tre sköna dagar av ledighet, men jag behöver pengar efter allt julhandlande :)

just ja, förra lördagen blev jag fotograferad på model lab i göteborg. kanske ska lägga upp some pics :)











ÄNTLIGEN!!!

Våra husdjur blir mer och mer modiga, vi ser fler och fler vara ute och promenera på vårat sovrumsgolv. Har till och med gått så långt att jag drömmer om dessa små äckelpäckel. Dom stod kanske 10-15 st på rad och en stor fisk mittemot och körde lite aerobics. Sjuk dröm! Anyway, jag fick nog imorse av att hyresvärden inte hört av sig så jag fick R att ringa dit idag. Finally... imorgon, måndag eller tisdag blir det. Då kommer Inspecta och besprutar. YEY! Inte för att jag tror det hjälper långsiktigt men jag tar vad jag får :)


I måndags var vi några från jobbet + Robert och spelade Laserdome. JÄTTEKUL! Verkligen! Det vill jag göra om, flera gånger. Efter det åkte vi till Burger King och käkade, göttans ;)

På lördag ska jag och Emma in till Göteborg och bli fotograferade, ska bli riktigt skoj faktiskt.

Nu ska jag förbereda min lunch till jobbet för tiden börjar dra ihop sig nu. Ha det!

se på fan...

snön har kommit :) imorse öste det ner när R åkte till jobbet. vill inte bli föör glad eftersom det förmodligen kommer regna bort till ikväll.


är ledig idag och det är såååå skönt, förutom min förbannade huvudvärk jag alltid får när jag har en dag ledigt, men men.. det får jag väl leva med.

nu ska jag kila till affären och köpa något gott. ha det!

skulle lite snö skada ?

goddag allihopa! eller godmorgon kanske jag skulle säga, för min del iallafall. känner mig som en kamel efter alla kvällar jag har jobbat nu. min hjärna känns som havregrynsgröt faktiskt :)

hyresvärden har inte hört av sig så våra "husdjursproblem" är inte över än.

om exakt två veckor, fjorton dagar är det julafton. vi har ingen snö och kommer inte att få det heller. om jag har tur så kommer det lite snöflingor i slutet på januari som smälter bort dagen efter. japp, så är det här nere. regn, regn, regn istället för snö, snö, snö hah!

på måndag är det laserdome dags :) fasiken vad skoj!

nu ska jag väl äta lite frulle, duscha och sen dra mig mot jobbet och ännu en jobbig natt.
ciao!

godmorgon!

Än så länge har vi inte lyckats hitta någon lösning för våra nya "husdjur". Vi har lämnat ett meddelande till hyresvärden, men dom är ju som dom är.. Tycker väl att det är viktigare att ha kafferaster än att faktiskt jobba. Jag menar, dom kan väl iallafall höra av sig? Nåja, vi får nöja oss med min städmani. Klockan 07.52 nu på morgonen hade jag dammsugit hela lägenheten :S

Igår var det storbesök på jobbet, dom högsta cheferna var på besök för att se hur vi jobbade osv. Det var jättekul, fick lära en av gubbarna att göra lite käk :)

Tog en runda på stan i förrgår med Elisabeth, Robert syster. Köpte lite julklappar till familjen Kielén. Hittade även ett par dojjor på Wedins till lilla mig. Inte ofta man hittar ett par skor som faktiskt passar till både tajta byxor och till lite pösigare.

Nu ska jag sova några timmar innan jag ska jobba kväll. Ha det gött! Pussheej.


RSS 2.0