I long for you to hold me..

Igårkväll kom jag hem från Östersund. Åkte till mamma istället för hem, kände att jag behövde det. Ska väl åka hem ikväll. Ska hjälpa till lite här och umgås lite med tanke på att jag börjar jobba på onsdag och kommer inte träffa henne på säkert flera veckor. Men hur som helst, Östersund:

Torsdag - Vi kom iväg 05.00 eftersom att jag jobbade till 04.30. Kunde inte sova i bilen, låg bara i baksätet och vrålade gamla kärleksballader och irriterade Peter och Mikaela. JAG tyckte det var skitskoj! :D Vi var väl framme i Hammarstrand på förmiddagen. Drack kaffe, duschade och fixade till oss lite hos Peters föräldrar innan vi åkte in till Östersund. Vi åkte först till Johans jobb och sa hej på dig. Sen hem till Samuel och lämnade all packning. Sen stan och shoppa lite. Sen hem till Samuel igen och började shotta Minttu, blev lite på lullan och drog ut på festivalen. Och så har det väl rullat på.. Det har både varit skoj och astråkigt. Jag har saknat Robert så mycket att jag har nästan glömt att ha kul. Men sista kvällen, då minsann drack jag så det nästan kom ut genom mina öron. Satt och väntade på att han skulle ringa efter att han hade varit ute så jag satt och hinkade i mig bärs och pratade med mig själv. Alla skrattade bara åt mig. Men det var faktiskt kul! Somnade när vi hade lagt på luren vid 6-tiden och blev väckt 9 igår. Fick sova 3 timmar och jag var nästan mer full när jag vaknade. Kul kul.. Bara det att jag skulle sitta i en bil i måååånga timmar. Som tur var sov jag nästan hela vägen hem.

Alltså.. Självklart har det varit roligt där nere. Men jag hade lika gärna kunnat stanna hemma. Grejen är den att jag ÄLSKAR att fara ut och göra alla möjliga sorters saker. Men det största problemet har väl varit alla sura miner. Och jag for lixom dit för att ha roligt. Man far alldeles för sällan iväg känns det som och när man väl gör det så ska man ju härja gärnet. Eller? Det roligaste var nog när vi träffade dom trevliga stockholmarna och drog helium och pratade med Robert :) Gud så skoj!

Chill out ;)

då var man här igen...

Jag saknar honom, jag saknar honom så mycket att det gör ont. Jag har det jätte bra här i Östersund, verkligen jätte kul. Men det känns som att jag inte är riktigt närvarande. Robert finns i mina tankar varenda sekund som går och jag måste erkänna att jag är lite orolig nu när han är i Stockholm FAST jag vet att jag inte behöver det :)


Nu ska jag fortsätta dricka min skumpa, bli full och gå ner på Storsjöyran och kika på mer artister.
Skriver mer sen.


han är underbar!


 

Robert :)


 

Jag kommer att sakna honom så mycket att det inte går att beskriva med ord imorgon när han åker. Jag kommer att sakna att ligga i sängen och prata till typ 8 på morgonen om allt mellan himmel och jord. Jag kommer att sakna hans kyssar och hans värme. Hans andetag. Han har fångat mitt hjärta och han är bara helt enkelt underbar.

289015-11



10.00
Han lämnade min lägenhet för 10 minuter sen och det var grymt tungt! Nu har jag fått samla mig och mina tankar efter vårat hejdå. Tårarna sprutade innan han for och ännu värre blev det. Fortfarande sitter jag och snyftar samtidigt som jag försöker säga till mig själv att vi faktiskt har telefoner och att det definitivt inte var den sista gången vi sågs. Men det är ändå jobbigt när det har blivit mycket känslor inblandade. Jag har haft det så otroligt bra de senaste 5 dagarna, han har behandlat mig som en prinsessa känns det som.

Nu måste jag försöka att inte tänka på detta och springa ner i tvättstugan och hämta tvätten och sen måste jag göra mig iordning fort som tusan eftersom jag ska fara och jobba. Efter jobbet är det packa som gäller, åker till Östersund ikväll med Peter och Mikaela för att festa på Storsjöyran. Just nu har jag ingen lust alls, har ingen ro i kroppen. I slutändan kommer det säkert att bli jätte kul även fast jag egentligen hade velat vara någon annan stans. Robert åker till Stockholm och jag hoppas att han får det jätte kul och att han har mig i sina tankar. <3

ögon, läppar, händer och andetag som möts...

Idag kom Robert och han blir bara finare och finare för varje gång vi ses. Det är underbart :)


det handlar om att spräcka såpbubblor i sommarnatten...

... och att hitta en hand då allt känns svårt.

Idag är var nog den tråkigaste dagen på hela året. Jag jobbade på Storheden och det var strålande sol och skitvarmt och sen vände det totalt. Det kom åskmoln och började spöregna. Ellinor kom och höll mig sällskap vilket jag VERKLIGEN uppskattar. Hade nog blivit galen annars. Hon skrämde iväg en bunt kunder då det kom en liten geting. Hon skrek "JAG SKITER PÅ MIG, JAG SKITER PÅ MIG!!" Haha, gud så skoj. Jag satt och klottrade i min SOLO tidning. Kluddrade på varenda ansikte och gjorde alla fula, sånt som jag höll på med på mellanstadiet. Elli for och köpte mat åt mig och jag tänkte.. "Hmm, kanske ska jag prova äta kött? Det kanske är gott." Fy vad vidrigt, jag tog en tugga och höll på att kräkas. Så jag fick sitta där och äta sallad istället. När hon for blev det dötrist, försökte läsa den genomkluddrade tidningen ett antal gånger till. Räknade kassan om och om igen. Inventerade och hade en jävla massa grejer för mig men tiden gick såååå sakta. Jag tror att jag har ringt och terrat nästan alla på min kontaktlista i telefonen. Sen kom Kristoffer och Carro när jag höll på att packa ihop, de skulle köra hem mig så jag slapp ta bussen. Alltså jag vill verkligen inte jobba imorgon också, jag kommer att avlida.


image8

det finns något i din blick som värmer hela mig och något i ditt leende som gör mig lycklig inuti

det handlar om att vara tryggt inlindad i stora luddiga närhetsfiltar...

... och om att se behov med slutna ögon.

När du vill att jag ska fortsätta, kommer jag att sluta, för jag vet vart vi ska och jag kan vägen. När du tror att du inte kan känna mer, kommer jag att överbevisa dig. Jag kommer att ta dig till gränsen flera gånger om, varje gång starkare och mer målmedvetet, tills min beröring är allt du kan uppfatta. Jag kommer att reta dig till vansinne och du kommer förr eller senare att hämnas. Din smak i min mun, mina naglar i ditt skinn, din darrande energi koncentrerad under min tungspets. En dag kommer min hud smälta samman med din och skräcken i våra ögon kommer att försvinna i en dimma, när hela världen visar sig bestå av våra samlade hjärtslag.

Idag har jag sovit ut, fruktansvärt skönt. Men det var lite pinsamt då Robert ringde och frågade vad jag hade på hjärtat. Jag förstod absolut ingenting! Men sen kom jag ju på att jag drömde att jag var vaken och började klippa av mig håret. Så jag var jätte ledsen och ringde till han i sömnen. Lite läskigt, tur att han låg och sov så han slapp höra när jag var virrig i bollen :) Jag har varit på stan idag med Jennifer, Peter och Jenny. Köpte ett par byxor och ett linne. Var bara tvungen! Pappa åkte idag också, skönt! Jag, Jennifer och Peter for till Maxi för att köpa gotta och sen drog vi hem till mig och hade filmkväll. Sen fick jag för mig att ta ner min gamla dator från vinden och föra över en massa grejer men det gick inte så bra. Kan bara tänka mig hur det måste ha sett ut med Robert i telefonen som var fastklistrad i örat och gav mig råd när jag satt där i mitt lilla hörn och försökte skruva med skruvmejseln. Lyckat! Inget blev som jag hade tänkt. Lyckades iallafall koppla tillbaka allt så den här datorn funkar :) Nu ska jag sova så jag orkar jobba häcken av mig imorgon. Jag ska fan ta säljrekord! Sov gott!


he's so sweet that the bees leave their honey ...

det handlar om fingertoppar...

... och om händer som vill bo i varandra.


Min hårfärg:
Brunt/Mahogny
Färgen på mina ögon: Gröna/blåa/gråa
Min längd: 172 cm
Om jag skulle färga mitt hår permanent skulle det bli: Mörkbrunt
Tv-program jag gillar: Komediserier
Musik jag gillar: Det mesta!
Bästa låt just nu: Roger, vart e du?
Senast köpta skiva: Finns skivor att köpa ännu?
Drömresa: Nya Zeeland eller Australien
Platser jag vill bo på: London eller Göteborg, står i valet och kvalet.
Den viktigaste personen i mitt liv: Söböna!
Vad jag vill ha med mig till en öde ö: Sabina, bärs och Boråsarna såklart!
Favoritdjur: Giraffer 
Skola, roligaste/tråkigaste ämne: Sömnad/Design, Datoriserad mönsterhantering
Drömyrke: Designer (I?m on my way)
Min drömframtid: Ska jag skriva en uppsats? TH i Borås tabm.
Jag tror på: Fakta
Är kär just nu?: Nej det krävs mycket!
Min blivande sons namn: Nåt som inget djur redan heter :) 
Blivande dotters namn: Något ovanligt
Mina bästa egenskaper: You tell me..
Mina sämsta egenskaper: Alldeles för snäll..
Kläder jag gillar att ha på mig: Pyjamasbyxor och ett brottarlinne.
Kläder jag aldrig skulle sätta på mig: Sånt som visar mer än vad det döljer!
Min käraste ägodel: Min telefon och min guldklocka
Personen jag senast kysste: Robert, maravilloso!
Favoritdoft: Armani Code som verkligen får mig att smälta!
Favoritmat: Sushi
Favoritdryck: En tropisk mjölkdrink med massor av is!
Favoritgodis: Jag är en gottegris, så det mesta!
Favoritkrog/restaurang: Kina haket i Canada Water, London
Jag är rädd för: MYROR och alla kryp, sprutor och höjder.
Min drömkille: Hemlis ;)
Drömdate: Det är väl med honom då...
Ogillar: Rövslickare
Älskar: Max, min pissunge och Sabina.
Värsta känslan: Ett hjärta som brister.
Bästa känslan: Kärlek, tragiskt men sant.
Person jag beundrar: Ann
Person jag vill träffa: Fredrik Reinfeldt och ge han en smäll på käften!
Jag spelar: Lite allt möjligt.
Något jag vill ha i present: Tanken som räknas.
Min första tanke när jag vaknar på morgonen: Vart är snusdosan?!
Blir åksjuk: Allt för ofta utan piller.
Berg- och dalbana ? Skoj eller otäckt?: Underbart!
Åskväder och storm ? Spännande eller otäckt?: Fruktansvärt otäckt!
Bläck, blyerts eller fingerfärg: Fineliner
Högerhänt eller vänsterhänt?: Höger
Favorit färg: Naturfärger
Under sängen har jag: Ingenting för tillfället ;P
Allergisk: Mot ingenting.
Rökare: Jo tyvärr!
Antal döda krukväxter i hemmet:
Har körkort?: Nej men snaaaaart!
Har bil?: Jajjemen.
Mitt favoritcitat: "Det är lika bra att sluta drömma, det går åt helvete i alla fall!"

Idag klockan 08.00 fick jag hämtning av Peter, vi åkte till Skellefteå för att jobba. Det har både varit roligt och jobbigt. Fick 1636kr plus att han bjöd mig på en resturang där det var den svinigaste maten jag varit med om. Och det blev ju inte bättre av att han drog upp tröjan och tröck i en insulinspruta precis då jag skulle ta en tugga. ALLVARLIGT, jag höll på att svimma! "Höhöh, oj förlåt. Jag glömde att du var känslig." POFF, där försvann visst min hunger. Kul!


 

and all we need is bare feet and a pair of wings to fly...

en vacker dag..

Och en dag ska jag smeka dina handleder, du ska snegla på mig med utmaning i blicken och andas som om du bara nätt och jämnt hade kroppen under kontroll. Jag ska följa dina konturer med blicken och du kommer att känna den under ditt skinn. Dina ögon kommer att vara blanka och säga mer än du egentligen vågar låta mig se, för du har också blivit bränd och du försöker också behålla murarna kring ditt inre. När jag till slut rör vid din hud kommer det vara som att röra vid en vattenyta, ringarna på vattnet kommer att vara håren som reser sig på dina armar. När min hud möter din kommer det att vara som när min blick möter din, som att spegla sig och plötsligt märka att det inte var en spegel, det var en öppning. Med livrädda fingertoppar kommer jag att smeka dina axlar, dina nyckelben och antyda vart mina händer är på väg, men inte än. Mina läppar kommer att registrera allt, hur din puls ökar när jag mumlar osagda saker mot din hals och hur din tunga fjäderlätt rör vid mina läppar när vi kysser varandra.

RSS 2.0