dagen innan...

Varför ska jag alltid lyckas skjuta på allt till dagen innan?
Idag har varit den stressigaste dagen på länge..
Jag tvättar, städar, har varit på körskolan, fixat drickat till imorgon, köpt kläder, fikat med Peter, träffat Jimmy och hans nya tjej osv.. Jag håller på att svimma. Sen 8 imorse har jag varit en virrpanna!

Igår kom sabina och hämtade mig efter körlektionen, vi åkte till färgaffären och köpte målarfärg för att måla om hela hennes jävla kök. Det blev en seeeen kväll och en jobbigt mogon. Jag har målarfärg över halva kroppen som inte går bort :O

Imorgon kommer Robert, det är såklart därför jag är helt hysterisk. Middag hos mamma, sen party party och en fetingrunda på cleo. Åh vad jag längtar! :)

söndag

Ännu en helg har gått. I fredags var jag barnvakt åt Max hos mamma, Mickis höll mig sällskap och Jennifer kom förbi för en klippning. Vi käkade pizza och myste på.

  

Igår var jag på dop, min kusin Alicia nr.2 skulle döpas. Efter det blev det kostymshow/modevisning på Teatern. Käk, god dryck och ännu en föreställning blev det. Stjärna, en musikal. Skitbra!

Träffade Anja och Malin efteråt, vi for till Anja och kollade på film. Sen gick jag hem.
Idag har jag mått askasst! Började spy klockan 7 imorse och sen har jag varit liggandes hela dagen.
Kul va?

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen se på Sanningens ögonblick! Hejs!

Godkväll

"Bra bakgrund och rätt profil för att jobba hos oss." Ja, så stod det i ett mail jag fick idag från H&M. Hoppas på det bästa! :)

Är helt slut efter denna arbetsdag, sängen nästa!
Imorgon har vi tema dag "den lilla svarta", så på en dag ska alla mode och designare skapa 6 stycken "lilla svarta" klänningar. Good luck Chuck! :O

Jag vill ha en ny bloggdesign, nuuuuu! :(


onsdag

En vecka kvar till valborg och en vecka kvar tills min älskling kommer! :) Då har vi varit ifrån varandra i trettio jäva dagar, en hel jävla månad! :O

Min dag ser ut såhär, skola snart och sen jobb till 22. Kul jul! 

jobbiga måndagar

Ja, nu har jag ett nytt schema i skolan för att hinna med allt..

Måndagar: 08.15 - 21.00
Tisdagar: 09.40 - 17.00
Onsdagar: 09.45 - 17.00
Torsdagar: 11.30 - 17.00
Fredagar: 08.15 - 18.00

Shit vad jag kommer bli less på att sitta i skolan alltså!
Behöver ha min gubbe här känner jag, han var så gullig idag när han ringde.
Smälter bara jag tänker på det :)

Nu ska jag plugga till min redovisning imorgon. Godnatt allesammans :)

söndag

Glömde nämna en sak i förra inlägget.. Igår när Marie mfl kom och hämtade mig utanför min port så är det en människa där man genast känner igen.. Claes Malmberg! Vad tusan gjorde han utanför min port? :) Klockan 10 på en lördagmorgon? Nåja..

Bestämde mig för att sluta snusa igår när jag var påväg till Statoil för att köpa snus haha! Så det blev inget!
Gick till kioskbaren och köpte MASSOR med godis och slappade i soffan sen :)

Nu ska jag till mammut, hejs!


ännu en helg

Mötte upp Ellinor efter skolan igår, inte så ofta man träffar henne nu för tiden när hon pluggar i Umeå. Men det var iallafall jätte kul att se henne :) Vi gick på stan, tog en glassfika i solen och surrade på. Hittade ett par skor som självklart var slut, men det fanns kvar ett eller två par i Borås. Så Robert ska åka och köpa dom idag :D YEY! Sen blev det gomiddag hemma hos Ellis mamma. Potatisgratäng (den godaste jag NÅGONSIN har ätit!), fläskfilé, jätte god sallad, grönpeppar sås och vin :) Det var länge sen jag åt såhär gott kan jag säga. Fick migrän som förstörde hela kvällen. Fick ryggmassage och ansiktsmassage av Elli och hennes mamma. Sen tog vi bussen hem till mig för att kolla på en film som jag inte kunde se pga migränet. Fuck!

Huvudvärken är borta, har varit i Piteå nu på förmiddagen med Marie, Gustaf och Micke. Kollat på balklänningar och haft ganska skoj. Skönt att få komma ut lite och umgås med såna man inte har umgåtts med så mycket på senaste. Hittade en klänning iallafall, helt underbar var den.. Man kan ju alltid drömma :)

Nu ska jag göra mig en sallad och slänga mig i soffan ett tag. Ha det!


sur som en citron

Om man är sur på nånting.. Måste man verkligen göra något åt det då? På en gång?
Kan man inte bara låta det gå över av sig själv vissa gånger?
Kan man inte bara få säga "jag är sur för att..." och sen släppa det och göra något annat?
Over and out!

dagens fetaste ris någonsin!!!

Tandvården alltså... För kanske två månader sen eller mer så pratade jag med min tandläkare om att jag skulle flytta ner till Borås. Nemas problemas sa hon, vi skickar bara en remiss och dina journaler dit ner så fort du har din nya adress. TOPPEN tänkte jag.. IDAG kläcker dom ur sig att det inte går, jag jag måste betala efter 1 januari. Aldrig i hela helvetet. Dom har påbörjat en behandling som dom måste slutföra, så var dealen. Jag har ju inte haft något val.. Hon sa iallafall att det fanns två alternativ nu.. Att jag flyttar senare, om ett år kanske.. Så jag kan göra det som måste göras. Eller att jag flyttar men fortfarande är skriven i Luleå, pendlar och betalar 2000kr för flygbiljett varje gång jag ska till tandläkaren.. ÄT SKIT säger jag!

Robert ringde till tandregleringen i Borås och frågade vad som gällde, dom sa att det bara var att skicka en remiss. Och mamma skulle ringa till dom här och höra. Hon har inte hört av sig till mig än så jag vet inte..

Men på något sätt tycker jag att Luleå borde prata med Borås och komma på någon slags lösning eller överenskommelse ? För Luleå tror inte att Borås utför min behandling och sätter i min fusktand.
Men dom ska inte tro, dom ska veta. Och veta gör man inte om man inte har tagit reda på hur det ligger till..
Fy sjutton vad förbannad jag är ska jag säga!

hatamagdalena dagen idag ?

Allt har bara gått fel idag. Balklänningen SKA brännas, det är bestämt! Den har fått mig att gråta, ja.. GRÅTA idag. Hur mycket som helst! Den blir bara värre och värre för varje dag som går. No prom for me verkar det som.
FUCK FUCK FUCK!!!


mardrömmar

Usch och blä vilka hemska drömmar jag drömmer ibland. Inte fan är det då att jag blir jagad av något hemskt utan det är så jävla verkligt att man får rysningar. Jag vaknade klockan 6 imorse med tårar i ögonen och kunde inte somna om. Jag drömde att R var otrogen mot mig, med ALLA. Nu när han ringde för en stund sen så kände jag bara "vad fan vill du jävla idiot?" jag ville inte svara. Men va tusan jag var ju tvungen haha! Som sagt, bara en dröm.


Idag ska stanna i skolan så länge jag bara kan, the dress from hell måste ju bli klar nån gång. Inte många sömmar kvar nu men allt tar ju sin lilla tid. Har körlektion idag också. Idag är fan en tuff dag när jag tänker efter. Jag ska ha en redovisning om 1900-talet idag som jag är HELT oförberedd på. Och imorgon ska jag lämna in vad jag har gjort hittils om fetma. Måste ringa dietisten idag. Skjut mig TACK!


skitluleå

Riktigt underlig dag.. Mitt humör har åkt balder hela dagen. Började med en "kvinno-värk" som heter duga. Var i skolan och hade ingen lektion pga sjukt barn. Less som fan blev jag. Kunde inte gå hem igen heller eftersom jag hade körlektion. Och på den var jag i en helt annan värld och fick en slags utskällning av körskoleläraren. Höll på att börja lipa på riktigt. Satt och försökte hålla tillbaka tårarna. Helt sjukt vad känslig jag har varit idag. Blev deprimerad på skolan sen när jag väl började, fick något slags anfall mot Katta. När jag slutade började jag gråta för att jag var hungrig, less på skolan, var kissnödig hela tiden och arg, bara jävligt arg..

Men nu känns allt bättre, har varit och handlat mat och ätit :)
Stackars stackars stackars Robert, min underbara pojkvän som får stå ut med mina humörsvängningar.
Känner mig så dum, han försöker verkligen hjälpa mig genom att ge råd och stötta men jag bara skäller på han då. Usch vad hemsk jag är. Måste skärpa mig :(


Något lustigt jag har tänkt på idag.. Det är aldrig nån som ringer mig egentligen och när nån faktiskt vill mig något så ringer ALLA på samma dag. Varför är det så? Jag vet inte hur många som har frågat om jag ska med ut ikväll..
Tänk om nån kunde ringa idag och nån imorgon, att det delas upp lite..




Nu ska jag hämta min dricka och körsbärstomater och mysa framför en film, ha en trevlig kväll sötisar :)


duschdraperi ?

Ja, vi måste ha ett duschdraperi till lägenheten och jag har tänkt på det nu några dagar så jag var tvungen att kolla runt lite. Har ju inte kollat överallt men jag hittade ett på ikea som jag tyckte var ganska fint.. och enkelt :)
Frågan är bara vilken färg som är finast?


image103



 
Jag gillar inte blått egentligen, men den här nyansen var som stilig tyckte jag :)




Och gult är ju vårens och sommarens "innefärg" så om man kanske känner för att vara lite trendig sååå..
Nejdå, kan väl vara skoj med gult? Gult är inte alltid fult :)

image104


onsdag, mitten på veckan, vardag - vad annars?

AJAJAJAJAJAJ vad jag har ont i käften, vill ääääääääääta!
Men får jag som jag vill? Nope!
Jag vill också bli klar med balklänningen, studentklänningen och kappan.
Jag vill göra bort alla restuppgifter i skolan..
Jag vill ha mitt körkort.
Jag vill gå på balen och ta studenten.
Jag vill att Robert ska komma NU så vi kan frakta ner mig och mitt liv till Borås!

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och knapra smärtstillande :(

Jag saknar Robert så sjukt mycket nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen!
Han har bokat flyg idag så han kommer på valborgsmässoafton..
Usch vad länge det är kvar, hela 21 dagar :(


070408

Måndag idag, kom hem från skolan för en halvtimma sen och är helt jävla slut.
När balklänningen är klar så ska den brännas, den ska brännas för den är giftig!
Den ger huvudvärk, illamående och livströtthet. Japp, så är det!

Kvällsmacka, tråckla ihop lite tyg, prata med älsklingen och sen sova. Tjarå!

hemska söndag

Just nu vill jag bara ta en taxi till Kallax, flyga till stockholm, ta in på något lyxigt hotell, sova länge imorgon för att sedan orka med en rejäl shoppingrunda. Tjallamalla skriker efter mig "koooooom och köööööööööp miiiiig..!!!"

Ja, tänk om man kunde göra det? Men nä, åter till verkligheten, är ganska nyligt hemkommen från jobbet, är hur trött som helst, ont i ryggen och fattig som lus är jag. Kul va?

Jag sa upp mig igår också.. Jag har fastanställning så har jag uppsägningstid, var lite orolig att jag hade tre månader men turen hade jag med mig så det var bara två månader :)

Jag hatar min balklänning, den blir inte alls som jag hade tänkt. Tyget räcker inte till och jag vill bara kräkas på den. Inte kommer jag lämna in den i tid heller. BLÄ!

Dessutom är jag spyless på min bloggdesign så intresset med att blogga har som sjunkit botten. Behöver ha en ljus bloggdesign tror jag. Nu ser den så mörk och dyster ut.

Nu ska jag kolla på lite film innan jag ska sova. Hej bara hej!

potatisgratäng

Gud så förbannat jävla gott!
Har varit på Stekhuset och käkat, aldrig varit där innan och det var helt okej, lite dyrt bara.
Apple martinin var gudomlig, har aldrig druckit en så god om jag får säga mitt!

Dagen började med livskunskap, kärlek och sex, tjejpanel och killpanel. MYCKET intressant! :)
Gick till mammas salong där Sabina jobbade eftersom mamma har stuckit till Umeå. Passade därför på att fixa mina nails och umgås lite. Sömnad sen.. Stundentklänningen har tagit fart, mönstret är helt klart, nästa sak jag ska göra är att klippa ut i tyget :)

Stannade kvar i skolan till 6, höll på med balklänningen.. Det enda jag säger är SATAN!!!!!!!!

Usch, känner att jag är äckligt mätt. På med pyjamasbrallorna och mysa framför nångon kärleksfilm är precis vad jag ska göra ikväll eftersom jag ska upp och jobba imööra.

torsdag

Godmorgon :)
Balklänningen tog en himla fart igår och det känns helt underbart. Vad tusan har jag oroat mig för? Visst fan kommer jag hinna klart till onsdag, eller jag ska inte ropa hej.. Det kan ju hända vad fan som helst men man får ju hoppas på det bästa! Det enda knepiga är rapporten.

Idag ska jag försöka sitta till 8 eller 9 ikväll, behöver all tid jag kan få och håller jag mig sysselsatt hela tiden så behöver jag inte vara deppig för att jag inte är med R.

Igårkväll hade jag absolut ingenting att göra, förutom att tvätta lite. Mamma ringde och försökte få mig att ändra mig angående flytten. "Är det verkligen han du vill vara med?" "Ska du inte stanna hemma i ett halvår och jobba och sen se vad som händer?" Usch vad trött jag blir på hennes sätt att vara ibland.

Nej nu ska jag kila iväg till skolan och vara duktig! Hejs :)


och så var det luleå igen

Fy bubblan vad jobbigt det är "We will be landing in ten minutes, bla, bla Luleå Kallax Airport, bla bla pleasant flight, we hope to se you again blaaaaaah"

Nio veckor kvar till flytten, fattar ni hur lite nio veckor är?

Jag har inte riktigt tid att blogga just nu, mitt projekt ska vara klart nästa onsdag och jag ligger risigt till.

RSS 2.0