fredag

det gick rätt bra att jobba igår, det var väldigt lugnt och skönt. hoppas det blir lika bra idag, förmodligen kommer det inte bli så pga av alla packade människor som vill ha femtielva chili cheese.

nåja, sitter här och funderar på om jag ska skaffa abonnemang istället för ett jobbigt kontantkort.. det är svårt det där :)

vi har fortfarande inte hittat någon present till ulla, vi ska dit imorgon på kalas så vi MÅSTE hitta något fiffigt :S

nu ska jag slöa en stund innan jag ska kila iväg till jobbet. ha det gött!

torsdag

fan vilken skitdag.. jobbar stängning idag vilket betyder att jag börjar halv fem och kommer att ha svintråkigt fram till dess. det finns inget att städa här hemma heller, för det gjorde jag igår.

nu blir det roligare att jobba iallafall, emma kom tillbaka igår efter sin bulgarienresa :)

det får mig att tänka på sabina, undrar hon hon har det borta i turkland ? än så länge har jag inte fått något skräckinjagande mms på en flätad rygg haha!

idag stannar robert kvar i göteborg för att spela brännboll och ha det trevligt, vill ocksåå :(

godmorgon!

nu har jag minsann inte skrivit på ett tag. kan kanske bero på att jag har haft fullt upp och inte hunnit. ellipelli har varit här i helgen och åkte hem igår. åkte in till göteborg i fredags och mötte henne på centralen. elli shoppade som en tok medan jag bara hittade en svart skjorta och en cardigan. på kvällen kom löberg och vi käkade tacos och kollade på film. i lördags sprang vi på stan här i borås för elli ville köpa skor, sen blev det utgång. i söndags var det en riktig bakisdag, vi käkade pizza och låg i soffan och ville försvinna. i måndags jobbade jag, men efter jobbet mötte jag elli i stan och åkte sen vidare till tullen eftersom elli hade fått en akuttid hos tandläkaren.

hinner inte skriva så mycket mer nu, ska till jobbet. men vi har ett problem jag och robert, hans mamma fyller 50 idag och vi har inte köpt någon present eftersom vi inte vet vad vi ska köpa ? hjäääääälp :O

tröttis..

jag har jobbat som en tok de senaste dagarna. 5 stängningar och nu idag på dagen för att en tjej på jobbet missköter sig. är uppe i 50 timmar denna vecka. goa pengar iallafall :)

fick asdålig lön nu, bara 6 tusen så jag kan behöva alla timmar jag kan få, eller så kan jag behöva ett nytt jobb :P

i övrigt så händer det inte så mycket, vi har köpt en diskmaskin..

här var det livat...

idag har varit en känslomässig dag, tjafs och gorm.

vi har varit ute och promenerat med nicke runt ymergården och nu när vi kom hem så öppnade jag bloggsidan för att skriva men blev hindrad av ett telefonsamtal. och under tiden som jag surrade hejvilt så hade robert skrivit en grej...

"jag älskar dig !!!!!!!!!!!! Stanna kvar i mitt liv föralltid gumman.""!!!"

det tyckte jag var lite gulligt och därför får det stå kvar :)

annars idag har jag fixat så jag kan börja med p-spruta istället för p-piller. helvetes svårt att komma ihåg dom där jävla pillzen. sen har vi kollat på en diskmaskin också.

imorgon ska vi på begravning i kinnarumma, roberts morbror har dött och nu är det dags för begravning. efter det ska jag jobba stängning, som resten av veckan.

tack och hej

lördag

den här helgen verkar det inte hända så mycket.
har jobbat idag och jobbar imorgon, dessutom är det lite knapert på pengastigen så det finns inte så mycket att göra. längar till på fredag, då får jag äntligen en riktig lön och inte bara någon tusenlapp hit och dit.

jag känner mig trött, inte sömn-trött utan bara trött..
funderar seriöst på att lägga ner min blogg.. inga kommentarer = inget skrivsug.

saknar mina vänner.

onsdag

jag behöver göra något, typ nu.. är så less på jobbet så jag dör.

tanken på att åka hem till luleå en sväng och hälsa på har varit väldigt frestande, men ärligt talat.. vad fan är det som händer där egentligen? intriger och fjortisbeteenden, slagsmål och skitsnack. det skönaste med att flytta var att jag skulle slippa allt.. dessutom har jag varit här i två månader nu och det är knappt någon som har ringt för att kolla hur läget är. nåja jag kanske bara har en dålig dag idag.

nu ska jag svepa in mig i något tyg och dra mig mot jobbet, igen.. ha det!

:O

jösses, jag har ju glömt nämna en grej.. härom dagen på jobbet så ringde telefonen och adam svarade. sen kom han mot mig och säger "magda du har telefon" VA? tänkte jag.. vem fan ringer och söker mig på jobbtelefonen? "det är radion" säger adam.. jag tänkte, haha vad är det här för kasst skämt? men visst var det en kvinna från radion. hon undrade om jag hade tid en kvart och om hon kunde komma till mitt jobb på en gång.. visst, sa jag.

vi gick ut och hon tog på sig hörlurar, höll i en mikrofon och en fet bandspelare.. sen började hon intervjua mig :O varför jag flyttade till borås, vad luleå har för uppfattning om borås, hon undrade om min utbildning osv.. hel skumt.

glömde bara nämna det :) nu ska jag till jobbet och sura lite på robert under dagen. ha det!

RSS 2.0